Sateenkaariperheiden koululaisten leiri 3.-8.6.07

  • 1 / 1
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 10.4.2007 20:28
Sateenkaariperhetyön projektin koordinaattorin Juha Jämsän toivomuksesta tämä tiedote Ranneliikkeeseen.

*************

Sateenkaariperheiden koululaisten oman leirin ajankohta ja paikka on nyt varmistunut. Tervetuloa siis kaikki peruskoulua vähintään vuoden käyneet koululaiset!

Kyyrönkaidan leirikeskus, Ristiinassa, 3.-8.6.2007

Leirille saavutaan sunnuntaina 3.6. iltapäivällä. Kuljetukset pyritään hoitamaan kimppakyydein. Ristiina sijaitsee parin sadan kilometrin päässä Helsingistä Mikkelin alapuolella. Leiri päättyy pe 8.6.

Leirille mahtuu 20 lasta, mukana on myös 4 ohjaajaa. Alustavien ilmoittautumisten mukaan on vielä muutama paikka jäljellä. Sitovia ilmoittautumisia pyydetään 17.4. mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumismaksulasku 20€, jota ei palauteta vaikka osallistuminen peruuntuisi. Muita maksuja ei leiristä tule vanhemmille.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa lapsen nimi, ikä leirin aikana, vanhempien sähköpostiosoite sekä laskutusosoite. Tässä yhteydessä on hyvä myös ilmoittaa lapsen erikoisruokavaliosta ja muista erityistarpeista, esimerkiksi lääkityksistä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos kuitenkin lapsenne joutuu perumaan osallistumisen, toivomme, että asiasta ilmoitetaan välittömästi, jotta joku toinen lapsi saa mahdollisuuden. Ilmoittautumisia otetaan myös jonoon, jos leiri sattuu täyttymään ennen kuin kaikki halukkaat ovat ilmoittautuneet.

Ilmoittautumiset voi lähettää minulle. Yhteystiedot alla. Leirin ohjelmasta vastaa työryhmä, johon en itse kuulu. Tietoa tarkemmasta ohjelmasta on tiedossa myöhemmin. Leirillä lapset majoittautuvat vanhan navettarakennuksen ullakolle tehtyyn tilaan, jossa lapset nukkuvat pienissä ryhmissä hiukan erillisissä looseissa, mutta kuitenkin yhteisessä tilassa. Leirikeskuksen kokemusten mukaan tila on hyvä juuri lapsille, jotka saavat turvallisuuden tunnetta siitä, etteivät nuku erillisissä paikoissa. Leirille on ennakkoilmoittautumisten mukaan tulossa tasaisesti tyttöjä ja poikia, ja kaikista ikäryhmistä välillä 8-15 vuotta. Kaikille lapsille löytyy siis varmasti sopivaa seuraa.

Tervetuloa leirille!
_________________
Juha Jämsä
Projektikoordinaattori
Sateenkaariperhetyön projekti
Seta ry
juha.jamsa@seta.fi
050-3091248