Tärkeää seksissä

  • 1 / 9
  • kesäpoika
  • 6.9.2006 14:52
Jos kaikkea ei voi saada, kumpi seksissä on tärkeämpää:

a) laatu vai määrä ?
b) tekniikka vai tunne ?

..ja oletetaan, ettei mikään ole kuitenkaan ihan nollissa.. Niin ja tunteella tarkoitan ensisijaisesti isoa halua ja sen (ja nautinnon) näyttämistä, eli tekemisen meininkiä ;) mutta jos joku parisuhdesekstailija tahtoo puhua rakkaudesta, niin ole hyvä vaan. Valitun alueen (vapaa-aika, harrastukset) pitäisi kertoa, ettei tarkoituksena oo moralisointi vaan puhuminen seksistä seksinä. :) Tulikohan nyt kaikki tarpeellinen sanottua..

Itse vastaan a) määrä, koska ei se haittaa, jos ei kaikki aina mene ihan nappiin, kunhan seksiä vaan on riittävästi ja b) tunne, ihan vaan koska itsekin olen niitä ihmisiä, joilla tekniikka saattaa kärsiä liiasta innosta, enkä yhtään pahastu, jos toinen on yhtä innokas..
  • 3 / 9
  • kesäpoika
  • 6.9.2006 16:00
Ylläpito saa olla mitä mieltä vaan, mutta kyllä musta seksi voi olla harrastus ja sillä selvä. Seksin niputtaminen pari- ja ihmisSUHDE osioon automaattisesti on ihan typerää. Höh!
Tämän alueen otsikossa ei puhuta pari- tai ihmissuhteista - vaan suhteista, ja siihen tiätty voivat kuulua myös seksisuhteet. Ja ainakin itse katson, että seksin harrastamiseen vaaditaan vähintään yksi ihminen, joten... :)
  • 5 / 9
  • kesäpoika
  • 6.9.2006 16:54
Kyllä perhe ja seurustelu antaa otsikkona ihan erilaisen kuvan kuin vapaa-aika ja harrastukset. Itseasiassa pyydettäessä omaa osiota seksiä varten ylläpidon vastaus oli jotain siihen suuntaan, ettei se ole tarpeen, koska seksi sopii täällä olevista otsikoista monen alle tilanteesta riippuen. Miksei osiota sitten käytännössä saa itse valita?Tässä tapauksessa mun tarkoitusperiäni olisi palvellut paljon paremmin harrastus kuin perhe.
Eikä yhdenillanhoitoa musta voi kutsua seksisuhteeksi, suhde on sitä, kun yhteydenpito/tapailu on toistuvaa. Ainut, jonka tosta luettelosta kelpuutan on "ilot", mutta kokonaisuutena osio sisältää moraalisen kannanoton.. Edelleen: höh!
En mä jaksa enempää väitellä, mutta siitä huolimatta tiedän olevani oikeassa.
  • 6 / 9
  • Enter
  • 6.9.2006 17:35
Seksissä on minusta tärkeätä, että toinen osapuoli vastaa omia mielikuviaan ja toiveitaan tai pyrkii vastaamaan niihin ja päinvastoin.

On joskus sellaisia homomiehiä, jotka yliteeskentelevät tunteiden ilmaisujaan, mikä johtuu näistä pornofilmeistä, missä jenkit reagoivat äänellään kaikkeen -aah ja ooh- kun toinen jankuttaa vieressä, että haluatko jne ( muutamien f-alkuisten kirosanojen säestämänä )- ilmaisten, että TUNTUU HYVÄLTÄ. Tärkeätä on verbaalinen "kommunikointi" ja reagointi, jonka tarkoituksena on lähinnä kertoa, että joo joo tee vain niin se on ok se on just mitä haluan ja sitten toinen tietää toimivansa oikein tai olla muka heittäytyneenä seksiaktiin omine tunteineen(?).

Chatuissa kysytään nykyään startegisia mittoja ja mieltymyksiä. Voihan sitä valehdella ummet ja lammet, ei sitä voi tarkistaa mitenkään. Siksi feikataan( ei saavuta tapaamispaikkaan ), kun ei olla varmoja, mitä tullaan saamaan eli saadaanko hyvää seksiä ollenkaan. Kova paikka on, jos uskaltaa kysyä valokuvaa. Se ei irtoa helposti!
  • 7 / 9
  • arkadas
  • 6.9.2006 18:46
kesäpoika kirjoitti "Jos kaikkea ei voi saada, kumpi seksissä on tärkeämpää:

a) laatu vai määrä ?
b) tekniikka vai tunne ?

Että tällaiseen kysymykseen voisi "tyhjentävästi" ;) vastata, täytyisi tietää pari asiaa; laatumääreet, määrittely mikä on vähän, mikä on keskitaso ja mikä on paljon, sekä mikä on vertailtava tekniikka ja sen variantit, ja miten tunne mitataan - eli mitkä ovat mittarin toleranssit kullakin tasolla... Ihan yksiselitteisesti ei tällainen (tulevan) insinöörin puoliso voi tuollaisenkaan asiaan mennä ottamaan kantaa...

Nimittäin se mikä on yhdelle laadussa huippua, voi olla toiselle sutta ja sekundaa, samoin määrä - käsitteessä on selkiyttämistä, tarkoittaako määrä kerralla vai kertoja päivässä vaiko kertoja vuodessa. Tekniikka on sitten jo ihan oma ryhmänsä, samoin kuin tunne... Tunnetasoja on monia, erilaisten ihmisten välillä on erilaisia tunteita jne...

Muistelisin että vastaavanlainen "utelu" löytynee arkistosta...
  • 8 / 9
  • kesäpoika
  • 6.9.2006 20:08
Vähän on se, mikä ei riitä. Se, kokeeko itselleen sopivaksi tasoksi (kumpi kuulostaa mukavammalta) paljon seksiä vai keskiverrosti seksiä, ei ole merkittävää, koska kysymys kuului, mielummin liian vähän vai vähän liian huonoa. Huonoa voi olla se, että ei vain suju niin hyvin, miten hyvin voisi sujua, voi olla vaikka väsynyt tai toinen on vaikka liian kokematon/taitamaton tai pitää liian erilaisista asioista, jotta voisi sanoa sen olleen täydellistä tai ehkä edes hyvää.

Tekniikka on teknisiä seksitaitoja, vaikka kymmenen erilaista hallittua suuseksitekniikkaa tai yksi oikein hyvin osattu. Tunne on sitä, että tiedät toisen haluavan sinua ja paljon ja tykkäävän siitä mitä tehdään, tai jos tahdot puhua muusta tunteesta, ole hyvä. Tunne voi olla myös yhdessä koettua tai selkeästi ilmaistua rakkautta, tai henkistä läsnäoloa, tai mitä vain, seksin aikana. Toisin sanoen, onko seksissä tärkeämpiä fyysiset vai henkiset asiat. Tunteella tarkoitan nimenomaan tunnetta, en näyttelemistä. Näytteleminen on laadultaan teknistä ja tekee seksistä epätunteellista.

Tämän tyhjentävämmin en vastaa. Kysymys on subjektiivinen. Mun tarkoitus ei ole määritellä onko kerran päivässä keskimäärin ihmisille sopiva määrä, vaan tietää prioriteetit, jos kaikkea ei saa juuri sellaisena kuin tahtoisi.
  • 9 / 9
  • arkadas
  • 6.9.2006 20:30
Kiitos - sitten vastaan tärkeyteen - laadullisesti tunteella,määrällisesti sopivasti. Eli ettei koko ajan tarvitse keksiä uusia keinoja saadakseen entistä parempia kiksejä - kun mikään ei riitä.