Horoskoopit parisuhteessa...

  • 1 / 14
  • predatorboy
  • 13.4.2006 21:44
Tulinpa tässä vaihteeksi selanneeksi lepakkollakson puolta ja keskustelu horoskoopeista naisparien kohdalla sai minutkin aiheesta kiinnostumaan! Itse olen rapu ja kumppanini on skorpioni. Saksiniekkapari - ei päivääkään ilman toista!;) Mites muilla? Millaisia pareja merkkeineen vaikutuksineen romantiikan ja suhteen toimivuuden saralla? Suhtautukaa vastaamiseen kevyesti...

-saalistajapoju-
Kaksonen ja vesimies. En yhtään tiedä miten merkkiemme "pitäisi" toimia yhdessä, mutta hyvin on yhteiselo tuntunut sujuvan. =)

(Edit: Kiinalaisessa horoskoopissa olemme hevonen ja sika.)
Kauris 22.12.-20.1. - Skorpioni 24.10.-22.11.

Kun tähtitaivaan kaksi monimutkaisinta merkkiä kohtaa, luulisi elämän olevan pelkkää ristiriitaa. Ja niin se tavallaan onkin. Mutta hyvin addiktoivalla tavalla. Jos joku voi tehdä Skorpionin mustasukkaisuuden tarpeettomaksi, se on uskollinen Kauris. Ja jos joku voi saada Kauriin uskomaan olevansa rakastettu, se on syvästi intohimoinen ja omistuhaluinen Skorpioni. Ja kun molemmat ovat valmiita tekemään kaikkensa liiton eteen, omilla tavoillaan tietysti, sujuu arki tässä liitossa niin hyvin, että siitä ei huvitakaan lähteä pois. Siitä huolimatta, että syvän intohimon kaudet aina silloin tällöin katkeavatkin repiviin riitoihin. Ja siitäkin huolimatta, että lopulta molemmat marisevat toistensa virheistä jatkuvasti, sekä toisilleen että ystävilleen. Sillä toisiinsa totuttuaan heidän on vaikeuksista huolimatta parempi olla yhdessä kuin kokonaan ilman toisiaan. Neljä helmeä.

Neljän helmen suhde hipoo täydellisyyttä. Verkossasi on ehdottomasti pitämisen arvoinen saalis - tästä onnesta kannattaa taistella, vaikka ristiriitoja välillä esiintyykin.
Moni pähkäilee, mikä eläinradan merkki tulee minkäkin jälkeen. Siihen on olemassa apu. Vanhassa tähtitieteen kirjassa on loru, jonka avulla muistaa kaikki eläinradan merkit, järjestyksessä. Mutta tässä kaupunkilaisille kysymys: mitä ihmettä tarkoittaa eläinrata? Ainakaan täällä Helsingissä tähtitaivaalla ei ole minkäänlaista merkitystä ihmisille, koska sitä ei pääse ihailemaan koko runsaudessaan.

Ja nyt loru:

Oinas, härkä, kaksoset
Krapu, jalopeura
Neitsyt, vaaka skorpioni,
siin on kumma seura
Jousimies kauriin tappaa
Vesimies kalat nappaa.

(lausutaan paatoksella)

Siitä vaan ennustelemaan ihmisten kohtaloita!
YING-YANG
(Leijona-Vaaka/Apina-Rotta) Erinomainen suhde jossa yhteiset suunnitelmat ja yhdessäolo toimii ja jossa on riittävästi henkistä liikkumatilaa. Rakkaudellisten tunteiden jakaminen on helppoa. Keskinäisessä suhteessa harvoin mikään voi mennä vikaan, koska molemmat osapuolet näyttävät täydentävän toisiaan. Yhteisymmärrys vallitsee ja suhteessa esiintyvät pulmat ja hankaluudet ovat yleensä helppoja hallita.

Että tällaista meillä ( otettu tuo kiinalainen puolikin huomioon)...
Horoskooppien maailmaan homon näkökulmasta voi sukeltaa kirjassa Gay Astrology (Michael Yawney). "Täydellinen ihmissuhdeopas homoille" sisältää luonneanalyyseja, yhteensopivuuksia eri merkkien välillä jne...

Pehmytkantisesta opuksesta on tehty esittely myös tänne, ja se löytyy vasemman valikon Teemat & artikkelit / Kirjat -osastosta.

Ainakin Akateeminen kirjakauppa kirjaa joskus kauppasi, ja sieltä omani joitain vuosia sitten hankin. Enhän minä nyt tietenkään horoskooppeihin usko, mutta... ;)

Ja lisäys: Täällä on jousimies ja härkä. Kiinalaisesti härkä ja vuohi.
  • 8 / 14
  • Rokkihomo
  • 18.4.2006 11:05
Hm. Kiinalainen horoskooppimerkkini sika (tai porsas, mikä lie...) saa pariutumisneuvoja
lähinnä sen verran, että "pysy erossa toisista sioista".
Kiinalainen horoskooppimerkkihän määrittyy kiinalaisen kalenterin syntymävuoden mukaan,
joten pitäiskö tämän sian siis välttää oman ikäisiä kumppaniehdokkaita -??
Rokkihomo... sellaista se elämä on - yhtä "kärsimistä" ;)

Eihän noita kiinalaisiakaan, kuten muitakaan horoskooppeja kannata aivan tosissaan ottaa. Pieni pilke silmäkulmassa aina kannattaa olla - ja itsehän sen (kumppaninsa kanssa) parhaiten tietää miten samanlaisuus tai erilaisuus toimii suhteessa.
Jep, täällä "kärsitään" pilkkeet silmäkulmissa (ja perunankuoret sun muut
sikojen jutut) vallan tyytyväisinä... Kerta kiellon päälle, niinhän se meni.
Myös täällä Leijona-Vaaka/Apina-Rotta. Ja kai se homma toimii, kun on toiminut jo monta vuotta.
vesimies/härkä .

Sitoutumista kaipaava härkä saattaa pelästyttää vapaammilla vesillä viihtyvän vesimiehen .
Tämän ei kuitenkaan kannata painaa kytkintä heti , sillä vakaa härkä saattaa olla juuri se kiintopiste , jonka yläilmoissa huiteleva vesimies tarvitsee elämäänsä tasoittamaan .

Alku on ainakin lupauksia antava .
Yhdysvalloissa horoskooppeihin uskominen on homomiesten keskuudessa niin yleistä, että kun halutaan kysyä ironisesti, kumpi on suhteen mies ja kumpi nainen, niin kysytään, kumpi ajaa autoa ja kumpi tuntee horoskoopit. Luulen, että varsinkin Yhdysvalloissa homojen kiinnostus kristallipallo-osastoa kohtaan tulee ainakin osittain siitä, että homomiehet hylkäävät lapsuuden uskontonsa sen homofoobisuuden takia, mutta jäävät kaipaamaan jotain henkimaailmaa elämäänsä, koska ovat ehdollistuneet siihen sosiaalisesti.