Seta remonttiin

Edustavia, ja hyvännäköisiä toimitsijoita nykyisten tilalle.
Ihmisiä joilla on kykyä perustella järjestön olemassaoloa tehokkaasti, ja mediaan päin aktiivisesti sekä tehokkaasti.
Ensin pitäis karsia kaikki pillerin pyörittäjäin näköiset homomiehet pois.
Puheenjohtaja näyttäis aika hyvännäköiseltä, ja edustavalta myös mediaan päin.
Tosiasia on, että ulkonäöltään vastenmieliset ihmiset tekee vain hallaa organisaation toiminnalle ja päämäärien ajamiselle.
Tulostavoitteet kunniaan, ja juhani v muun muassa fudut takapuoleen.
  • 4 / 63
  • voi helvetti
  • 7.10.2005 20:23
Voitte varmaan mielipiteeni tuntien arvata, että olet topicin aloittajan kanssa erityisesti yhdessä asiassa enemmän kuin samaa mieltä.
Miten Juhani V. voisi saada potkut, kun ei ole siellä edes töissä?
Varmaan kannattaisi marisijoiden ensin liittyä ensin setaan ja ryhtyä tekemään tosissaan työtä toiveidensa mukaan. Ulkonäkö ei voi olla ainoa menestymisen ja onnistumisen edellytys.
Mitä se sitten siellä tekee ?
On kai se joku setan kouluttajakin ?
Ja toi uheiluosio jossa urheilijoista väännettiin homoseksuaaleja oli täyttä puppua.
Ihmiset ovat kyllä syntyjään kirjoittamattomia lehtiä, ja biseksuaalisuus on kai synnynnäistä, mutta että urheilijat olis jotain himojen kourissa kärvisteleviä pervertikkoja oli niin perseestä että.
Orso,
perjantaipullon korkattuasi olisi ehkä turvallisempaa, että jättäisit sanomien naputtelun väliin.
Juhani
Kouluttajia Setalla on satoja eivätkä he ole millään palkkalistoilla.
Setasta viis, kuka siellä nyt käy hyvännäköisiä miehiä etsimässä, mutta homobaarit saisivat kiinnittää enemmän huomiota ulkoisiin avuihin uutta henkilökuntaa palkatessaan. Playa del Inglesin homobaareissa henkilökunta tuntuu olevan poikkeuksetta namuista, ja flirttailevat asiakkaiden kanssa. Kilpailuvaltti sekin, milloin ensimmäinen suomalainen homoravintola keksii sen?
"Öh...
08.10.2005, 11:10 homobaarit saisivat kiinnittää enemmän huomiota ulkoisiin avuihin uutta henkilökuntaa palkatessaan.... Kilpailuvaltti sekin, milloin ensimmäinen suomalainen homoravintola keksii sen?"

Tuo henkii suomalaisen kilpailukyky-yhteiskunnan pohjana olevaa filosofiaa joka on myös FASISMIN nimellä tullut tunnetuksi.

Mutta osattiin ennenkin. Pora-liikepä haki kerran töitä Rautavaaralta. Minulle sanottiin siellä, että "ihan turha hakea töitä täältä ilman Keskustapuolueen jäsenkorttia". Simo Frangen sanoisi tähän: "Näin siis Rautavaaralla".
Pora-liike, valitettavasti et erottaisi fasismia ja kilpailukyky yhteiskuntaa vaikka kävelisit niitä päin. Se on tietysti aina sellainen helppo temppu nimitellä toisia fasisteiksi kun ei osaa kunnolla argumentoida vastaan.

Fasismi (jos käytät nimenomaan tuota sanaa, viittaat siis Italiaan) oli korporativistinen systeemi, jossa valta oli ammattiliitoilla. Yksilöllä ei ollut merkitystä, kun taas kilpailuyhteiskunnassa yksilöt menestyvät omien avujensa mukaisesti, eivät riippuen siitä, mitä ay-pomot päättävät. Siksi Suomi ei ole kilpailuyhteiskunta vaan korporativistinen järjestelmä.

Katsopa myös kansallissosialisteja, ei heilläkään ollut syytä kilpailuttamiseen, juutalaisethan olisivat älykkäinä ja toimeliaina pärjänneet paremmin kuin hitaat ja jäykät saksalaiset, vaan valtiojohto teki päätökset siitä, kenet jätettiin henkiin ja ketä ei.
Setan remontti alkaisi sillä, että miehet palaisivat toimintaan mukaan. Muistan ajat, jolloin naisia ei saanut helpolla mukaan, ja silloin heitä autettiin ns. pariteettipykälällä. Johtoelimiin oli valittava molempien sukupuolten edustajia. Onkohan Setalla edelleen tällainen pariteettipykälä?
Työntekijöiden palkkauksessa tuollainen pykälä olisi toki laiton.

Mutta joka tapauksessa, joe ei miehiä kiinnosta niin emme kai voi asiasta naisiakaan syyttää.

t. Kari
Tottakai ulkonäkö on ratkaisevaa, eikä suinkaan työn sisältö eikä ihmisen kyvykkyys ja älykkyys.

Kansanedustajistakin pitäisi karsia suurin osa pois, koska he ovat vähemmän hyvännäköisiä ihmisiä ja siksi he eivät ole kyvykkäitä hoitamaan asioita, sillä vain hyvännäköiset hoitavat ja tekevät työnsä hyvin ja osaavat edustaa.

presidenttiehdokkaat tulisi vaihtaa, koska eivät ole tarpeeksi hyvännäköisiä ja siten heistä ei kukaan voi edustaa Suomea presidenttinä...

ironiaa siis.

Hyvännäköisyys on makuasia... Miten me sitten voitaisiin valita sellaiset kansanedustajat ja presidentin, jotka olisvat kaikkien mielestä hyvännäköisiä, kun jokaisella on oma makunsa siinä, mitä on hyvännäköinen?

Entäs Setan työntekijät sitten? Että heidätkin valittaisiin työsuhteeseen ulkonäön perusteella...

Ei ironiaa:

Yleensä pahimman laatuiset miespuoliset sovinistisiat ovat käyttäneet kaipaamaasi menetelmää ja palkanneet töihin naisia, jotka saavat työpaikkansa ulkonaisten avujen avulla, eivätkä suinkaan muilla asiallisilla perusteluilla. Jos olet homomies, niin mukava huomata että sovinismi on homomiesten keskuudessa saanut omalaatuisen muotonsa...
Vikkari,

käsittääkseni sellainen pariteettipykälä on kuin 40-40 ja 20 voi olla vaikka muitasukupuolisuuksia. Pykälä on nimenomaan tarkoitettu, että kaikki tulisivat mahdollisimman tasavertaisesti otetuksi huomioon. Tietty olisi hyvä, että olisi jotkut seksuaalisen suuntautuneisuuden mukaiset kiintiötkin mukana yhdistyksen säännöissä;-)
Joo, ulkonäöllä myydään hyvin paljon tuotteita.
Sellaisia vaatteitakin, jotka ovat rumia vähänkin rumempien ihmisten päällä.

Usein se on komea pää, tai kroppa jota mainoksissa myydään eikä itse tuotteen laatuominaisuuksilla.

Olen nähnyt tuotteiden myyntiedustajina, yrityksiltä yrityksille ainoastaan todella hyvännäköisiä ihmisiä, ja olen 100% varma, että se perustuu siihen, että ostoista päättävät usein himoitsee sukupuolesta riippumatta itse myyjää, joka sublimoituu myönteiseen päätökseen ostaa myyjän edustamia tuotteita, ja edustamaa merkkiä.

Niin ne vaan fiksummatkin ihmiset on himojensa orjia ;, eivätkä edes tiedosta mitä todella tapahtui.

Seta:n pitäis oppia jotain, eikä' valita Ari Saukkosen kaltaisia pappis koulutuksen saaneita friikkejä tai vastaavia johtoonsa.
Setassa kannattaa julkisuuskuvaan ja puheenjohtajien edustavuuteen kiinnittää tarkempaa huomiota. Valtakunnallisen pj ja hallitus sekä yhdistysten hallitukset pj:n johdolla ovat edustamassa meitä ja siinä se homma mättääkin, kun aatteelliseen yhdistykseen kasaantuu liian paljon ongelmallisia yksilöitä, kuten valitettavasti olemme.
Setan jäsenjärjestöjen pj:t ja hallitukset muodostuu sanoisin niistä jotka edustavat useimmiten jotain äärilaitaa, harvoin kultaisen keskitien kulkijoita. Eri Setojen forumeilta voi lukea hallituksen jäsenten epäaktiivisuutta, ei näy ei kuulu tekstejä. Olisko kolme viitettä Tampereen Setankin pj laittanut kuluvana vuonna ja nekin joidenkin muiden mainoksia eli sanominen välittämistä ja ei edellisetkään pj:t ainakaan viimeisen viiden vuoden ajalta kovin aktiivisia olleet.
Pienihymy:

Ehkä minunkin omalaatuisuuteni voi johtua siitä, että näen jotain, mitä kaikki eivät näe, vaikka se on silmien edessä.

Eläköön erilaisuudet, nähdä maailma omin silmin, eikä miten se pitäis nähdä.

Elämä on.
Että paremmannäköistä porukkaa Setan johtoon. Minkälaisella Idols-raadilla tämä valinta tullaan tekemää?

Miksi jäädä vain Setan puheenjohtajaan ja hallitukseen. Muutos on kai syytä aloittaa alhaaltapäin. Eli jäsenjärjestöissä esim. kerran kuukaudessa jäsenten rankkaustilaisuus, jossa jäsenet pisteyttävät toisiaan ja rumimmilta viedään jäsenkortti. Samaa menetelmää jatkamalla lopulta Setalle saadaan kaunein mahdollinen johto ja kauniit jäsenet. Mitä hyötyä olisi hyvännäköisellä puheenjohtajalla, jos jäsenet ovat täysin luokattomia?
Pitää vaan saada vanhat luupäät pois vaikutusvaltaisilta palleilta pois.
Mikä sen ex kommunistin nimikään nyt oli?

En mä usko että kaikki setan jäsenet ovat ns luokattomia, ne on vaan niitä kovaäänisimpiä, ja aktiivisimpia, jotka pohtiessaan seksuaalivähemmistöjen ongelmia, voivat unohtaa itsensä näkemisen olemassaolon kauheuden tuskaa.

Siltä se vaikuttaa, kun katsoo muun muassa gayparaatin kuvia.

Ulkomaisissa gayparaateissa, näkyy hyvin normaalin oloisia ja lihaksikkaitakin miehiä, eikä vain kuivahtaneita pystyyn kuolleita keppejä.
"Pitää vaan saada vanhat luupäät pois vaikutusvaltaisilta palleilta pois."

Puhutaanko tässä nyt edelleen siitä Setasta? Oman tietämykseni mukaan niin paikallistasolla kuin valtakunnallisessa Setassa vanhat luupäät eivät ole ongelma. Ongelma on se, että aina löytyy ihmisiä, jotka eivät ymmärrä paeta nopeasti paikalta ja eivät osaa päättäväisesti kieltää olevansa käytettävissä, kun ihmisiä valitaan "vaikutusvaltaisille" palleille.

Ex-kommunisti… Hentilä? Ei kai Hentilä ole ollut Setassa "vaikutusvaltaisella” pallilla vuosikausiin.
Vanhemmat herrat ovat komeita. Nuo nuoret bodarit ovat jotenkin photoshopattuja muovinukkeja. Ihan kuin jotain steriiliä sairaalahanskaa kuvittelisi viereensä.
Orso kirjoitti: "Pitää vaan saada vanhat luupäät pois vaikutusvaltaisilta palleilta pois."

Saan vaikutelman, että olet ajastasi jäljessä, etkä ole ottanut selvää mikä on tilanne tänä päivänä. Esimerkiksi Setan nykyinen pääsihteeri on viehättävä nuori nainen. Olen keskustellut hänen kanssaan. Vaikutelmani on, että hän ottaa tehtävänsä vakavasti. Miellytävä kokemus keskustelusta oli se, että tavallisena HeSetan rivijäsenenä minä tunsin tulleeni kuulluksi.

Orso, jospa ensin päivittäisit tietosi tähän päivään ja kirjoittelisit vasta sen jälkeen. Oikeasti yhteisten asioiden eteen ponnistelleita mollaamalla vain haitataan kaikille tärkeiden asioiden hoitamista ja yhteisen hyvän lisäämistä. Tekijöitä Setaan ja sen jäsenjärjestöihin tarvitaan.

Juhani
Jorma Hentilä toimii SETA-säätiön hallituksen puheenjohtajana hoitaen samalla säätiön taloudenhoitajan tehtäviä. http://kotinetti.suomi.net/timo.sandman/saatio/

Varsinaisesta vaikutusvallasta en tiedä, mutta Hentilää kai voisi kutsua SETA:ssa / HeSeta:ssa jonkinlaiseksi harmaaksi eminenssiksi = kulissien takainen vaikutusvaltainen neuvonantaja.

Tässä ei sitten ollut, Jorma hyvä, minkäänlaista arvolatausta tai vinoilua, vaan olipahan vain puhdas toteama.
Jep. Seppo Hentilä. mm. bi aviomies ryhmän vetäjä.
Siinä on toinen friikki.
Suuri ja mahtava neuvostoliitto oli vielä pahempi maa ihmisoikeuksien kannalta kuin suomi aikoinaan. Ihmisiä suljettiin sairaaloihin, kaiken muun vainoamisen lisäksi, seksuaalisen irtiottohalun takia.
Kirkolla, kristinuskolla ja kommunismilla oli hyvin paljon muitakin yhtymäkohtia stalinistiseen neuvostoliittoon.
Vainot seksuaalisiin toisin suuntautuneihin, oli/on leimallista molemmille ideologioille.
Uskonnolliset ja kommarit olivat pahimpia ryhmiä mitä kuvitella saattaa setan kaltaisessa järjestössä, ja silti niitä sinne riitti, ja näkyville paikoille.
Skitso tilanne. Ristiriitainen asetelma.
Muistakaa myös, se että "Länsimaa" suomessa avioliiton sisäinen oikeus raiskata vaimo aviomiehen toimesta on poistettu vasta yli kymmenen vuotta sitten.
Primitiivinen aasialaistyyppinen yhteiskunta on toki kehittynyt, ja kehittynee edelleen.
Ai niin jorma, toinen hassu tunnettu jormanainen.
Suomen keskustapuolue on tällä hetkellä suurin "saatana", ja mä tiedän jonkusen maalta muuttaneen "hintin" jotka kannattaa keskustalaista aatesuuntausta. Hyi vittu, se on näin vaan.
Elämässä on.
Orso vaikuttaa epäilyttävässä määrin nimierkin "Ryhtiliike" siamilaiselta kaksoselta; aivot kiinni toisissaan...

Jorma Hentilästä ja kommunismivinkunasta. hentilä ei kuulunut Suomen kommunistiseen puolueeseen vaan oli SKDL:N pääsihteeri. Sosialistina hän usein ja toistuvasti esitti kriittisiä huomioita Neuvostolliton ihmisoikeustilanteesta, homoseksuaalien oikueden huomioon ottaen, minkä takia häntä karsastettiin tuon ajan oikeaoppisten kommunistien toimesta. Nämä Orsot jotka karjuvat suureen ääneen mutta eivät vaivaudu ottamaan mistään asioista selvää (puhumattakaan että ottaisivat selvää ihmisistä ja heidän todellisestä työstään tai panoksestaan) ennen kuin syöksevät täyslaidallisen sitä itseään.

Olen samaa mieltä sinällään siitä että kaikki fundamentalistiset ja totalitaristiset aatteet muistuttavat toisiaan, mutta esimerkiksi Hentilän leimaaminen reaalikommunismin kannatajaksi on valhe. Toisaalta olen hahmottavinani sinunkin kirjoituksissasi kovin vähäistä ymmärrystä toisin ajattelevia kohtaan... Puhumattakaan siitä, miten sinun mielestäsi homoseksuaaleja voi ja saa julkisesti edustaa ainoastaan miehet, jotka ovat sinusta seksuaalisesti mielenkiintoisia. Lihaksikkaita ja komeita miehiä on mukava katsella, mutta he eivät edusta kaikkia. Olisi oman keskustelunsa asia käsityksesi siitä, että homoseksuaalisuus on "tuote", jota pitää myydä kauniiden ihmisten avulla. Vastaavasti Joonas toivoo "keskivertoja" edustamaan homoseksuaaleja. Kenellekään ei kelpaa kukaan, mutta toisin vaan pitäisi olla.

Ehdotus: mene mukaan Setan toimintaan. Oletan sinun olevan ulkonäöltäsi kaunis ja edustava, joten soveltunet erinomaisesti edustamaan järjestöä. Vai oletko riittävän kaunis edustaamaan esimerkiksi minua? Ovatko vartalosi ja kasvosi minun vartalofasismini mukaan riittävän hyvät?

Nimimerkin takaa selkään puukottamisen sijaan tee jotain järkevää. Samalla voi toimia "vanhojen luupäiden poistamisen" hyväksi. Aseta itsesi ja ajatuksesi aidosti alttiiksi. Jos haluat muutosta tee jotain muuta kun vingu täällä.
Olen sitten kai pienen anteeksipyynnön velkaa.
En ole niin perehtynyt politiikkaan perusteellisesti, ja ajattelen etten vois kuvitella olevani jäsen minkäänlaisessa organisaatiossa, joka edustaa kieroa yhteiskuntajärjestelmää periaatteessa, kuten skdl oli neuvostoliiton puolue suomessa.
Paljon niitä koriryssiä oli muissakin puolueissa, ja ex presidentti kekkosessa oli mätää, mutta periaatteessa en vois olla jäsen kirkossa, tai puolueessa, missä on paljon pahaa verta toisin käyttäytyviä kohtaan.
Ei vaikka kuinka niihin kuuluis myös hyviä ajatuksia.
Vasemmisto ja keskusta sekä loppuaikoina myös sdp olivat kauhean neuvostoliiton hallussa osittain, ja se oli ikävää.
Kristillinen usko kuitenkin pohjaa raamattuun, ja sieltä voi kaivaa paljon vihatekstiä, homoseksuaalisia ja biseksuaali ihmisiä kohtaan.

Uskovaiset gayt ainakin ovat hirveitä tapauksina.

Orsona täällä vaan kirjoitellaan, en ole ryhtiliike nikin takana.
seta on liian vasemmistolainen. vihreissä on myös paljon vasemmistolaisesti ajattelevia. politiikka tungetaan joka paikkaan.

uusi yhdistys olisi paikallaan...mulla vaan ei ole aikaa perustaa sitä...olen urasuuntautunut
itseasiassa koko suomi on liian vasemmistolainen...kyllä punainen väri on kurssissa...yäk!...ällöttää että täällä sdp jyllää...
Hyvä hyvä

Miesnainen iski taas, kukahan se nyt on tämän nikin takana ?
Kiinan kommunistit tulevat ja valtaavat Suomen. Toivottavasti pitävät kiirettä ennen kuin kommunismi häviää sieltäkin kuten naapurista.

Suuri ja mahtava kommunismin pelko ! Sitä kannattaa pitää voimissaan.

Ehkä kannattaisi olla enemmän huolissaan Arkadian mäen kennelin napinpainajista ylipäänsä. Siellä tarjotaan ruuan seassa jotakin kummallista mielialalääkettä, joka kadottaa noiden Pavlovin koirien todelisuuden tajun alle vuodessa. Vai olisiko vain niin, että raha ja valta tekee sokeaksi.
"miesmies
14.10.2005, 16:50 seta on liian vasemmistolainen."

Seta on"liian vasemmistolainen" vain oikeistolaisten mielipiteissä vai riittääkö nykyään vasemmistolaiseksi leimaamiseen se että mainitsee sanan "ihmisoikeudet"?
"miesmies
14.10.2005, 16:55 itseasiassa koko suomi on liian vasemmistolainen...kyllä punainen väri on kurssissa...yäk!...ällöttää että täällä sdp jyllää..."

SDP on muuttanut Suomen Neuvostoliitoksi pienen markkinavivahteen kera: paska duuni, paska palkka, paskat vaatteet, paska ruoka, raiskattu luonto ja ahtaat asunnot mutta kun Neuvostoliitto takasi sen että paska jatkui, kuuluu demarien markkinabolshevismiin se, että tuon paskankin voi menettää mikä tahansa päivä! Joten ihmiset tarrautuvat paskaansa ja hellivät sitä joka päivä.

Ulkomaalaisille esitellään ihmeenä primitiivistä maata jossa ihmiset pyörivät paskassa ja rakastavat sitä.
Tämä keskustelu on kyllä melko kaukanan Setan remontista, mutta ehkä yllä kovimmin Suomea paskana pitävät henkilöt saattaisivat haluta hakeutua muihin maihin sitten, jos Suomi ei kelpaa. En ole itse asunut Suomessa vuositolkulla ja tosiasia on, ettei se ruoho niin kovin vihreää ole Afrikassa, Yhdysvalloissa eikä eri puolella Keski-Eurooppaakaan...
"Pojotor
15.10.2005, 15:43 Tämä keskustelu on kyllä melko kaukanan Setan remontista, mutta ehkä yllä kovimmin Suomea paskana pitävät henkilöt saattaisivat haluta hakeutua muihin maihin sitten, jos Suomi ei kelpaa. "

Arvaa halutaanko niihin maihin suomalaista?
Minä olen asunut ulkomailla mutta oli pakko muuttaa Suomeen, muuten olisivat ottaneet pois kansalaisuuden ja se oli se ainoa kansalaisuus mitä sattui olemaan. Kun kaiken tekee viranomaisten ohjeiden mukaan niin maahamutiaisen kimpussa häärää ties minkälaista byrokraattia mistä maassa ikänsä asunut ei tiedä mitään.

= maahanmuuttoon liittyvä byrokraattinen sähläys tuhoaa maahanmuutosta saatavan edun nopeasti. Maahanmutiainen ei ole ikinä tasaveroinen maan syntyperäisen kansalaisen kanssa + sitten olet vielä kaiken kukkuraksi seksuaalivähemmistöön kuuluva.
Niin, Pora-liike,
life is a bitch an then you die... Tämä mottosi on tullut selväksi. Olisiko aika puhua välillä jostain muusta?
Voi herraisä näitä netti"keskusteluja"! Mitäs me oikein tehtiin turhautumisemme ja pahan olomme kanssa ennenkuin oli tätä nettiä? Vihamiehetkin piti haukkua kasvoista kasvoihin. Ei ollut pahemmin huumeita ja viinaakin oli tolkuttoman vaikeasti saatavilla. TV:stä tuli lähinnä sivistäviä ohjelmia, ei ollut bigbrothereita tai aidolseja joiden ulkonäköä arvostella. Missikisat oli kerran vuodessa mutta kandidaatit ansaitsivat kunnioitusta ihan sen perusteella kun olivat oikein telkkariin päässeet.No silloin pääsi tietysti psykiatriseen sairaanhoitoon nykyistä helpommin....
  • 39 / 63
  • Vapinaukkeli
  • 19.10.2005 1:53
Niin kai se oli.
Ennen vanhaan juteltiin kyyryssä, herran nuhteessa ja neuvostoliiton pelossa.
Oli smp ja ja skp, mihin saattoi liittyä, vaikka parempi olis kai ollut päästä johonkin aivojumppaan, ja älypiireihin.
televisio annosteli sopivaa tietoa, eikä nykyiset papparaiset ymmärtäneet todellisuudesta hevon paskaa, elivät apaattisena ja kohteliaana ihanan nuoruutensa.
No, nykyään ei Neuvostoliittoa enää tarvitse pelätä, mutta sitä korvaamaan on tilattu uusi suuri saatana, terroristit ja islam. Ainahan täytyy toki olla syy rakentaa entistä enemmän ja entistä tehokkaampia pommeja ja massatuhovälineitä.

Puolueista löytyy sekä uusliberaalia että perussuomalaista, ja todellisuuskin on jokaisella vahvasti läsnä, kun tosi-tv:tä tulee kanavalta kuin kanavalta. Hyviä tapoja nuorisolle opettavat jackassit ja gangstaräppärit.

Aivojumppien ja älypiirien määrä lienee vakio aikakaudesta riippumatta, eli keskimäärin 0,001.

Ai niin, se Seta. Ikävää ja harmaata työtä taitavat siellä tehdä. Kuka nyt moista jaksaa seurata, ellei toimistolla ole kamerat pyörimässä 24/7 ja esiintyjät valittu mittanauhan ja mallitoimiston kasvosabluunan kanssa.
Public eye kirjoitti:...... älypiirien määrä lienee vakio aikakaudesta riippumatta, eli keskimäärin 0,001.
Ja kukakohan tähän ryhmään mahtaa kuulua, onko sinulla yhtään nimeä taikka nicciä heitää Public eye?
Eipä ole ei... siinähän se ongelma piileekin. Pitäis varmaan hankkia mikroskooppi.
Tota noin voi olla että jos laitettais public eyen aivot elektronimikroskooppiin, niin sieltä saattais löytyä muttama hermosolu surkastuneelta aivoalueelta, missä ihmisten huumorintaju sijaitsee.
Mutta homona, tai sen takia on vaikee hänessä sellaista paikantaa, todennäköistä.

Kyllä huumorintajuisia homojakin on olemassa, miehekkäitä ja kunnollisia.
Täällä vaan kiusaan heikäläisiä, en yleistä kaikkiin sterotypioita, jonkalaiset kyllä on suurena joukkona edustettuina näkyvissä homoissa. Miesmies ym huvittavat hyypiöt ovat hauskaa vittuilu seuraa näissä kuvioissa..
Orso (=Aatostavaan) Setan johtoon! Sitten Seta on sporttinen klubi, pullistellaan hauiksilla ja muilla mitoilla. Tämän jälkeen Setan jäseneksi pääsee vain johtajan tyyppiset karjut. Eläköön Setan tulevaisuus! Vai?
kiva kun sä, orso, saat oman pikku sadistisen tyydytyksensä kiusaamalla tai vittuilemalla chatissa.

sä oot jonkintason luuseri?
Totta miesmies.
Orso (=Aatostavan) ensin Setan johtoon, sen jälkeen politiikkaan Tony Halmeen leiriin, mutta ensin Orson pitää parantua: homosta (jos sitä on?) heteroksi ja edustamaan jonkinlaista suomalaisen "tosimiehen" stereotypiaa.
Mun pitäis eheytyä ?

Mun näkemykseni mukaan kysessää ei silloin ole ainakaan heteroseksuaalinen identiteetti.

Biseksuaalit ovat alkuperäisessä muodossaan. Hetero ja homoseksuaalit ovat rikkinäisiä.??? Kommentteja ?

Katso vaikka kristallipallosta, näkijä, ja jos et näe, niin käyttä fairy(tell) pesuainetta, vettä ja fileda astiainpesupyyhettä pallon pinnalla vips vips vips, ja kuivaus nukkaamattomalla rätillä, nähdäsesi paremmin.

Rakkaudella bear.
Seta remonttiin. Orso johtamaan Setaa. Sitten Orso eduskuntaan. Sitten Orso pressaksi. Sitten lähtisin Ruotsiin, kun tuollaiset rasistit (bi-mies?) hilluisivat maan johdossa. Ei kiitos!
Seta pysyköön entisellään. Tytteli pysyy Suomessa tyttelinä.
Rasisti ?

Ei homous ole mikään geneettinen ominaisuus, muistakaa se kuinka antiikin kreikassa ja roomassa homoseksuaalisuus oli luonnollinen osa seksuaalisuutta, ennen kristinuskon voittokulkua.
Ylimystö, keisareineen ja urheilijoineen olivat tasapuolisesti molempiin päin.
Jaahas. Täällä taas yksinkertaistetaan maailmaa helpommin ymmärrettäväksi.

Ei kaikki ole bissejä. Suuri osa ihmisistä on, mutta ei todellakaan kaikki. On valtavat määrät ihmisiä, jotka on kiistattomasti täysin heteroita tai homoja. Bisset vain tykkää kuvitella kaikkien olevan bissejä, aivan kuten homot tykkää usein kuvitella kaikkien olevan homoja.
Ja muuten uusimpien tutkimusten mukaan homous on ainakin osittain geneettinen ominaisuus.
Bisset ovat parasta. Samalla aaltopituudella Orson kanssa.
Tytteli menköön Ruottiin ja Seta ilman muuta remonttiin. Siellä on liikaa poliittista väriä. Ollut jo vuosikymmeniä.
Jos mitään tiedätte kreikan kaupunkivaltioista, jotka ovat sivistyksen kehtoja, ja suuri osa muunmuassa länsimaisien filosofien uudelleen julkaisemaa sivistystä, niin siellä miehet ainakin olivat enemmistönä takuulla bissejä. Naapurikansoilla oli vaikeaa sulatella moista riettautta, vaikka olivat erilaisen pakanauskon varassa. Heteromiehiä pidettiin tossun alaa olevina nyhveröinä, asiat ovat vain päinvastoin nykyisin. transut ja friikit ovat julkisuudessa pelottelemassa muita pysymään ruodussa. Vapaassa valtiossa, missä yhteiskunta ja uskonto ei puutu ihmisten seksuaalisuuteen on toinenlainen, kuin nykysysteemi. Siitä voimme kai olla samaa mieltä ? Vähemmistöön kuuluu tosi heterot ja homot. On vain paljon wannabee hetero 100%:sia.
Korjaus...pyrin oikaisemaan liikaa ajatuksia, mitä tässä kirjoitellaan.

Monet nykyiset filosofit 1500 luvulta alkaen ovat oikeastaan vain kopioineet antiikin filosofien ajatuksia todellisuudesta ja olemassaolon syvemmistä aatteista..

Shakespier myös oli velkaa paljon juutalaiskristillisen todellisuuden ulkopuoliselle "omille" tarinolille /näkemyksille, ja mielikuvitusrikkaudelle.
Kyllä kiinalaisten kommunistilesbojen uhka isänmaallemme on pystyttävä torjumaan. Seta remonttiin!
Ja tulisikohan täällä mitään ihan konkreettisia järjellisiä toteutettavissa olevia ehdotuksia , mitä SETAlle pitäisi tehdä? Syyskokous lähestyy ja jos olette jonkun jäsenyhdistyksen jäseniä niin, nyt olisi ehkä paikka mennä näyttämään mitä mieltä on asioista. Esityslistaankin voi vielä mahdollisesti vaikuttaa. Siitä vaan neidit kokoukseen kirkumaan ja piipittämään. Turhaa sitä on täällä huutaa.
Miesmies,

Varo ne tulevat ja kastroivat sinun pikkuisen pilisi :D ho ho hoooo.....
Yhdyn Kiiaan !

Täällä rutiseminen ei paljon hyödytä. Jos haluaa saada muutosta aikaan, täytyy lähteä itse vaikuttamaan. Eniten kitisevät aina ne, jotka eivät ole valmiita tekemään asioiden eteen yhtään mitään. Sellaisia kitisijöitä kutsutaan yleensä munattomiksi miehiksi. Kiassa sen sijaan kyllä löytyy munaa.
pieni ero-> huomasitko Kia, et siin nikissä oli iso M ( en ollut minä)...