Birdie = heteroiden baari?

  • 1 / 21
  • Hompsu23v
  • 18.8.2005 23:23
En asu Helsingissä. Mutta olen sinne tulossa viikonloppua viettämään.
Ja ajattelin eetä mihin paikkaan homon kannattaa mennä?

Olen kuullut että DTM on ihan ok paikka perjantaisin, on kaksi tanssilattiaa ja ihmisiä. Ja että enemmistö homoja.

Birdiestä olen kuullut että on homopaikka mutta lähinnä vain heteroita...
Ja että siellä käytänössä vain yksi tanssilattia.

Osaako joku kertoa omia mielipiteitään/kokemuksiaan?

Minä siis todella haluaisin paikkaan jossa voi rauhassa olla oma itsensä ilman että heterot voivat tuijotella ja ihmetellä :(
Jaa... oiskohan Hercules ainoa paikka jossa minä olen käynyt, missä ei heterot töllistele. Minkä ikäinen lienet, kovin nuoria ei taida Herccu kiinnostaa muista syistä. No ei ne heterot DTM:ssäkään töllistele, mutta siellä niitä on kyllä. Birdie on homoystävällinen heterobaari.
No kyllä mun kaikki homokaverit käy nykyisin mieluiten Birdiessä. On siellä toki heteroitakin mutta mitä siitä.
Ihan vaan uteliaisuudestani..

Onko se tosiaan niin, että heterot ovat vain ja ainoastaan se "töllistelevä ja ihmettelevä" väestöryhmä hakemassa jokapäiväistä sosiaalipornoaan? Oisko mahdollista, että g-baarissa oleva hetero on tietoinen sijainnistaan ja on sielä ihan muulla asenteella kuuin katsomassa friikkisirkusta? Oisko se mahdollista? Ehkäpä jokainen hetero ei näekään homobaarin ihmisiä homoina vaan ihmisinä, kanssaeläjinään ilman sen kummempaa ihmettelyä?

Tuli mieleen tälläinen asia, kun joskus hieman surullisena huomaa, että yhä niin puolin kuin toisin ihmiset nähdään pelkkänä seks. suuntautumisena sen sijaan, että heidät nähtäisiin ihmisinä. Ei se kuilu ehkä kapene niin kauan, kun molemmat osapuolet määrittävät vastapuolen nimenomaan seks.suuntautuminen-karsinaan ja tähän syyllistyvät molemmat osapuolet, niin heterot kuin homotkin yhtä paljon.

Eri asia sitten on, että haluaako kaikki edes sen kuuilun kapenevan... Katsotaan molemmin puolin nenänvartta pitkin toisia. Sen jälkeen toisaalta on turha odottaakaan sitä suvaitsevaisuutta.

Tämä meni nyt vähän (ai miten niin vähän? :D) off-topiciksi, mutta juutuin muutamaan sanavalintaan aiemmissa viesteissä. Tämä ei ollut kohdistettu kenellekään suoraan, mutta kunhan olen miettinyt näitä viime aikoina.
Syyllistyin tässä taannoin heteroparin viemiseen DTM:ään. Porukassa oli tasapuolisesti myös homoja ja heteroparin naisen ääni voitti, vaikka mies ei missään nimessä halunnut homopaikkaan. Täytyy sanoa, että ilta oli vähän jännä, kun aavistuksen verran homokammoinen tyyppi hillui umpitunnelissa Deittarissa. Piti koko ajan katsoa perään, ettei se käy riehumaan. Eli ei toista kertaa. Ottakaa tekin virheestäni opiksi. Jotkut ei vain kuulu homokuppiloihin.
Kävelin tuossa Birdien ohi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä n. 2:45. Näin sisällä vain yhden asiakkaan. En viirsinyt mennä katsomaan alakertaan, josko siellä olisi ollut ketään kiinnostavaa heteroa. Lostarissa näytti olevan hyvin tuota Roban hetskujengiä, kun menin siitä ohi. Luulis tuon uuden paikan enemmän kiinnostavan edes poiketa, mutta näköjään sitä ihmiset käy niissä tutuissa ja turvallisissa paikoissa.
Kiva palsta , kun sensuroidaan kaikki birdietä arvosteleva maili.
Taitaa sedeu heittää bonusta valvojille täällä. Edellisessä viestissä arvostelin paikkaa ja sen imelää ovimiestä. Sensuuri iski ja iskenee taas.
Kehua kyllä saa ja ilmaista mainosta ko ravintolan hlökunta itse lähettää tänne.
  • 9 / 21
  • Public eye
  • 22.8.2005 21:18
Sivusta seuranneena, eiköhän sen mielipiteen palstalla pysymiseen vaikuta "jonkin verran" myös se, onko se kirjoitettu noudattaen palstan ohjetta:
"Viestin sisällön on oltava asiallinen ja asialliseen sävyyn kirjoitettu."

Jos viestin sanomana on vain, että asianomaisen mielestä paikka on per*eestä ilman mitään asiallista perustetta, ja mielipidettä höystetään alatyylin ilmauksin, sen poistaminen on minustakin täysin oikeutettua. Mielipiteensä saa toki sanoa ja pitääkin, mutta keskustelun luonteeseen kuuluu jonkinlainen kyky ilmaista asiansa sivistynyneesti ja edes alkeellisesti perusteltuna.
Nimimerkki "mä": Ei viestiäsi ole mihinkään poistettu. Touhuissasi olet näemmä roiskinut sen toiseen Birdie-aiheiseen keskusteluun - ja unohtanut sitten minne. Ensin tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan.

Mitä siihen viestiin tulee, niin eipä maailma mitään olisi menettänyt, vaikka se oltaisiinkin poistettu...
Birdiessä käy jonkin verran heteroita mutta selkeästi huomaa paikan olevan gay-klubi.Suosittelen lauantaita ja alakerran hikistä house-discoa ;-)
Sehän on tyhjä koko paikka lähes aina, ei kauaa kanna linnun siivet.
Birdiessä on alettu "sisäänheittää". Poke mainostaa paikkaa kadulla ohi käveleville. Näin tapahtui torstaina, kun seurueemme oli menossa siitä ohi roballe päin... Eräs ystäväni oli myös törmännyt samaan ilmiöön. Erikoista käytöstä ollakseen Suomessa...
Omasta kokemuksesta Birdiessä käyvät hyvännäköiset,ei kanamaiset,trendikkäät gay-kundit joita kiinnostaa samanlainen seura.Itse olen sellainen ja sieltä laadukasta seuraa saanut...
Yhdyn Danieliin, siis mielipiteeseen. Samat on olleet huomiot mulla. Rentoa ja mukavaa porukkaa. Bonuksena kivannäköiset ja jätkämäiset gay/bi-kundit. Jännä nähdä, mihin suuntaan Birdie kehittyy (toivottavasti kehittyy..)
Viimeksi kun paikassa kävin, niin aika kuollutta oli muutamaa hihittävää pikkulikkaa lukuunottamatta.
Mikä hitto homoja vaivaa??Omasta mielestä onvain loistavaa kun stadin gay-klubi valikoima lisääntyy!Birdiessäkin olen muutamana viikonloppuna hyvin viihtynyt,paikalla sopivasti ja sopivanlaista porukkaa,ei selvästikään täällä urputtavia elämäänsä kyllästyneitä vanhoja homoja!
  • 18 / 21
  • epätietoinen
  • 29.10.2005 22:13
Kaveri väitti, että Sedu on myynyt Birdien. Epäilin, kun näitä juoruja liikkuu homopiireissä niin paljon, mutta kaverini mukaan joku hänen tuttunsa oli nähnyt asiasta mustaa valkoisella oikein lehdessä. Voiko joku vahvistaa huhun, missä lehdissä siitä on ollut juttua ja milloin, ja kenelle paikka on myyty, jos tieto pitää paikkansa?
  • 19 / 21
  • BIRDIE MYYTY
  • 29.10.2005 23:18
Pitää paikkansa! Sedu moi Birdien toiselle yksityiselle ravintoloitsijalle. Ravintolan liikeidea muutetaan joulukuussa. Siitä tulee birttupubi.
  • 21 / 21
  • epätietoinen
  • 30.10.2005 1:08
Birttupubi? Onko se paikan uusi nimi? Onko se suunnattu homoille, heteroille vai molemmille?