Ylen verkkosivuilla esillä MSC Finland ja Antti Kauppinen

Helsingin vasemmistoliiton puheenjohtajana 2020-2021 toimineesta Antti Kauppisesta on henkilökuva Ylen verkkosivuilla ( https://yle.fi/aihe/a/20-10002579 ). Jutun kärkenä on se, että Kauppinen on monen muun ohessa Gucci-muotitalon malli. Helsingin taidemuseon koordinaattorina työskentelevä Kauppinen on tuurannut leikkipuiston työntekijänä ja harrastuksiin kuuluu myös palstaviljely. Esillä on myös hänen opiskelunsa Venäjällä; vuosituhannen vaihtumisen jälkeen ilmassa oli myös toiveikkuutta siitä, että seksuaalivähemmisöihin kuuluvien asema voisi parantua.

Jutussa käsitellään myös nahkahomokulttuuria. Moni on yhä kaapissa tästä puolesta elämässään. Fetisismi oli Suomessa käytetyssä sairausluokituksessa vielä vuonna 2011. MSC Finland -yhdistys keskittyy turvallisen tilan luomiseen fetissi-ihmisille.

- Luulen, että nahkahomotapahtumissa on samantyyppinen fiilis kuin homobaareissa oli 80–90-luvuilla, kun asia oli vielä monelle salaista. Tulet ystäväporukkaan, vaikka et tunne ketään.

Myös Touko Laaksosen eli Tom of Finlandin kaksijakoinen asema Suomessa. Hänet on korotettu kansallistaiteilijaksi, mutta samalla hänen työnsä edustavat fetissimielhille heidän "visuaalista kulttuuriaan ja muistijälkeään".