Slaavilaiset (top) miehet

Musta slaavilaiset miehet ovat sillein söpöjä ja miehekkäitä samaan aikaan. Nuorissa miehissä tämä näkyy rekkalasteittain.

Onkohan suomalaisen vaaleatukkaisen (ns. elovena) homopojan (bottom) vaikea saada tuollaisen nuoren miehen munaa?

Uskon myös, että suomalaisten ja slaavilaisten seksikontakteissa ja suhteissa suomipoika on aina feminiini bottom ja "suhteen nainen" ja slaavimies aina perinteisen maskuliininen top ja "suhteen mies".

Slaavihomot ovat myös suomalaisia heteromiehiä miehekkäämpiä ja ehkä katselevat heteroakin suomipoikaa et tosta sais hyvän bottomin sänkyyn/rouvaksi. "Ryssä" sanana on ehkä peniskateutta.
-
Slaaveihin lukeutuu ks. https://fi.wikipedia.org/wiki/Slaavit
Joku jo vastasikin yllä olevaan hienosti S24 gay-osastolla: "Voi ihan hyvin pitää paikkansa. On myös muita kansallisuuksia/etnisiä ryhmiä, joiden kanssa suhteen/kanssakäymisen roolit tuntuu jotenkin itsestäänselviltä. Esim. mustien ja valkoisten miesten (seksi-)suhteissa on vaikea kuvitella, että valkoinen mies voisi olla mitään muuta kuin se penetraation vastaanottava, naisellinen osapuoli. Voi olla, että sama koskee slaavimiesten ja esim. pohjoismaisten ym. länsieurooppalaisten miesten suhteita, joissa jälkimmäisille sopisi paremmin naisen asema, slaavimiehille miehen. Ruotsalaisten ja suomalaisten homosuhteissa taas suomalainen sopisi yleisesti ottaen paremmin miehen rooliin, kun taas useimmille aasialaismiehille sopii ehkä parhaiten naisen asema suhteessa. Aina tietty case by case, mutta yleisesti ottaen näin."
  • 2 / 2
  • Public eye
  • 20.3.2022 15:38
Tulipahan tässä luetuksi stereotyypitteyä ja ennakkoluuloja ihan roppakaupalla. Totuus on tosielämässä useimmiten tarua ihmeellisempi.