Vinkkejä kokeneemmilta?

  • 1 / 3
  • Jontte
  • 11.1.2022 19:32
Hei

- Olen 27 v homomies > tosi hitaasti mutta varmasti
tulos kaapista ulos (pientä kriiseilyä)
- En oo ikinä käynyt treffeillä, seurustellu tai harrastanu seksiä. Mulla ei oo ketään homokavereitakaan
- Seksuaalinen turhautuminen on saanut miettimään että pitäskö neitsyys vaan hoitaa alta pois (tyyliin grindrin tai muun appin kautta vaan hankkii joku pano). Pornokaan ei enää tyydytä/huvita. VAI pitäskö vaan kärsivällisesti oottaa että herra oikea saapuu elämään (tosin täällä pohjosessa ehkä vähän epätodennäköistä koska vaikka täällä on homoja niin ei oo paikkoja jossa muita homoja nähdä). Miesten valikoimakin on rajallinen ja odotukset matalalla
- Toisaalta jos peiliin katsoo niin oon kyllä luonteena aika erakko ja "sosiaalisesti laiska" mikä on asia jossa pitäs ryhdistäytyä
- Tykkään olla pohjosessa mutta oon miettinyt onko se sen arvoista muuttaa etelä suomeen vaan sen takia että ehkä löytäis jonkun (Etelä-Suomessa on liikaa ihmisiä ja liian kiire).

Miten auttaisitte mua?
  • 2 / 3
  • Harza
  • 17.1.2022 0:30
Hei. Periaatteellinen "neitsyyden poisto" on mulle henkkoht ollut aina vieras juttu. Toisaaltaan spontaani tutustuminenkin muissa kuin ns. homopaikoissa on itselleni kokematon juttu. Muutama tuttu tosin on paljastunut homoksi kun olen nähnyt homoraflassa tai sen narinkkajonossa ja juteltu sen päälle "varmistukseksi". Itse olen tutustunut seksuaalivähemmistöihin kuuluviin kirjeenvaihtopalstan, deittisaittien, tuttujen ja homoraflojen kautta. Seksiin johtaneet tutustumiset olen pääsääntöisesti saanut raflojen kautta. Kumppanini löysin aikoinaan deitti.net:in kautta ja kiinnostavimpiin keskusteluihin johtaneet kontaktit olen saanut kirjeenvaihtopalstan ja iskuri.net:in kautta (kauan kauan sitten). Grindristä ei itselläni ole kokemusta, mitä nyt kaverit ovat näyttäneet ja kertoneet. Varmaan kunkin persoonalla on suurin merkitys siihen minkälainen kanava itse kullakin toimii parhaiten, kuinka avoin on jnpp. Ehkä täällä muutkin innostuvat kertomaan kokemuksimaan; voihan maailma olla tässä suhteessa muuttunut viimeisen kymmenen vuoden aikana oleellisesti.
  • 3 / 3
  • Masamies
  • 29.4.2022 12:53
Hyvä Jontte. Jos on mahdollisuus tutustua eri Setan alueellisiin bileiltoihin, niin noissa ainakin tapaa ihmisiä samoissa merkeissä.