Naisviha

Aiemmin en tunnistanut suoraan naisvihaa erilliseksi vihaksi, vaan oletin sen aina vain liittyvän vain tapauskohtaiseen naiseen ja hänen piirteisiinsä. Nyt olen huomannut jonkun vuoden ajan, että naisia -iältään 13-50 vuotta -kohtaan saattaa kokea jonkinlaista laajempaa kielteistä tunnetta. Ehkä sana viha on liian voimakas. Erityisesti "eroottiset naiset" jotka tuovat eroottisia piirteitään tietoisesti tai tiedostamattaan esille koen vastenmielisiksi. Mutta varsinkin nuoret naiset/tytöt, 12-25 vuotiaat, heitä kohtaan saatan tuntea jopa selvää vihantunnettakin. Sympatiaa ja myötätuntuoa saavat oikeastaan vain mummoikäiset naiset. (harvoja poikkeuksia lukuunottamatta)

Tapasin kerran kabardinialaisen nuoren miehen joka kertoi vihaavansa ja inhoavansa venäläisiä nuoria naisia näiden riettauden vuoksi. Ensin hänen ajatuksensa tuntuivat kuin jonkun kalifaatin julistukselta, mutta sittemmin olen huomannut riettaiden naisten yleensä, ei vain venäläisten riettaiden naisten- olevan todella vastenmielisiä.
Luulen muidenkin miesten tuntevan varsinkin riettaita naisia kohtaan jopa vihaa sillä nuo naisethan vetävät koko naisen kunnian lokaan ja naisen kunniahan voi olla vain siveellinen äiti. Tai arvokas vanhapiika.

Biologialle ja lisääntymisvietille naisten riettaus on oivallinen ase, ja sen vuoksi sillä on tietysti paikkansa, riettauden toimiessa eräänlaisena kutsuna viriileille nuorille (heteroseksuaalisille)miehille. Mutta ovathan monet muutkin luonnoniliöt vastenmielisiä ja silti ne joutuu hyväksymään, vaikkakin niitä ei viitsisi katsoa eikä ajatella. esim raadonsyömiset yms shakaalien elämä jne.