BOB X - Ten Years of Bears! 10.7.2020 Valkosaaren telakka

BOB X - TEN YEARS OF BEARS!

10.7.2020 VALKOSAAREN TELAKKA, HELSINKI

Hyvät miehet - Tervetuloa maagiseen Valkosaareen!
9 kesää Helsingin edustalla risteilleenä me haluamme tarjota teille juhlavuoden kunniaksi jotain todella erikoista ja erityistä - tähän merellinen ja luonnonkaunis Valkosaaren Telakka luo unohtumattomat puitteet. Tervetuloa mukaan ikimuistoisiin juhliin!

Tapahtumassa noudatetaan vallitsevia korona-rajoitteita, lippuja tapahtumaan myynnissä vain 300 kappaletta.

∙LIPUNMYYNTI & ARTISTIT JULKAISTAAN ENSI VIIKOLLA!

∙Poikkeustilanteesta johtuvat säännöt tapahtumaan:

1) Mikäli sinulla on kuumetta, yskää tai muita korona-virukseen liittyviä oireita, älä tule tapahtumaan.
2) Huolehdimme hygieniasta ja toivomme teiltä samaa! Pesethän käsiäsi riittävän usein sekä käytät saaresta löytyvää käsidesinfiointiainetta. Aivasta ja yski hihaan, älä käteen. Käytä käsidesiä aina yskimisen ja aivastamisen jälkeen. Vältä koskettamasta silmiä, nenää tai suuta, jos et ole juuri pessyt käsiäsi.
3) Pidäthän huolta turvaväleistä satamassa, lautassa ja baaritiskillä. Noudata THL:n antamia ohjeita turvaväleistä, 1-2 m. Vältä käteisellä maksamista baarissa.
4) Järjestämme jokaiselle asiakkaalle istumapaikan Valkosaaresta turvavälejä noudattaen.
5) Anniskelu päättyy klo 22 ja saaresta tulee poistua klo 23:30 mennessä.
6) Valkosaaren henkilökunta ja Securitaksen järjestyksenvalvojat valvovat ohjeiden noudattamista, me toivomme kaikilta hyvää yhteistyötä sujuvuuden varmistamiseksi. Sääntöjä rikkova henkilö voidaan tarvittaessa poistaa tapahtumasta.

TAPAHTUMA INFO:
Lautta Valkosaareen lähtee Kaivopuistonrannasta Ehrenströmintie 13, Silja Linen terminaalista vierestä.
Saavuthan ajoissa, lauttaan mahtuu vain 30 ihmistä kerrallaan joten pieniä ruuhkia saattaa muodostua. HUOM! Viimeinen lautta takaisin Valkosaaresta lähtee klo 23:30 - Älä myöhästy tästä!

Satamassa on turvatarkastus. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä. Sateen sattuessa juhlat pidetään sisätiloissa. Omalla veneellä rantautuminen saaren alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

PÄÄSYLIPUT:
Pääsylippu oikeuttaa meno- ja paluumatkaan yhteyslautalla sekä yhteen (1) sisäänpääsyyn. Pääsylippu vaihdetaan satamassa rannekkeeseen. HUOM! Älä poista rannekketta tai sinut poistetaan tapahtuma-alueelta ja joudut ostamaan lauttamatkan takaisin maihin (7€).

JUOMA / RUOKA:
Tapahtuma-alueella on baari, omien juomien tuonti saareen ei ole sallittua. Alueelle ei myöskään saa tuoda minkäänlaisia pulloja tai tölkkejä, ei myöskään muovisia. Alueelta löytyy grillejä - joten omien grillattavien tuonti saareen on sallittua sekä toivottua!

INFO:

BOB X - TEN YEARS OF BEARS!
Pvä: Perjantai 10.7.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Valkosaaren Telakka
Liput:

FOR MEN ONLY!

https://www.facebook.com/bearsonboardhelsinki
https://www.instagram.com/bearsonboard10
FB TAPAHTUMA: https://www.facebook.com/events/1126343614396900

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.
We reserve all rights to program changes.