Nuoren aikuisen erektiohäiriö

  • 1 / 2
  • Aallonharja
  • 6.6.2020 0:30
Olen reilu parikymppinen jätkä, joka kaipaisi hieman ajatustukea seksuaalisuuteen ja seksiin liittyen.

Niin pitkään kuin muistan olen syttynyt toisista miehistä enkä oikein ole edes ajatellut mahdollisuutta että voisin edes teoreettisesti olla kiinnostunut naisista. Kun vielä lisäksi myös kaverini joko oma-aloitteisesti kysyivät olenko homo tai eivät juurikaan yllättyneet itse kerrottuani olen pitänyt selviönä miehistä kiinnostumista.

Minulla on kuitenkin perustavanlaatuinen ongelma: seksi ei toimi. Olen ihan ok näköinen ja treenattu kaveri, joten seuran saaminen on harvoin osoittautunut ongelmaksi. Sen sijaan toimivaa seksiä olen kokenut ihan yksittäisiä kertoja, ja toimivalla tarkoitan että erektioni kestää yli vartin ja saan lopulta orgasmin. Olen kyllä kiihottunut aluksi, mutta jossain kohtaa lerpahtaa ja vaikka kuinka stimuloisi niin tilannetta ei saa enää pelastettua. Näin vaikka kokisin nauttivani tilanteesta. Jonkin verran kuulee puhuttavan että seksi ei vaadi tulemista, mutta oman kokemukseni mukaan toisellakin tipahtaa aika nopeasti fiilikset.

Itse touhutessa mitään ongelmia ei ole. Olen käynyt tämän tiimoilta lääkärissä useaan otteeseen, mutta koska homma toimii itse tehtynä fysiologisia ongelmia ei kuulemma ole ja asialle ei ole mitään tehtävissä lääketieteellisestä perspektiivistä. Kuulemma pitäisi jännittää vähemmän. Tätä rentoutumista on nyt yritetty kolmisen vuotta ilman mitään kehitystä. Siksi koen, että kaikentyyppinen keskustelu voisi auttaa meikäläistä.

Linkitän tämän jännittämisen vahvasti yhteen seksikokemukseen neljän vuoden takaa, mutta seksikertoja ennen sitä oli ollut niin vähän että paha sanoa alkoivatko ongelmat todella sieltä. Olin tuolloin tavannut todella kiinnostavan tyypin toiselta paikkakunnalta, ja tapasimme ensin ravintolassa ja sitten hotellissa, kun molemmat olivat vielä kaapissa. Homma eskaloitui ja molemmilla oli mukavaa. Peuhattuamme aika pitkään, joitakin tunteja, hän (ilmeisesti leikkimielisesti) kommentoi kroppaani hieman tunteisiin menevästi ja menetin haluni silloin. Tästä huolimatta menimme nukkumaan ihan hyvissä fiiliksissä, mutta parin viikon päästä hän ilmoitti ettei halua tavata enää.

Äärimmillään olen pohtinut koko seksuaalisuuden käsitettä omalla kohdallani ja olenko missannut jotain, kun minä ympäristöni tukemana oletin vain olevani homo. En ole ikinä ajatellut mitään muuta vaihtoehtoa, paitsi nyt kun olen havainnut että seksi miesten kanssa ei oikein ole ikinä lähtenyt toimimaan. Iso juttu kuitenkin on se, että koen ihastuvani miehiin, haluavani miehiä ja jopa seksiä heidän kanssaan. Eli en koe tällaista vetoa naisiin tai en koe että tällaista vetoa ei olisi lainkaan.

Kiinnostaisi tietää onko joku muu nuori onnistunut ratkomaan haluttomuuden/erektiohäiriöiden ongelmaa, kun kyse on psyykkisestä puolesta eikä fysiologisista ongelmista. Olen aika epätoivoinen tämän suhteen, joten ihan vain se että sain kirjoittaa tämän johonkin oli vapauttavaa. Eli kaikki viestit ovat tervetulleita.
"Linkitän tämän jännittämisen vahvasti yhteen seksikokemukseen neljän vuoden takaa, mutta seksikertoja ennen sitä oli ollut niin vähän että paha sanoa alkoivatko ongelmat todella sieltä. Olin tuolloin tavannut todella kiinnostavan tyypin toiselta paikkakunnalta, ja tapasimme ensin ravintolassa ja sitten hotellissa, kun molemmat olivat vielä kaapissa. Homma eskaloitui ja molemmilla oli mukavaa. Peuhattuamme aika pitkään, joitakin tunteja, hän (ilmeisesti leikkimielisesti) kommentoi kroppaani hieman tunteisiin menevästi ja menetin haluni silloin. Tästä huolimatta menimme nukkumaan ihan hyvissä fiiliksissä, mutta parin viikon päästä hän ilmoitti ettei halua tavata enää."

Tässä lienee ongelman ydin. Sinun kannattaisi yrittää päästä tuon kokemuksen yli. Sillä ei pitäisi olla väliä, mitä joku random seksikumppani on sanonut.