Naisen DTM:n käymälässä raiskannut mies tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankeuteen

Asia ei ehkä ole sivuston näkökulmasta aivan uutinen, mutta rikos tehtiin homobaarissa ja nyt tuomittu pyrki väistämään vastuutaan väittämällä olevansa homoseksuaali. Tapahtuneesta ja tuomiosta kertoo Iltalehti ( https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/759008c9-17a5-461b-a720-b9744fb63532 ).

Ulkopaikkakuntalainen nainen oli kesällä 2018 ollut viettämässä iltaa yökerhossa ystäviensä kanssa. Ennen lähtöä naisen oli tarve löytää vessa. Hänelle aiemmin tuntematon mies, jolta hän oli saattanut kysyä vessan sijaintia, otti tätä kädestä kiinni ja lähti viemään eteenpäin. Mies veti naisen koppiin ja nosti naisen hameen ylös. Nainen oli kieltänyt suomeksi sekä englanniksi ja yrittänyt avata kopin oven siinä onnistumatta. Lopulta nainen sai miehen luovuttamaan.

Tapahtumien jälkeen nainen ilmoitti asiasta järjestyksenvalvojalle, ja onnistuivat osoittamaan poistuvan miehen järjestyksenvalvojille. Nämä eivät kuitenkaan tehneet mitään asian hyväksi, joten naiset lähtivät miehen perään kahden, saivat tämän kiinni ja pakottivat tämän takaisin yökerhoon. Paikalle kutsuttiin poliisi.

Mies myönsi olleensa naisen kanssa vessassa, mutta väitti kaiken tapahtuneen naisen aloitteesta ja naisen olleen aktiivinen sekä vahvempi. Vuonna 1996 syntyneen miehen mukaan hän ei ollut halunnut tehdä naisen kanssa mitään; kyse oli homobaarista ja hänellä poikaystävä.

Käräjäoikeus oli pitänyt tarinaa epäuskottavana ja ristiriitaisena, eivätkä tapahtumat vessakopissa olleet voineet tapahtua miehen kuvailemalla tavalla. Mies tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankeuteen raiskauksesta ja tämän lisäksi maksamaan naiselle 5 000 euroa erilaisia korvauksia. Mies valitti tuomiosta hovioikeuteen, joka kuitenkin vahvisti keskiviikkona käräjäoikeuden päätöksen.
Tapahtumahan on tosiaan ollut puskaradion tiedossa.

Samoin hieman aiemmin, muistaakseni 2016 yritettiin naisasiakas raiskata Mann's Street -baarissa naisten wc:ssä, jossa järjestysmies ehti hätiin. Tekijä oli tuollonkin ulkomaalaistaustainen.

Samoin 2015 jälkeen Hercules-yökerhoon alkoi tulla ukomaalaistaustaisia, joista muutamat alkoivat häiriöidä naisia wc-tiloissa.
Naisasiakkaiden turvallisuuden vuoksi, naisasiakkaiden itsensäkin vaatimana, Hercules kiristi ovipolitiikkaa niin että pärstä-iästä huolimatta piti olla henkkarit (turvapaikan saanninkin merkiksi, Valviran ohjeista puhumattakaan - ja koska heteroitakaan ei voi syrjiä gay-yökerhoon pääsyssäkään).
Ja mm. siitäkös sitten aktivistipiirit ja HeSetakin pillastuivat ja ryntäsivät boikottiin ... keskustelematta asian syistä.

HLBTIQ-väkeähän nuo ahdistelijat eivät ole, tai eivät ainakaan homoja, sillä he tuomitsevat nuo jyrkästi ja Herculeksessa liki 15 kertaa HLBTIQ-maahanmuuttajille & ystävileen järjestetyissä Yalla Habibi -tanssijuhlissa ei tuollaista häiriköintiä ole sattunut.

Toki nuo eivät uusia juttuja ole, sillä ihan kantasuomalaistenkin toimesta vuosikausia sitten on ollut vastaavia wc-tapauksia uutisissakin mm. Lost & Foundista.
Ei liity dtm:ään, mutta toisessakin tapauksessa seksuaalista väkivaltaa naispuoliselle henkilölle tehnyt on vedonnut homoseksuaalisuuteensa ( https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/85d98e2b-1cb4-481c-89ef-793917f50f37 ). Tapauksessa 14-vuotiaan tytön raiskannut mies oli hovioikeudessa kertonut olevansa homoseksuaali. En oikein saanut selvää, pyrkiikö henkilö välttämään homoseksuaalina maasta poistamisen vaaralliseksi tiedettyyn maahan vai esittämään, ettei ole ainakaan naista pakottanut seksuaaliseen kanssakäymiseen.
  • 5 / 5
  • human
  • 18.2.2020 20:01
Toki vertailun vuoksi ns. kantasuomalaisilla, oletus-heteromaisilla on sitten sitä monen tapauksen kulttuuri-ongelmaa, ettei vankilatuomiokaan autta, vaan säntäävät heti samaan, alaikäisten kimppuun

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006405867.html

Eriskummallista etteivät perus(epä)suomalaisetkaan ole vielä julistaneet kyseisen kulttuuri-kansanryhmän maastapoistovaateitaan Eduskunnassa ja perus-somessa ;; )

Sittenhän tuolla somessa vilisee semmoisia suomenkielisiä outolintujakin, jotka julistavat olevansa "heteromaisia" miehiä ja ovat hakemassa nuoria poikia.
Heteromainenhan on kuitenkin vain eri sukupuolesta kiinnostunut henkilö.