27.6.2019 Meera Band, Lähi-idän yökerho-tanssimusiikkia @Hercules

  • 1 / 4
  • human
  • 17.6.2019 12:57
Torstai, Thursday 27.6.2019 Klo, At 21.00 - 01.00
Hercules, Pohjoinen rautatiekatu 21, Helsinki

Takuuvarmasti lämmintä, mukavaa tunnelmaa Pride-viikolle!

Lähi-idän baari-tanssipartymusan suosituin & kehutuin bändi näillä main, Lähi-itä -taustaisten ammattilaismuusikoiden ja naissolistin Meera Band Hercussa nyt 3. kertaa! Meera Band on esiintynyt useampaan kertaan myös Hki Pridessäkin.
Lisäherkkuina tällä kertaa myös party/edm-tanssimusaa mm. Irakista!

Partyn alussa uutta (ennakkoon valittua) dj-tanssimusaa Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta (myös chobi, dabke, halparke).
Tervetuloa ajoissa kaikki HLBTIQ-ystävälliset tanssikulttuuri-juhlijat!

Tämän partyn jälkeen, klo 01.00 alkaen loppuyö aamu-5een Hercun suosittua clubimusaa!

The most popular & praised partyband in town of Near Eastern (Lebanon, Palestine, Syria, Egypt) bar dance music!
Middle-eastern origin professional musicians and female singer Meera Band now 3rd time in Hercules! Also this time edm/street party -music from Iraq etc.

Party starts with (pre-selected) dj-dance music from Near East and North Africa (incl. chobi, dabke, halparke).
Welcome early all LGBTIQ-friendly dance culture -celebrants!
After this party, from clock 01.00 the rest of night to early 5 morning popular Hercules club music.

Entry 10€ after clock 22.00 (incl. coat check). So 1st hour free entrance.
Minimum age 18 years (ID-check maybe if looking under 30 years)

P.S. Summer terrace and basement bar in that place open from clock 15.00
  • 2 / 4
  • human
  • 26.6.2019 15:56
Tanssijuhlassa tulee esiintymään myös ammattilais-vatsatanssija.
  • 3 / 4
  • Usko.Vapaavuori
  • 26.6.2019 21:42
Kuulemmeko bileissä lähi-idän maiden homojen katolta heittelemisistä ja islamin homoystävällisyysestä? Kristinuskon harjoittama homojen sortaminen onkin jo tässä tullut kaikille tutuksi, nyt human voisi valaista lähi-idän maiden suhtautumisesta miesten väliseen Rakkauteen :)
Väitätkö (edellinen kommentoija), että et kuuntele ns. länsimaisesta musiikista (eli afro-juurisesta polyfonisesta musiikista) sekulaareja, uskonnottomia kappaleita sen vuoksi että kun Päivi Räsänen, Mika Niikko, "aito"avioliittolaiset, patmos, helluntailaiset, katolilaiset, ortodoksit, ... Usa:ssa raamattuvyöhykkeeläiset ja koska Ugandassa, Egyptissä, Nigeriassa, Irakissa kristityt vainoavat ja surmaavatkin seksuaalivähemmistö-ihmisiä, koska raamattu niin käskee tekemään?

Vai oletko vain ristiriitainen homofobisen raamattu-uskomuksen suhteen?

Tai karsastatko sekulaaria, uskonnotonta ilonpito-musiikkia? No huh, huh!

Juurihan radikalisoituneitten kristittyjen puolueen johtajakin viikonloppuna julisti että heidän pitää päästä haukkumaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä ihan lainsuojalla ... seuraakohan siitä kristittyjen natsien uusintatoimet sitten seuraavaksi ... Joten kannattaa puhua uhista sekulaariutta vastaan ajoissa.

Lähi-idässä ja muuallakin maaimassa homoja ja lesboja ja biseksuaaleja surmaavat myös pakanallista kristinuskontoa harrastavat kristityt, nykyäänkin, koska raamatussa on kaksinkerroin suorasanaisia tappokäskyjä - se raamatun uskonkumppani koraanihan on kopsinut vihapuheet raamatusta, mutta ei noita suoria raamatullisia tappokäskyjä sentään. Ensimmäiset kivet tuossakin ovat heittäneet kristityt (ja juutalaiset), joten miksi muka niitä pitäisi kohdella armollisemmin?

Hercussa soitetaan ja tanssitaan noissa tanssijuhlissa aina vain sekulaaria uskonnotonta ilonpito-musiikkia (koska sitä on yhtä lailla Lähi-idässä, kuin meilläkin - jos muuta uskottelee, niin: uskottelu ei ole tiedon väärti) ja bändi koostui tälläkin kertaa hlbt&hetero-ihmisistä, maallistuneista kristityistä ja maallistuneista muslimeista, mikä toki saa raamatun saatanallisia säkeitä kiivaasti puolustelevat persu-radikaalit ihan kommenteissaankin sekaisin.

Partyn lopulla paikalla piipahti myös Sebastian Tynkkynen, maahanmuutto-myönteisen afrikkalais-suhteensa kanssa. Tosin silloin pari kristittyä pakolaista tuli sanomaan minulle että "mitä tuo rasisti täällä tekee?". Armeliaasti sanoin noille huomauttajille että täällä jopa rasisteillakin on oikeus olla, josseivät ala paikalla sekoilemaan lähimmäisenrakkaudettomien uskomustensa tai radikalisoituneen politiikkansa kanssa.