Bride pelkkää ulkokultaa!

  • 1 / 2
  • random
  • 5.9.2018 22:04
Näin kesällä järjestetään useampiakin pride tapahtumia eri puolilla Suomea. On isompia ja vähän pienempiä, sateenkaari liput liehuvat ja hymy loistaa osallistujien kasvoilta. Mutta mitä kaikkea onkaan niiden kirjava lippujen ja hymyilevien homojen lesbojen ja biseksuaalinen takana on suurelta yleisöltä täysin pimennossa. Joten sitä ajattelin itsekkin homoseksuaalina tässä valaista ettei totuus pääsisi unohtumaan.

Kävin tuossa viime keväänä homobaarissa ja voin sanoa että en ole pahimmiltakaan homofoobikoilta saanut yhtä tylyä kohtelua kuin sen kyseisen baarin asiakkailta. Pakenemista toiseen pöytään ikärasismia ja jopa suoraa vittuilua. Qruiserissa ei vastata viesteihin vaikka varta vasten profiilitekstissä ollaan niitä vailla. Tinderissä ei anneta osumia ja jos annetaankin niin ei vastata viesteihin joten neki osumat ovat pelkkiä vahinkoja.

Kyllä ollaan muilta vailla suvaitsevaisuutta mutta kokemuksesta voin sanoa että homojen pahimpia vihollisia eivät ole mitkään uskonlahkot tai muutkaan homofobiset juntit vaan homot itse.
  • 2 / 2
  • Masa
  • 1.12.2018 15:54
Olen monesti törmännyt tähän ilmiöön, että seksin ja rakkauden saralla pettyneet päättävät kostaa koko homoyhteisölle julistamalla "totuuden homoista". Homot ovat kauheita ihmisiä ja sen todistaa se, miten vähän saan viestejä Grinderissä. Baarireissusta ei seurannutkaan seksiä ja parisuhdetta ja se kertoo siitä, miten pinnallisia homot ovat. Siis kaikki muut paitsi minä!

Sanon aina tällaisille, että homot ja homokulttuuri eivät ole yhtä kuin baarit ja seksinhakusovellukset. Homomiehet vain ovat siinä mielessä huonossa asemassa verrattuna heteroseksuaaleihin, että jälkimmäiset voivat paljon vaivattomammin tutustua potentiaalisiin kumppaneihin tavallisessa arkielämässä, kun taas homomiehet joutuvat usein roikkumaan baareissa ja sovelluksissa. Molemmissa on se huono puoli, että sosiaalinen vuorovaikutus perustuu usein yksinomaan seksin hakemiseen, eikä luontevaan ja aidosti kiinnostuneeseen seurusteluun, mistä johtuu se, että monet vakavampaa suhdetta etsivät joutuvat pettymään tylysti.