Lontoon sarjamurhaaja sai elinkautisen vankeusrangaistuksen (juttukommentit)

  • 1 / 5
  • human
  • 26.11.2016 13:32
Kamala tapaus : (
Esim. täällä http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/stephen-port-full-details-of-dating-website-serial-killer-victims-revealed-in-court-a7433721.html
on kerrontaa hänen surmauhrihistoriastaan.
On tosiaan kummallista ettei häntä saatu kiinni aiemmin.
Näyttää että hän käytti itsestään somessa paljon nuorempia kuvia, kuin mitä hän oli, eli sen jo olisi luullut herättävän uhreiksi joutuneissa epäilyksiä ... mutta toisaalta uhreissa oli juurikin rattopoikia ja rahankipeitä opiskelijoita yms.
Ja mikähän mahtaa olla hänen elämänhistoriansa?

Tavallaanhan samaan temantiikkaan liittyy se eräs jenkkileffakin...

Eivätkä vastaavat sarjamurhaajatapaukset tai väkivaltaiset tyttöjen sarjaraiskaajat ole mitenkään harvinaisia heteromaailmassakaan, ikävä kyllä.

Tapaus ja muutkin vastaavat keskusteluttavat jälleen mediassa
http://www.independent.co.uk/voices/gay-serial-killer-stephen-port-murders-lgbt-rights-police-forces-failing-modern-britain-janet-street-a7439156.html

Metro UK julkaisi kuvia hänen kotoaan ja jutun alussa kuvasarja (ilmeisesti kaikki kuvat hänestä), jossa alaoikeassa kuvassa hänellä näyttää olevan kihlasormuskin tms eli mikähän hänen seksuaalisuutensa mahtaa ollakaan.

http://metro.co.uk/2016/11/23/in-pics-inside-the-flat-of-alleged-grindr-serial-killer-6200403/

Kommenttia muokattu: 26.11.2016 klo 14:38
  • 2 / 5
  • Janne
  • 26.11.2016 14:23
Käykääpäs vilkaisemassa mtv3:n uutisen kommentointeja aiheesta:

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/yksi-1900-luvun-tuhoisimmista-sarjamurhajutuista-oikeudessa-huumasi-raiskasi-ja-tappoi-homomiehia/6181806.

Otin yhteyttä sinne asiakaspalveluun ja kehottivat vain ottamaan moderaattoreihin yhteyttä. On siinäkin asiakiaspalvelua... En edes mistään löytänyt miten modeille voisi ilmoittaa asiasta. Tuolla kun on seksuaalivähemmistöjä koskevia uutisia niin tuo törkykommentointi on ihan jatkuvaa ja siihen ei puututa mitenkään. Kuitenkin on kyseessä Suomen isoimpia uutissivustoja niin en voi muuta kuin ihmetellä miten tuo on mahdollista. Laitoin nettipoliisille ilmoituksen mutta eipä näytä niitäkään kiinnostavan. Täällä taloudessa ainakin meni nyt koko mtv3 boikottiin.
  • 3 / 5
  • Janne
  • 28.11.2016 0:37
Okei, aika jännä juttu kun nyt onkin koko uutinen poistettu mtv:n sivuilta.
Tosiaan torstaina uutinen julkaistiin ja saman tien siellä kommentoitiin mm. että homot kuuluukin raiskata. Otin sinne yhteyttä jo torstaina ja vielä ainakin lauantaina uutinen kommenttien kera oli luettavissa.

Kiehahti vaan kun ei nämä meitä koskevat asenteet tunnu muuttuvan sitten millään. Ihan kuin olisi jotenkin hyväksyttävää kirjoittaa meistä mitä paskaa tahansa. Mietinkin jos itse kommentoisi samalla tavalla tuommoista uutista jossa olisi homojen tilalla heteronaiset tai lapset niin varmasti olisi oven takana poliisit kolkuttelemassa alta aikayksikön.