NHL-pelaajat hyväksyisivät homon joukkuetoverin (juttukommentit)

Tikusta asiaa jälleen. Kauhea messu että pitäisi olla erikseen jotenkin puolesta, ettei seta leimaisi olevan vastaan. Jostain syystä vaan kala pääsee aina irti homokoukusta.

Homot eivät pelaa ja jos pelaavat, pelaavat kaapissa.

Ei heitä kenenkään tarvitse erikseen hyväksyä. Jos kaapissa pelaaminen vituttaa, tasan eivät menneet nallekarkit.
Tikustapa hyvinkin. Mailasta tai paremminkin sen varresta.

Ne jotka eivät hyväksy, oppivat kyllä pitämään asenteensa omana tietonaan.
"Homot eivät pelaa ja jos pelaavat, pelaavat kaapissa.

Ei heitä kenenkään tarvitse erikseen hyväksyä. Jos kaapissa pelaaminen vituttaa, tasan eivät menneet nallekarkit."

tjas ei tainnut ymmärtää alkuperäisen uutisen viestiä. Tuo tjasin kommentti kuvaa mennyttä maailmaa. Nykypelaajat eivät pidä homoutta minkäänlaisena kummallisuutena, joten heidät kyselyn mukaan erikseen hyväksytään eikä kaapissa tarvitse pelata. Ja vielä nallekarkitkin menevät tasan!
  • 4 / 13
  • Public eye
  • 17.9.2015 0:09
Nallekarkit saadaan kyllä menemään tasan, mutta se luetun ymmärtäminen ei tosiaan onnistu kaikilta yhtä hyvin.
  • 5 / 13
  • Ossi Halme
  • 17.9.2015 18:28
Jos Pohjois-Amerikan neljästä suuresta ammattilaissarjasta katoaisi kaikki ns. vaaleanpunaiset dollarit (myös ne, joiden ei tiedetä olevan pinkkejä) tai edes iso osa niistä, seurat olisivat nykyisten massiivisten pelaajapalkkioiden kanssa talousjargonilla ilmaistuna ns. kusessa. On olemassa tieteellisesti käypiä amerikkalaisia tutkimuksia siitä, millaisia urheilukuluttajia seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ovat. Puhumattakaan sponsoreista, joilla vaatimustaso seuratoiminnan arvojen suhteen on kova.

Perspektiiviharha tulee siitä, että Suomessa on noin yksi täysamattilaissarja, joka sekin on jo lähes perillä ratsastaessaan auringonlaskussa. Kun maksajat (tarkoitan yleisöä, ei ylikalliin tv-sopimuksensa kanssa miinaan ajanutta Sanomaa) alkaa huveta, voidaan keskittyä valittamaan pelaajille tarjotuista eineslihapullista, mikä on tällä hetkellä kotimaisen kiekon polttavin otsikko.
  • 6 / 13
  • SaintJudy
  • 17.9.2015 18:41
Eli voisiko sanoa niin, että liigapelaajille on edullisinta hyväksyä joukossaan homopelaajat, koska muutoin ns. pinkki raha kaikkoaa. Gay ok for pay? Kai tuokin on tapa saada hyväksyntää...
Haluaisin uskoa kuitenkin, että murros pelaajien mielissä on tapahtunut asenteissa ja negatiivisessa julkisuudessa, jota homofobiset mielipiteet saavat. Se, miksi kaapista tullaan enemmän aktiiviuran jälkeen kertoo toisesta todellisuudesta, johon ei edes mahtava pinkki dollari yletä?
Pelaajien kohdalla murros Amerikassa lienee tosiasia ja meilläkin menossa. Mutta organisaatiossa ylempänä asiat tapahtuvat hitaammin ja laskelmoidummin. Niin Amerikassa kuin täällä meilläkin.
  • 8 / 13
  • hassu kysymys
  • 17.9.2015 20:53
Olikohan kielteisesti asiaan suhtautunut kenties itse homo?
  • 9 / 13
  • Ossi Halme
  • 18.9.2015 18:00
Pinkki dollari on yksi lähestymiskulma. Monissa urheilulajeissa on myös palkattua väkeä, jolla raha ei ole ykkösmotiivi kaikessa.

Tuo uran jälkeen kaapista tuleminen on jännä ilmiö. Olen siitä puhunut joidenkin kanssa, ja yksi ammattimies sanoi että vain heillä ts. amerikkalaisessa viihdeteollisuudessa tilanne on vielä vääristyneempi: "Hollywood on täynnä homoja" eli sekä näyttelijäkunnassa että tuotantoportaassa on ei-heteroja, mutta silti ala on pitkään ollut yksi niistä, joissa kaapistatuloa on pidetty ammatillisena itsemurhana. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin jo muuttunut, ja tämä kaverini on hänkin ollut jo naimisissa muutaman vuoden ja "virantoimituksen" ulkopuolella käyttää sormusta, mutta ei ainakaan vielä ole vajonnut sille tasolle, missä perhe-elämä myydään lehdille.
tjas se varmasti on noita aa-liikeläisiä, Mika Niikon tapaisia naisten käsilaukkujen varastajia ja naisten päälle jalkakäytävillä ajavia epämiehekkäitä miekkosia :D

Toista ovat miehekkäät homo-miehet, jotka pelaavat kovasti tosi jätkien rugbyakin, kuten Eglannissakin esim. rugbyjoukkueen kapteenina ja ammattilais-pelimiehenä

http://www.mirror.co.uk/sport/rugby-league/rugby-league-star-keegan-hirst-6260707

http://www.si.com/more-sports/2015/08/30/sam-stanley-gay-english-rugby-saracens

Ja Walesin aiempi kapteeni
https://www.youtube.com/watch?v=tUoHcwR6FwU

Ja http://www.theguardian.com/sport/blog/2015/aug/18/the-courageous-journey-of-ian-roberts-rugby-leagues-first-openly-gay-player
ja moni muu rugbyn homo-mies-huippupelaaja : )

Sillä onhan nämä tosi mairittelevaa
http://www.outsports.com/2014/4/11/5603872/aussie-rugby-player-im-in-love-with-a-gay-man

Heidän joukkuekaverinsa ja faninsa tykkäävät - mutta tjas&aa-laiset eivät muuhun kykene, kuin vain piipittämään ja pipertämään vain :P Mutta kuten useimmiten, homoboofikot ovat bissejä, eli miesnaismaailman väliinputoajia, niitä katkeria kaapokaarinoita.

Homomiehethän ovat heteromiehille hyvää samaan joukkueeseen, koska homomiehet eivät vie heteroilta naisiakaan http://www.outsports.com/straight-allies

bisseillä kuitenkin on se oma onnettomuutensa, kun ovat sekä homomiehille että heteroille umpikateellisia, kun eivät yhtä täysillä kykene samaan, kummankaan täyshyvään.

Kommenttia muokattu: 19.09.2015 klo 17:03
  • 11 / 13
  • kommentaattori
  • 20.9.2015 6:13
Human taitaa itse olla kateellinen bimiehille heidän kyvystään rakastaa ihmisiä sukupuolesta riippumatta.
"Olikohan kielteisesti asiaan suhtautunut kenties itse homo?"

Ei, varmasti "jumalaan" uskova niinkuin lähes kaikki homofoobikot.
  • 13 / 13
  • hassu vastaus
  • 22.9.2015 1:39
Homofobia ja -ongelmaisuus on yleisempää sen itsessään kieltävillä, kts. "Only gay in the village".

Uskonnolisuus auttaa toki ongelman kehittymisessä, mutta uskovaisten joukosta löytyy hämmästtyttävä määrä hienoja ihmisiä, jotka hyväksyvät homot ja seksuaalisuuden.