Voimamies-ammattilainen Rob Kearney tuli kaapista (juttukommentit)

  • 2 / 4
  • Havainnoija
  • 4.11.2014 17:00
Lisää vastusta tamitammisille

Vapaaottelija Josh Odom, joka elää rekisteröidyssä parisuhteessa, kertoo elämästään ja kaapistatulostaan. Lopussa hänen neuvonsa: Don´t fear what others will think. Follow your heart and do not overthink things. Now do it!
http://www.advocate.com/commentary/2014/11/03/op-ed-fighting-my-right-fight-and-love

Artikkeli AthleteAlly-järjestön lehdessä:
http://www.athleteally.org/news/opinion-struggle-within/

Josh elää rekisteröidyssä parisuhteessa Caseyn kanssa Floridan Boca Ratonissa, jossa on mahdollista rekisteröidä parisuhde, vaikka se ei ole mahdollista koko Floridassa. He toimivat tasa-arvoisen avioliittolain puolesta ja ovat päättäneet mennä naimisiin, kunhan erään Blondin ( http://www.eqfl.org/BondiFiling ) valitus kumotaan viidennen kerran oikeudessa ja tasa-arvoinen avioliittolaki tulee vihdoin voimaan Floridassa.

Ylemmässä kuvassa Josh ja Casey, sitten kaksi kuvaa Joshin ottelusta ja alimmaisena vielä pariskunnan vapaa-ajankuvia.
http://www.freedomtomarry.org/story/entry/mma-fighter-fights-for-marriage
---
Vaikka en itse ole sen kummemmin urheilua seurannut, olen tutustunut esimerkiksi kaveriin, joka kuului aktiiviurallaan Suomen mieskaratekojen kärkeen, lisäksi menestyneeseen bodariin ja yhteen menestyneeseen painijaan. He ovat kaikki rauhallisia suomalaisia homomiehiä eivätkä välitä tamitammisten typeryyksistä, mutta tamitammisten on kuitenkin syytä panna suunsa soukemmalle, sillä yleensäkään kukaan ei tykkää solvauksista.

Kommenttia muokattu: 04.11.2014 klo 17:36