Nalle Pub jatkaa toimintaansa uuden omistajan voimin (juttukommentit)

Article not found.
Oliko tämä koko sulkemis-mediamyllytys pelkkä mainoskikka uusille omistajille?
Näin voi tietysti olla. Toki voi myös olla niin, että syystä tai toisesta vanha omistaja ja tämän henkilökunta ei oikeasti tiennyt uuden omistajan aikeista - tai tietoja ei haluttu kertoa.
  • 3 / 10
  • SaintJudy
  • 15.11.2013 23:05
Jotenkin aika tympeää tiedottamista...vai liekö puskaradio soinut liian äänekkäästi?

Tiedä tuota. Toivottavasti uusi omistaja saa (a)asiakkaat takaisin.

Kommenttia muokattu: 15.11.2013 klo 23:06
No nyt seuraavaksi olisi ihan kiva kuulla ketä nämä uudet omistajat ovat, mitä linjaa heidän putiikkinsa tulee vetämään yms.

Sen verran laajaa oli kyllä tämä tiedotus Nallen ja sen aikakauden päättymisestä, että tämä uutinen jatkosta itselleni ainakin kuulostaa vähän niin kuin huonolta jatko-osalta...

Noh. En ehkä muutenkaan ole kohdeyleisöä... sen verran harvoin tulee baarissa käytyä.
Poikkesin ohikulkumatkalla äärimmäisen pikaisesti kysymässä, että mikä on homman nimi, kun ovi on auki, sisällä ihmisiä ja sateenkaarilput yhä seinillä.

Tiskin takana ollut mies pyysi puhumaan kanssaan englantia. Sain varmistettua, että omistaja on siis vaihtunut. Hetken pidin itsestäänselvänä, että juuri tiskin takana ollut henkilö olisi uusi omistaja, mutta poistuttuani en ollutkaan asiasta enää varma. Sen sijaan ymmärsin kysyä suoraan ja siten yksiselitteisesti minulle kerrottiin, että aukioloajat olisivat jatkossakin entisellään ja baari tunnustaisi jatkossakin sateenkaaren värejä.

Tämän enempää minulla ei nyt ole asiasta tietoa. Olennaisinta minusta tässä kohtaa oli kertoa siitä, että ravintola ei olekaan kiinni ja että se on edelleen "homobaari". Pyrin selvittämään avoimia kysymyksiä lauantaina. Toki asiasta enemmän tietävät voivat jakaa tietonsa sitä ennen täällä.

Sellainen huomio vielä, että ainakaan muutamaa minuuttia yli kymmenen ei perjantai-iltana ollut eteispalvelua. En tosin tiedä, onko sellaista ollut perjantaisin enää viime aikoina.
  • 6 / 10
  • ihan sama
  • 16.11.2013 10:29
Itselleni ihan sama sinänsä onko baari auki vai kiinni, sen verran harvoin käyn (ehkä jatkossa enemmän?) mutta sen verran voisin toivoa että olisi kamalan kiva jos ensi kesäksi terassiin panostettaisiin, vaikka se aurinko ei taida juuri siihen kovin usein paistaakaan, mutta jotta se olisi houkutteleva, niin vaihtakaa ihmeessä nuo kylmän kalseat metallituolit ja pöydät johonkin mukavempiin, mieluiten puisiin tuoleihin ja ehkä jotain viherkasveja ja näkösuojaa, kiitos. Ja onnea ja menestystä jatkoon.
Toistaiseksi en ole saanut täysin vakuuttavaksi katsottavaa yhtäpitävää informaatiota Nallen tulevaisuudesta. Huhut - korostan, että huhut - "kaupungilta" kertovat, että ravintolan aukiolo vanhalla menolla olisi tilapäistä ja luvassa olisi kokonaan uudet ja sateenkaarettomat kuviot.
  • 8 / 10
  • Salty Dog
  • 18.11.2013 13:46
Suomen kieleen pesiytynyt tapa nimittää baareja/ pubeja ravintoloiksi on hämäävä. Ei Nallessakaan mitään keittiötä ollut. Samoin tästä johtuen taas yrityksiä jotka ansaitsevat ravintola-nimikkeen eli jotka myyvät ja valmistavat ruoka-annoksia joudutaan ravintola-sanan sijaan nimittämään ruokaravintoloiksi, etteivät siis mene sekaisin näiden baarien kanssa joita nimitetään ravintoloiksi. Arvatkaa onko turisteilla miettimistä kun haluaisivat syödä esim. gay-ravintolassa ja paikalliset neuvovat sitten lähimpään gay-baariin josta saa hädin tuskin edes suolapähkinöitä.
  • 9 / 10
  • Irokeesi
  • 18.11.2013 13:59
Totuttuun sunnuntaitapaani olin eilen taas menossa Nalleen illalla. Paikka oli kiinni ja ikkunassa laput, joissa kerrottiin paikan olevan remontissa ja paikalle avattavan uudistunut Bar Helsing. Edellisen kerran Nallessa käydessäni, keskiviikkona, kuitissani oli Y-tunnus jonka takaa löytyi tammikuussa perustettu yhtiö, jonka omistaja oli sama kuin Nallen viimeisin omistaja. Nallea pyöritettiin kuitenkin eri yhtiön (ja Y-tunnuksen) nimissä.
Tiskin takana tuolloin työskennellyt englantia puhuva mieshenkilö ei puolestaan tiennyt, kuka on ravintolan omistaja, ei edes sitä, kuka on hänen esimiehensä. Ei siis ilmeisesti sitäkään, kuka hänen palkkansa maksaa.
Kolmekymmentä vuotta työni puolesta ravintolamaailmaa tarkkailleena, en ole koskaan aikaisemmin törmännyt yhtä kummalliseen omistajanvaihdos ravintolan uudistumishärdelliin.