Homopusujen Euroviisut 2013 (juttukommentit)

  • 4 / 32
  • puppeliassi
  • 19.5.2013 1:19
heh ranskalta tuli 3 pistettä kun homot äänesti, muuten ei olisi tullut. tosin monelta muulta maalta olisi tullut enemmän pisteitä, mutta homofobit mitä homofobit. suomelta paras biisi sitten lordin ja muilla aika surkeita ja nyt jos krista ei olisi suudellut naista olisi pärjännyt paljon paremmin. ikävä juttu itse ajattelin että ei sillä olisi ollut negatiivisesti vaikutusta paitsi venäjä, georgia yms
  • 6 / 32
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 19.5.2013 1:54
Hah, kyllähän se niin on oltava, että Suomi hävisi, koska homofobit. Mitään muuta mahdollisuutta ei ole!
  • 7 / 32
  • Riquman1990
  • 19.5.2013 1:58
No niin, eli tässä taas nähtiin, miten paljon länsimainen hapatus homoliittoineen kiinnostaa maailmalla.

Viiden kärki

1) Tanska
2) Azerbaidzan
3) Uhraina
4) Norja
5) Venäjä

3/5 siis maita, jotka polkee homojen oikeuksii. ;D
  • 8 / 32
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 19.5.2013 2:29
Ehkä Riqumanin kannattaisi muuttaa homojen oikeuksia polkevaan maahan, kun kerran pitää länsimaita hapatuksena.

Itse viisuista: suosikkini voitti taas. Tanska oli ehdottomasti paras! Suomelle kävi niin kuin uumoilin. Pidin alkuunkin viisuamme sellaisena, jolla saattaisi päästä finaaliin, muttei voittoon. Finaalipaikka taas ei irtoa helpolla, joten kyllä Suomi ääniä sai.
"Muistaakseni T.A.T.U teki sen aiemmin euroviisuissa!?"

Kyseisten feikkilesbojen oli alun perin tarkoitus suudella toisiaan vuoden 2003 Euroviisu-esityksessään. Järjestäjät kuitenkin uhkasivat kaksikkoa hylkäyksellä, jos he toteuttaisivat suutelun. Niinpä suutelua ei siis lopulta esityksessä nähty.

Kommenttia muokattu: 19.05.2013 klo 03:14
Todellisuudessa homoi vituttaa se, kun niiden suosikki ei voittanu eikä edes menestyny. Euroviisut nyt vaan on harvinaisen huono paikka tehdä politiikkaa. Homouden esilletuominen nyt vaan ei käy päinsä ihan kaikissa maissa!
Kiitos Krista. Siitä huolimatta, että hieno kannanottosi tasa-arvon puolesta saattoi maksaa sinulle paremman sijoituksen kisoissa, toit rohkealla tavalla esille tukesi homoja ja lesboja kohtaan. Sinun täytyi tietää, että ele maksaa pisteitä, etkä silti jättänyt suudelmaa pois esityksestäsi.
Enpä tiedä, ketä homoa vituttaa ja ketä ei. Yksi minun kolmesta suosikistani menestyi - voittajaksi asti. Kaksi muuta ylsivät sijoille 17 ja 20.

Kristan teko taas sai laajaa näkyvyyttä. Hatunnosto sille. Ainakin tempaus kiihdyttää ns. homokeskustelua. Ja koska me tiedämme, että keskustelu johtaa jollain aikavälillä myös asiallisen tiedon leviämiseen, voimme suhtautua tulevaisuuteen mitä suurimmalla toiveikkuudella.

Ding dong ;)

PS. Tasa-arvoista avioliitto-oikeutta ei pitäisi pitää poliittisena kysymyksenä lainkaan. Se on yhdenvertaisuuskysymys ja sitä pitäisi pitää ihmisoikeuskysymyksenä. Suudelman viesti ei ollut poliittinen, vaan mitä suurimmassa määrin viestitti yksinomaan kaikille kuuluvasta rakkaudesta.

Kommenttia muokattu: 19.05.2013 klo 10:10
samaa mieltä smo ei kahden samaa sukupuolta olevan suudelma ole mitään politiikkaa, paitsi homofobien joiden mielestä se on taas sitä "homopropagandaa"
Hyvä avioliittokokonaisuus kisassa: Krista toi esille hormonimyrsky-rakastumis&kosintavaihetta ja Ruotsi sitten esitti vihkimispuolenkin.
Pohjoismaista yhteistyötä parhaimmillaan : )

- - -

Edellisissä kommenteissaan riqu?man taas toi esille hoteroutensa hölmömpää puolta - homot eivät ole ollenkaan niin aktiivisia haukkumaan rakastamansa sukupuolen etuvarustusta, kuin riqu?manin lailla suuntautuneet kroonisesti v-vimmansa kanssa tekevät, nais-kateudessaan :P

Kommenttia muokattu: 19.05.2013 klo 11:22
Ei Kristan sijoitusta aivan huonona voi pitää, kun taakse jäi sentään 15 maata 39:stä osallistujasta.
Kansansuosio olisi ehkä ollut 24. sijaa suurempi, mutta kun sijoitukseen vaikuttivat puhelinäänien kanssa yhtä paljon myös "asiantuntijaraatien" pisteet, laulun musiikillisilla ansioilla (tai niiden puuttumisella) oli lopputulokseen ainakin periaatteessa aiempaa suurempi vaikutus.
Ei vain homofobien mielestä "homopropagandaa". Tuo kantaaottavuus tuli esitykseen jälkeenpäin, pinkkipesuna ja jokseenkin puolipakotetuna sellaisena. Jos nyt ollaan jotain mieltä, sitä voi olla alusta asti? Äänien "kalastelu" ajankohtaisella aiheella oli törkeää. Varsinkin, jos se ei ollut alkuperäinen tarkoitus.
Eleenähän tuo oli hieno, Siegfriis olisi myös voinut olla ottamatta kantaa ja kalastanut konservatiivien äänet? Hyvä niin, ettei näin ei.

Kommenttia muokattu: 19.05.2013 klo 12:46
"samaa mieltä smo ei kahden samaa sukupuolta olevan suudelma ole mitään politiikkaa, paitsi homofobien joiden mielestä se on taas sitä "homopropagandaa""

Aika paljon homofobei tuntuu Euroopassa olevan... ;D
Euroopassa on paljon homofobeja ja homofobiaa.
Se, että äänestää laulukilpailussa mielestään parasta laulua, ei kylläkään kerro tästä asiasta sitä eikä tätä.
Mahtaakohan EBU julkaista maakohtaiset puhelinäänten tulokset edes prosenttiosuuksina? En seurannut viisuja juuri lainkaan, mutta käsitin pisteiden tulevan 50/50 osuuksin teleäänestyksen ja asiantuntijatuomariston tuloksista.

En tiedä äänestäneiden määriä enkä tuomaristojen kokoonpanon laajuutta. Vaikka ihan mielenkiinnosta olisi hieno tietää, että montaako katsojaääntä yksi tuomarin ääni vastaa.
Siitä huolimatta aika moni mainitsi nimen omaan sen, et se biisi oli halpahintanen poliittinen kannanotto.
Biisistä väännettiin suudelmalla "poliittinen kannanotto", biisin kyllä voi tulkita "halpahintaiseksi" ja naisia alentavaksi - tosin tuota ei alunperinkään ole kirjoitettu vakavasti otettavaksi.
Siegfriisin biisin sanat ovat niin patavanholliset, että nämä luonnonlakeja kunnioittavat EAH ja rikumiehetkin voisivat samaistua niihin.

*Bissen, tai bisseksi itsensä määrittelevän kyllä luulisi innostuvan naisten välisestä suudelmasta...?

Kommenttia muokattu: 19.05.2013 klo 14:48
"*Bissen, tai bisseksi itsensä määrittelevän kyllä luulisi innostuvan naisten välisestä suudelmasta...?"

Paitsi sillon, ku se on halpahintanen poliittinen provo.
Bisseiksi itsenä lokeroineet on aina niin ihan bihalla ilmiselvästä bisseilystäkin, vaikka se sitten tulisi ihan nenän eteen töllön täydeltä.
Riqu?mankin on vielä ihan bihalla kuka-mitä-häh -dageneetterissään :P
Homot on pihalla ku lumiukot eikä tajuu sitä, millon niille nauretaan päin pärstää. ;D
Kommenteissa tuli esiin myös kappaleiden musiikilliset ansiot (tai niiden puuttuminen). Ainakin omasta mielestäni taso oli vuonna 2013 parempi kuin vuosiin. Ja se on hyvä asia. Yksi laulukilpailun pääasioista.

Toinen lienee se, että me eurooppalaiset ja Euroopan liepeillä elävät saisimme tilaisuuksia tutustua toinen toisiimme ja ehkä oppia ihan vähän paremmin ymmärtämään toisiamme.

Kun tällä pienellä niemimaalla yhdessä elämme. Kukin vähän erilaisina ja silti niin samanlaisina.
Makedonian viisuartisti syyttää homoja huonosta menestyksestään

Valitettavasti en voinut laittaa suoraa linkkiä tänne koska lukuoikeutta ei ole. No joka tapauksessa tämä viisuartisti on ollut ehdolla nobelin rauhanpalkinnon saajaksi, kaiken kukkuraksi samainen artisti on romani ( manne, smugu...). Siis voi ristus!!!