Amerikkalaispastori: Homoseksiä ei voi säilyttää jääkaapissa. Siksi homous on synti. (juttukommentit)

Heteroseksikin on siis syntiä naimattomille, eihän sitäkään voi pakastaa.
Toivon että joku kerää joskus yhteen kaikki nuo fanaatikkojen keksimät homovastaiset lausumat. Sellainen kokoelma olisi oiva esimerkki siitä, kuinka häiriintynyt tuo joukko on todellisuudessa.

Järkevin tapa olisi ohittaa ja unohtaa nuo typeryydet. Itseäni ne enimmäkseen huvittavat ja joskus jopa naurattavat. Kirjaan niitä satunnaisesti tänne ajatuksella, että ehkä ne huvittaisivat myös jotakuta toista.
 • 4 / 50
 • puppeliassi
 • 29.1.2013 8:43
joo kyllä noi naurattaa, harmi että iltalehden foorumin vaaditaan nykyään kirjautiminen, ennen sai nauraa kunnolla kun siellä oli kunnon trollausta ja ihme mielipiteitä :)
No, nykyäänhän homoseksin voi panna kondomiin, niin ei kai sekään sitten ole enää synti.
Itse asiassa erittäin hyvä pointti... tänä päivänä samaa sukupuolta olevien välinen sen paremmin kuin mikään eri sukupuolta olevien välinen suojattu lihallinen yhteys ei ole enää synti. Syy on nykyaikainen keksintö, kondomi. Homous ei ole enää synti, koska nimettömän jäsenen voi pistää kondomiin.
 • 7 / 50
 • jääkaapissa
 • 29.1.2013 10:52
Ihmisen tappaminen ei ole enää synti, koska ruumiin voi piilottaa jääkaappiin. Itse asiassa, murhan voi jopa suorittaa jääkaapissa, jos kaappi vain on tarpeeksi iso.
 • 8 / 50
 • Xx_Val_xX
 • 29.1.2013 11:16
Ja taas tää raamatussa sanotaan sitä ja tätä ja tota, paskan marjat!
 • 9 / 50
 • anonyymi
 • 29.1.2013 12:50
Jos ruoan pilaantuminen oli syntiä, niin ehkä sitten homoseksuaalisuus oli syntiä koska lapsikuolleisuus oli kovaa ja ihmisiä suhteellisen vähän. Nyt lapsikuolleisuus on ihan minimissä ja meitä on jo liikaa maapallon resursseihin nähden. Eikö tämän vuoksi olla jo kehitytty pois myös homoseksuaalisuuden synnistä?
San Franciscon katolinen arkkipiispa Salvatore Cordileone puolestaan julistaa, että avioliiton salliminen homopareille vastaa miesten rintaruokinnan eli imetyksen laillistamista:

http://www.pinknews.co.uk/2013/01/29/catholic-archbishop-of-san-francisco-allowing-gays-to-marry-is-like-legalising-male-breastfeeding/

http://www.catholicherald.co.uk/features/2013/01/28/all-our-detractors-can-do-is-call-us-names/
---
Uskon että saamme täydet oikeudet länsimaissa melko nopeasti nyt kun ajattelevat ihmiset huomaavat, että vastustajamme ovat ihan nuts.
"jumala" tarvitaan siihen, että sillä voi perustella järjettömät ajatukset "ainoiksi oikeiksi" ja "jumalan antaman viisauden tuotoksiksi" - noinhan se noissa "jumala"-uskonnoissa menee.

Toisaalta sitten ne pari kohtaa, mihin homo-kateelliset hetero-uskovaiset yleensä raamatussaan vetoava, eivät oikeastaan edes koske ainakaa homoja

* siellä sodomassa ne miehet himoitsivat enkeleitä - homot eivät himoitse enkeleitä, vaan miestä, ihan rakkaasti

- toisaalta tuo sodoma-tarina alkaa ihan niin että "jumalan pojat ihastuivat ihisten tyttäriin ja ottivat vaimoikseen ja heille syntyi lapsia..." mutta sitten se julmala sai äksypuksu-raivarin ja hukutti muut, paitsi sen noan perheen, eli myös nuo tarinan alussa kerrotut poikansa perheineen - homot ei kyllä moista pahuutta tekisi ikinä eikä koskaan

* pietari tuomitsi naisen mieheen vaihtaneet ja miesten kanssa niin olijat kuin naisten kanssa ollaan - noh, ainakaan homot eivät vaihda naista mieheen, vaan pysyvät miehessä alunalkaenkin, eivätkä ole miehen kanssa niin kuin naisen kanssa ollaan

Joten se siitä tuoltakin kantilta.

umpi-heterous-uskovaisilta voisi kysyä selityksen siihen, miten se heidän jessensä keplotteli itsensä sinne taivaaseen, koskapa hän itse tokaisee siellä raamatussa
- että toisia hulluiksi sanova ei ansaitse taivaaseen pääsyä
- ja toisessa kohtaa hän haukkuu arvostelijoitaan mielipuoliksi, eli hulluiksi
Tuohon ei jääkaapit, eikä pakastimetkaan vaikuta.
Mutta uskovatko umpi-heterous-uskovaiset juupas-eipäs-jesseen? Ja jos uskovat, niin eikö raamatussa ole moni muukin asia yhtä hyvin juupas-eipäs -juttu - etenkin siihen kaikkeen nähden, mitä sinne ei ole muistettu, keksitty raapustaa sepustaa.

Kommenttia muokattu: 29.01.2013 klo 22:37
"Ja tämä oli se uskonto, joka levisi koko maailmaan..."

Ei nyt ihan. Lähi-Itä ja jotkut Aasian maat on vielä harhaopin vallassa olevii vääräuskosten linnakkeita. ;D
Jos on aivan pakko, homoseksi säilyy hyvin jääkaapissa noin viikon - parhaillaan tosin tuoreena ja vastapuristetuna.
Itse suosin luomua lähituottajalta.
UHT-käsitelty homoseksi voi säilyä avaamattomana jopa kuukausia, huoneenlämmössäkin.
Minä en pidä homoseksiäni jääkaapissa, sillä olen solminut lähituottajan kanssa toimitussuhteen, ja siksi saan homoseksiä lämpimäisinä, heti tuoreeltaan aina kun tarvitsen.
 • 19 / 50
 • Pakanoille pelastus
 • 30.1.2013 18:36
""Ja tämä oli se uskonto, joka levisi koko maailmaan..."

Ei nyt ihan. Lähi-Itä ja jotkut Aasian maat on vielä harhaopin vallassa olevii vääräuskosten linnakkeita. ;D"
Yksi näistä vääräuskoisuuden Lähi-Itäisistä linnakkeista on Israel. Miksi muuten kristilliset kirkot eivät tee käännytys-lähetysmatkojaan tuonne? Siellähän on ihan jumalattomasti ihmisiä, jotka eivät ole pelastuksesta kuulleet mitään.
"Siellähän on ihan jumalattomasti ihmisiä, jotka eivät ole pelastuksesta kuulleet mitään."

Ehkä niillä on parempi pelastus? Muah hah haa! ;D
Juutalaisuus ei tunne helvettiä. Se on kristittyjen keksintö. Saa siis tehdä ihan mitä tahtoo...En tosin tiedä tunteeko se sen erikoisempaa taivastakaan, mutta soisin kuitenkin edes omantunnon joskus voittavan Knessetissä.

Miksiköhän esim. Suomen äärihörhöt Arto T. mukaanlukien puolustavat muuten Israelia eivätkä palestiinalaisia, joista sentään aika suuri osa on kristittyjä...
"Miksiköhän esim. Suomen äärihörhöt Arto T. mukaanlukien puolustavat muuten Israelia eivätkä palestiinalaisia, joista sentään aika suuri osa on kristittyjä..."

Miks terroristei pitäs puolustella? Israel on Lähi-Idän ainoo edes jotenkin demokraattinen maa ja se on sanonu, et se ei neuvottele Palastiinan kanssa ennen ku Hamas lopettaa pommitukset. Sitä paitsi valtioo nimeltä Palestiina ei oo koskaan ollu olemassakaan: oli vaan brittiläinen Palestiina, joka oli Brittien alusmaa. Israelin valtio perustettiin sille paikalle vuonna 1948.
Ison Britannian hallinnassa YK:n mandaatilla. Eli "huoltohallinnassa" kunnes valmis itsenäisyyteen.
Ennen sitä kuului Osmanien valtakuntaan, ja oli kuulunut jo pitkään.
Aluetta olivat asuttaneet lähinnä islaminuskoiset arabit toista tuhatta vuotta.
Ja sitten puuhattiin kahta valtiota, juutalaista ja muslimi-kristittyä.
Itsenäisyyden koittaessa ympäröivät arabit hyökkäsivät joka puolelta mutta juutalaisvaltio puolustautui ja valloitti pari siivua suunniteltua arabivaltiota.
Sodan hävinneet arabinaapurit pelastivat silloin suunnitellusta arabivaltiosta loput, eli Egypti Gazan ja Jordania ns. "Länsirannan".

Se oli huikea puolustussota syntyvältä juutalaisvaltiolta.

Mutta sitten levy jäi päälle.

Tähän riittää, R90, ihan se wikipediakin.
"Tähän riittää, R90, ihan se wikipediakin"

Niin riittää. Mee lukeen sieltä Israelin historiaan käsittelevä artikkeli.
Kaikkein käsittämättömintä on että tuollaiset pastori James Taylorin sanomiset ovat _miljoonille_ ihan pätevää johtopäätöstä.
Maailma olisi paljon hauskempi ja mielenkiintoisempi jos Jumala olisi ollut homo
Asiaa voisi tietysti yrittää kysellä Jumalan vaimolta!
Ai niin...
Kirkossa käynti on syntiä, koska kirkkoa ei voi laittaa jääkaappiin.
Kirkon suklaasta tehdyn pienoismallin voi laittaa jääkaappiin ja syödä myöhemmin! ;D
Idolit on Raamatussa kielletty. Harhakuvia ei saa palvoa, ja mitä muuta suklaasta tehty minikirkko olisi? Ei se ole siunattu Herran huone.

Ilmeisesti on herroilta jäänyt lukematta Raamatun keskeisimmiksi kutsutut kohdat; rakkauden kaksoiskäsky, Jeesuksen saarnat (erityisesti vuorisaarna) ja jutut fariseuksista.
 • 33 / 50
 • Oon niin hauska
 • 1.2.2013 21:14
Huhhuh, no pitää varmaan sitten mennä jääkaappiin panemaan niin tulee tämä väite todistettua vääräksi.
Tämän huomion jälkeen varmaan yhteen jos toiseenkin homobaariin voisi hankkia miehen tai useammankin mentäviä jääkaappeja... ;)
 • 36 / 50
 • parasta ennen...
 • 6.2.2013 1:52
Vuosisadan naurut.

...Siis miten heteroseksiä sitten muka laitetaan jääkaappiin? :D Kertokaa tyhmälle.
Etteks te hyvät IHMISET-(siis tämä on ihmisten kieltä ei minkään eläimen edes, apinan!)-tajua että, jos homoseksuaali hyväksytään, niin silloin täytyy hyväksyä myös kaikki muutkin; insestit, murhaajat, varkaat ym. oudot. Miettikää millainen taivas sitten olisi? Pitäähän jossain joku järki/raja olla, sen takia on tehty laki ja se laki tehtiin kaiken alussa ja se laki pätee edelleen tänä päivänä ja se laki lukee raamatussa. Ei aika saa tekemään homoseksuaalisuutta sallituksi. Jos se olisi OK tai normaalia, niin eikai homoseksuaalisuudesta olisi tullut näin kovaa haloota ylipäätänsäkään.

Kuka teistä toivoisi omien vanhempien olevan homoja?... Vai olisiko se mahdotonta?

Kohta on homoja maailma täynnä. Mahtaakohan se sitten olla TÄMÄ kauan odotettu ja pelätty KATASTROFI; ihmiset kuolee sukupuuttoon! Apuaaaa!! =)
Sen päivän haluan nähdä, jolloin joku hihhuli kykenee oikeasti selittämään mitä yhteistä homoseksuaalisuudella on insestin tai varastamisen kanssa. Tai vielä parempi, mitä merkitystä on ristiriitaisella ja pähkähullulla satukirjalla nimeltä Raamattu.

Myös homot voivat saada lapsia.

Toivon, että edellinen nimimerkki on trolli, sillä jos on oikeasti noin tyhmä ei kannata kirjoitella tänne yhtikäs mitään.
taisi homopallero hän olla sarkastinen. jotain assikin huomaa. esim merkki =) lopussa.

Kommenttia muokattu: 13.02.2013 klo 11:43
"Tai vielä parempi, mitä merkitystä on ristiriitaisella ja pähkähullulla satukirjalla nimeltä Raamattu."

Niin, Koraanilla taitaa olla enemmän rikastuttava vaikutus sun elämään?

"Myös homot voivat saada lapsia."

Voi toki. Mut ei keskenään.

Kommenttia muokattu: 13.02.2013 klo 11:59
"Niin, Koraanilla taitaa olla enemmän rikastuttava vaikutus sun elämään?"

En harrasta uskontoa, enkä ole islamofiili siksi etten hyväksy islamofobiaa siinä missä en hyväksy esim. antisemitismiä.

"Voi toki. Mut ei keskenään."

Ai eivät vai? Saivarreellaanpa vähän: homomies ja lesbonainen ovat homoseksuaaleja, eli kumpikin homoja. ;) Sitä paitsi jonain kauniina ja edistyksellisenä päivänä myös kaksi miestä tai naista tai sukupuoletonta voivat saada lapsen keskenään - luontojumalanpalvelijoiden kauhuksi. Revi siitä.
Voi pikku Homopalloo, ehkä mun täytyy "saivarrella" vielä vähän lisää. Sä puhuit äsken homoista, et homoista ja lesboista. Naisista kiinnostuneita naisii sanotaan lesboiks ja miehistä kiinnostuneita miehii homoiks.

Minkäköhän pikku kepposen kautta meidän pieni pyörivä Homopallo ajatteli kehittää kaks keskenään lisääntyvää miestä (tai naista) tai kehittää "sukupuolettoman" (tai peräti kaksneuvosen) ihmisen?

Antasit jo periks. Sä oot jo nolannu ittes muiden silmissä jo niin monta kertaa, et miten sä kehtaat enää edes kirjottaa tänne?

Kommenttia muokattu: 14.02.2013 klo 00:55
Miten aiot todistaa etten vain jaksanut erikseen näppäillä homoseksuaaleja tai lesboja ja käytin siksi yhteistä lyhennettä, "homot"?

Jätän ihmisen lisääntymiset asiantuntijoille. Tulevaisuudessa Riqumanin luontouskonto häpäistään kokonaan. Mitä pikemmin sen parempi, sillä en raaskisi antaa sinun nolata itseäsi leikkimällä jotain heteroydinperheidylliä luonnollisessa valkoaitaisessa omakotitalossanne. Tiedän, että kirjoittaisit siitäkin tänne.
*REPS* Asiantuntijoille? Eli ilmeisesti sulle? ;D Mä en haluu ajatella, mitä ihmisten lisääntymisestä tulis, jos pikku Homopallot sais päättää siitäkin. ;)
 • 45 / 50
 • HomotVenäjälle
 • 17.2.2013 16:21
Kyllä toi homopallo on imenyt aivan liikaa tikkaria ja kaivanut sillä mustaa tunnelia liian pitkälle, että on ihan täysin eksynyt. Voi raukkaa, käy ihan sääliksi..
Pastori ilmeisesti tarkoittaa sitä että porsaanliha (kuten myös homoseksi) aiheutti aikoinaan huomattavasti useammin tauteja huonosta hygieniasta johtuen (porsas pilaantuu helposti). Mutta kyllähän homoseksissä voi nykyään käyttää ehkäisyvälineitä? Eli vertaus olisi sama kuin: "Porsaanlihan kanssa ei voi käyttää ehkäisyä. Siksi sen syöminen on synti."
Riquman1990 & Homopallero, arvatkaa mitä! Olen sukupuoli-identiteetiltäni mies ja odotan lasta aviomiehelleni (ja tämä siis ihan biologisesti mahdollista). Where is your god and reproduction experts now? :o

Ja niin Jeesus Kristus kantoi meidän kaikkien synnit jääkaappiin. Aamen.