Homon feminiininen puoli löytyy aivoista (juttukommentit)

Ilmeisesti kaikki käyttäytymiseen ja toimimiseen löytyy aivoista, ellei joku muu elin ohjaa ihmisen toimintaa.
  • 2 / 13
  • SaintJudy
  • 16.6.2008 21:10
"...most people keep their brains between their legs." Mut kivaa että nyt on tutkittu tuokin et aivoilla olisi jotain tekemistä ihmisten käytöksen.
  • 3 / 13
  • Pora-liike
  • 16.6.2008 21:20
Jos homoilla on heteronaisen aivot ja lesboilla heteromiehen, kenenkä aivot on vaikkapa transnaisella, joka on lesbo.
  • 4 / 13
  • kesäpoika
  • 16.6.2008 21:35
Aivot vaikuttavat käyttäytymiseen ja käyttäytyminen ja koetut ärsykkeet vaikuttavat aivoihin.

Pora-liike, oma sukupuoli sijaitsee eri kohdassa kuin suuntautuminen.

Musta ihmiset pitäisi kaksijakoista sukupuolijärjestelmää käytettäessä jakaa miessuuntautuneisiin ja naissuuntautuneisiin, eikä homoihin ja heteroihin.
Hesari lainaa Dagens Nyheterin uutista ja kertoo Ruotsissa tehdystä tutkimuksesta, jossa on löytynyt todisteita siitä, että homo- ja heteroseksuaalisten ihmisten aivojen rakenteissa on eroja.

Heteromiesten ja lesbonaisten aivojen rakenne muistutti toisiaan. Molemmilla oikeanpuoleinen aivopuolisko oli vasempaa puolta suurempi. Homomiehillä ja heteronaisilla aivojen puoliskot olivat keskimäärin yhtä suuret. Mantelitumake on mukana tunteiden säätelyssä. Aivokuvista selvisi, että homomiehillä on enemmän yhtäläisyyksiä heteronaisten kuin heteromiesten kanssa.

Tutkijat eivät kuitenkaan osaa selittää mitä merkitystä havainnoilla olisi. Arvellaan aivojen rakenteellisten erojen syntyvän jo sikiövaiheessa hormonaalisten vaikutusten seurauksena.

Ruotsissa tehtyyn aviotutkimukseen osallistui 50 heteromiestä ja -naista, 20 homomiestä ja 20 lesbonaista.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ruotsalaistutkimus+Homous+on+my%C3%B6t%C3%A4syntyist%C3%A4/1135237244336
Kannattaa vilkaista uutista seuraavaa keskustelua. Siihen on muutamassa hetkessä tullut huomattava määrä kirjoituksia.

Minä vain ihmettelen, mikä kumma homoudessa jaksaa kiinnostaa näin paljon. Eikö heterolla ole muuta pohdittavaa?
  • 7 / 13
  • Pora-liike
  • 17.6.2008 10:32
JuhaniV kirjoitti: "mikä kumma homoudessa jaksaa kiinnostaa näin paljon. Eikö heterolla ole muuta pohdittavaa?"

No, ethän sinäkään muuta pohdi.
Mitenkäs biseksuaalisestisuuntautuneiden aivot?

JuhaniV kirjoitti: "mikä kumma homoudessa jaksaa kiinnostaa näin paljon. Eikö heterolla ole muuta pohdittavaa?"

Vähemmistöseksuaalisuus ja muu ei vielä ole itsestäänselväasia joka ihmiselle vaan yhä jotain erikoista. En usko tämän myöskään ihan heti muuttuvan ja niin kauan kuin asia on näin on mielestäni hyvä, että jotkut heterot pohdiskelevat sitä asiallisesti, etteivät toiset unohtaisi meitä olevan.
Se milloin homoista puhutaan äänen on yleensä haukkumista ja niin joka päiväistä, että saa puhua ja kirjoittaa loputtoman paljon asiallisesti ennen kuin puntit epäasiallisen ja asiallisen välillä ovat tasan.
  • 9 / 13
  • Mini-Mii
  • 20.6.2008 21:02
Bissellä on tietty kahdet aivot eh eh... Tai no bissen seksuaalisuus on levinnyt vain kaikkialle aivoihin he he...
Mini-Mii: kommenttisi oli tyhmä.

Ne jotka uskaltavat tunnustaa bi-seksuaalisuutensa, joutuvat usein huonoon valoon sekä heteroiden että homojen silmissä. Se ei siis kannata. Siksipä monet biit pysyvätkin hiljaa ja esittävät jompaa kumpaa (kuinka monia tällaisia tunnenkaan!).

Mutta jos on ollut "sillä lailla" kiinnostunut sekä tytöistä että pojista ihan koko elämänsä ajan, ihastunut, rakastunut, seurustellut..., ollen REHELLINEN tunteilleen; miksi ihmeessä pitäisi väittää olevansa homo tai hetero??? Siis kieltää tärkeä osa itseä.

Luulisi ettei tätä tarvitsisi enää kenenkään päähän takoa, mutta bi-ihminen ei rakastu jokaiseen vastaantulijaan yhtään sen todenäköisemmin kuin homoseksuaali jokaiseen saman tai hetero vastakkaisen sukupuolen edustajaan. Meissäkin on hurjasti erilaisia ihmisiä, polyamorisista (harvinaisia) aina tiukasti monogaamisiin asti. Ja sitten on tietysti niitä ikineitsyitä, jotka eivät koskaan löydä sitä etsimäänsä unelmien kumppania, olipa suuntautuminen sitten mikä tahansa.

Luokittelut ovat muutenkin aika tyhmiä. Seksuaalisia(kin) suuntautumisia kun lienee yhtä paljon kuin ihmisiä.
Olin aina ajatellut, että tottakai biseksuaalisuus olisi paras mahdollinen "vaihtoehto", kunnes tulin tänne forumille ja näin mitä muut puhuu.
En käsitä. Siis kateutta ja pelkoa? Ihmiset ovat outoja...

Mutta siis joo... Kun sitä miettii niin voisin veikata, että bi-ihmisten aivot voisivat olla joko jompaa kumpaa tai kumpaakin tai siltäväliltä noista "aivotyypeistä".
Biseksuaaleista puhutaan kyllä hirveän vähän missään yhteydessä.
Jokatapauksessa onni, ettei teknologia ole sillä tasolla, että aivoista alettaisiin muokata heteromallisia tai lapsen sukupuolinensuuntautuminen selvitettäisiin noilla menetelmillä tai vastaavaa. Kun ajattelee miten paljon kaikkea vähemmistöseksuaaleja ihmisiä vastustavia tahoja on... Antakaa vilkas mielikuvitukseni anteeksi.
Näitä vastustavia tahoja on monenlaisia. Jotkut ovat ryhmänä piskuisia, mutta erittäin äänekkäitä. Toiset ovat vaikutusvaltaisia, mutta eivät läheskään niin äänekkäitä ja julkisuushakuisia. Nämä viimeksi mainitut ovat niitä, joita on oikeasti syytä pitää silmällä. He ovat vaarallisia.

Jotkut "polvirukoilijat" voivat saada paljon medianäkyvyyttä. He saavat kenties ihmiset ajattelemaan, etteivät halua olla ainakaan noin typeriä. Heitä jopa moititaan joskus oman ryhmänsä piirissä ryhmän maineen vahingoittamisesta.
Vastustavista tahoista: Totta, polvirukoilijat tuskin lienevät oikea uhka. Kun lisäksi ottaa huomioon sen, että joukossa tyhmyys tiivistyy ja että nämä näkyvät tempaukset ovat heidän Pridensa, eli osa tiettyä uskonnollista kulttuuria... Niin vaara vähenee entisestään.

Minulla on ollut opettajana erään (ainakin "niissä piireissä") tunnetun eduskunnan rappusillakin viihtyneen puoliso, joka itse kuului kyllä samaan lahkoon, mutta oli siippaansa huomattavasti vapaamielisempi. Joskus jossain herkkyyspuuskassa hän innostui kertomaan juttuja kotielämästään, ja niiden myötä paljastui myös se, ettei edes perheen tiukkisuskis ollut oikeasti niin kamalan konservatiivinen... Julkisuudessa kuitenkin ):

*****
Pieni Liekki: suurin syy siihen että yleensä juttelen tästä bii-asiasta on se, etten haluaisi suvaita suvaitsemattomuutta miltään taholta, vaikka kuinka tykkäisin siitä tahosta(: Ja ei, eivät kaikki lesbot ole bi-vastaisia. Juttelin juuri parin kanssa, joista toinen on ns. syntymälesbo ja toinen suuntautumisensa vasta lähes keski-ikäisenä itselleen tunnustanut, ja he mieluumminkin toppuuttelivat minua kun mietin "lesboutumistani" entisestä melko tasapuolisesta tilanteestani; että johtuisikohan tuo vain viimeisimmän miessuhteeni huonoudesta -

Mutta yleisesti, ainakin L-piireissä tämä kielteinen suhtautuminen tuntuu olevan jonkinlainen trendi, siihen "kulttuuriin" kuuluva ja identiteettiä vahvistava juttu.