Berliinin pääsiäinen: Nuorten karhujen aalto? (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • vaeltaja2006
  • 21.3.2009 19:08
Maailman fetissi- ja nahkapiireissä erilaiset Misterit tuntuvat olevan korkeassa kurssissa. Kilpailuista on yleensä suuret valokuvareportaasit ja voittajia haastatellaan gaymediassa.

Vielä muutaman viikon vallassa oleva Germany Mr. Leather 2008 kertoo BOX-lehdessä kokemuksiaan. Hän kertoo, että viimeisten kahden vuoden aikana on koettu fetissisi- ja nahkakapiireissä huippuhetkiä ja totaalisia pohjakosketuksia. Ovatko nyt haavat umpeutumassa? (Tämä tarkoittaa, että Berliinin "piireissä" on riidelty verisesti). Voidaanko nyt jo puhua yhdestä ja yhteisestä yhteisöstä. Hän itse on kierrellyt ympäri maata homopaikoissa ja yrittänyt omalta osaltaan luoda linnarauhaa ja yhteisyyttä.

Riitelyn aikana nahka- ja fetissipiirit ovat menettäneet suosiotaan ja hän on nyt yrittänyt palauttaa sympatiapisteitä. Hän san oo: Yhteinen tunnuksemme on sateenkaari. Nyt olisi yritettävä yhteisvoimin lisätä tasa-arvoa ja hyväksyntää ja torjua syrjintää. Tunnussana olkoon: YHDESSÄ. Vain yhdessä olemme voimakkaita. Yrittäkäämme lämmöllä suhtautua toinen toisiimme.

*****

Näin Frank, German Mr.Leather 2008. Miten täällä Suomessa aktivoisimme vanhemman väen, miehet ja fetissi- ja nahkaväen mukaan Helsinki Pridelle? Yhdessä pystyisimme parempaan.
(Eikö ollutkin ylevähenkisiä ajatuksia!)
  • 2 / 3
  • Neolaama
  • 21.3.2009 22:36
Varmasti auttaisi että teema ei ole mitään latteaa ja aiheesta ohi...

Kröhm kröhm viimevuoden teemakin oli niin viherpiiperteinen ja välitti kuvaa kaupunkilaisesta paasauksesta ja hysterisoivasta tekopyhyydestä. Ekologisuuden pitäisi pikemminkin olla itsestäänselvyys kuin homomarssin teema ja korostuksen kohde!
  • 3 / 3
  • vaeltaja2006
  • 29.3.2009 20:13
Colors of Kink, naisten SM-konferenssi

Berliinin pääsiäiseen kuuluu myös naisten ohjelmaa.Naisten SM-konferenssin ohjelmassa on puhetta SM:stä, rakkauudesta ja seksistä. Colors of Kink-seminaarin järjestäjät kertovat, että kaksi vuotta sitten oltiin koolla edellisen kerran. Nytkin konferenssissa vaihtelee vakava keskustelu ja käytäntö eli miten arjessa eletään SM:ää. Workshopeja on aloittelijasta pitkälle-edistyneeseen. Teemoja ovat mm. roolipelit, turvalliset tekniikat ja erityisesti tänä vuonna polyamoriset suhteet.

Konferenssiin odotetaan noin 130 naista. Ilmoittautumisaika on jo ohi, mutta ehkä tulee peruutuksia.

http://www.schmacht.org/konferenz2009