Bears on Board 8 - The Irish Take Over - 21.07.2018

BEARS ON BOARD 8 - THE IRISH TAKE OVER!

Bears On Board, the original baltic get-together for all men around the world is back with a bang for another magical 5h cruise around beautiful Helsinki archipelago! "Best Beard on Board" - competition is now open so get those beards´n´staches in order - we´ve got over 500€ worth of prizes to share!

TERVETULOA LAIVAAN! FÁILTE ROIMH AN LONG! BIENVENIDA A LA NAVE! WELCOME ON BOARD! TERE TULEMAST LAEVA! DOBRO POZHALOVAT NA KORABL! MARHABAAN BIK FI ALSAFINA! STIG OMBORD! GEMIYE HO?GELDIN! WILLKOMMEN AUF DEM SCHIFF!

ARTISTS:

EDDIE KAY (CORK, IRELAND)
https://soundcloud.com/djeddiekay
https://www.mixcloud.com/djeddiekay

TATU V. (MADRID, SPAIN)
http://soundcloud.com/tatuv
http://www.facebook.com/djtatuv

JUSSI E (HOMOTEKNO)
https://www.residentadvisor.net/dj/jussie
http://jussieskelinen.tumblr.com/

MR.A (REBELS)
http://www.facebook.com/DJMr.A
http://www.soundcloud.com/mr-a

HOSTED BY the one and only MAMABEAR NIKOLA!
http://www.nikolashow.com

OFFICIAL BOB 8 AFTERPARTY AT DTM 22-06
https://www.dtm.fi

*BEARS ON BOARD PT.8
*MS.EMMA, HELSINKI
*SATURDAY 21.07.2018
*FOR MEN ONLY (AFTERPARTY OPEN FOR EVERYBODY)
*17-22
*25€ (IN ADVANCE FROM TIKETTI + BF)
  • 3 / 5
  • mr.a
  • 24.5.2018 12:00
Tärkeä ilmoitus kuvaamisesta laivalla. YLE Docstop tulee risteilylle mukaan kuvaamaan klippejä dokumenttiin "Baher",
jossa käsitellään seksuaalivähemmistöihin kuuluvien turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten elämää Suomessa.

"Dokumentin päähenkilö on irakilaistaustainen Baher, jonka elämään ja ajatuksiin dokumentti keskittyy. Baher on sydämellinen, tanssimista ja elämää rakastava karhumies, joka sai oleskeluluvan Suomeen vuonna 2017. Baherin ei tarvitse enää pelätä ja hän saa viimein elää omana itsenään.

Turvapaikan saaminen Suomesta edellyttää selkeitä perusteita ja suoranaista uhkaa lähtömaassa ja käsittelyajat maahanmuuttovirastossa ovat venyneet kohtuuttoman pitkiksi. Homoseksuaalina avoimesti eläminen ei ole helppoa, irakilaisyhteisö yrittää kontrolloida vähemmistöä yhteisönsä sisällä ja seksuaalivähemmistöjen edustajat kokevat syrjintää ja jopa väkivaltaa muilta turvapaikanhakijoilta ja pakolaisilta. Selviytyminen uudessa elinympäristössä on aina haasteellista ja taloudelliset ja yhteiskunnalliset realiteetit saattavat ajaa jopa epätoivoisiin tehoihin.

Tärkeintä kuitenkin on, että Baher on onnellinen Suomessa ja saanut itselleen toivon onnellisesta tulevaisuudesta takaisin."

Pia Asikaisen ohjaaman dokkarin kuvaukset ovat parasta aikaa käynnissä. Dokumentti on osa Ylen DOCSTOP -sarjaa ja esitetään YLE tv1:llä loppuvuodesta 2018.

Olemme sopineet tarkat säännöt kuvaajan ja ohjaajan kanssa siitä, että laivalla ei kuvata KETÄÄN ilman suostumusta eikä ns. yleiskuvaa josta joku voidaan tunnistaa käytetä dokkarissa. Jos kuitenkin tunnet olosi epävarmaksi ja olet jo ehtinyt ostaa lipun risteilylle ja haluat sen palauttaa, onnistuu se risteilypäivänä satamasta. Toivomme kuitenkin sydämestämme että yhteisöstämme löytyy ymmärrystä ja sitä oikeaa henkeä ja rakkautta joka on Baherinkin saanut jäämään Suomeen - ja osallistumaan omilla kasvoillaan dokumentin tekoon. Mikä jo itsessään on osoitus valtavasta rohkeudesta.
  • 4 / 5
  • mr.a
  • 29.6.2018 21:57
"BAHER" DOKUMENTIN KUVAAMINEN PERUTTU RISTEILYLLÄ.

Te olette puhuneet, me kuuntelimme. Päätimme yhteistuumin dokumentin ohjaajan Pia Asikaisen ja työryhmän kanssa perua dokkarin kuvaukset laivalla. Liian moni teistä on ilmaissut kokevansa olonsa epämukavaksi kameroiden läsnäollessa emmekä saaneet vakuutettua teitä siitä ettei pelkoa kuvattaksi tulemiseksi ole. Emme kuitenkaan voi kieltää muita risteilyasiakkaita kuvaamasta laivalla omaan käyttöön ja jakamasta kuvia/videoita someen joten jos edelleen tunnet tästä syystä epävarmuutta on ehkä parempi jättäytyä risteilyltä kokonaan pois. Me elämme vuotta 2018, some on tullut jäädäkseen ja jokainen meistä on oman elämänsä sankari, kuvaako ja dokumentoiko juttuja instaan, faceen jne on jokaisen oma valinta ja tätäkautta on pieni mahdollisuus joutua myös sivustakuvattavaksi. Toivottavasti näemme mahdollisimman monia teistä risteilyllä - lippuja on edelleen saatavilla Tiketistä sekä Karhupuiston Lippakioskilta.

https://www.tiketti.fi/Bears-On-Board-Pt8-The-Irish-Take-Over-MS-Emma-Helsinki-lippuja/53643

FB: https://www.facebook.com/events/1345577218894527