Pe 16.3. viides Yalla Habibi -tanssiparty @Hercules gayclub, Hki

GayLBTIQ-maahanmuuttajien valitsemaa Lähi-idän modernia tanssimusaa.

Tällä kertaa koko yön tanssiparty, klo 21:00 - 03:30, Hercules Basement Clubilla.

Pohjoinen rautatiekatu 21 B, Helsinki

Vain narikkahinta (klo 22- ). Ikäraja 18 v (Etenkin alle 30v näyttävillä tulee olla virallinen henkilöllisyystodistus näyttää tarvittaessa).

Tervetuloa GayLBTIQ- & GLBTIQ-ystävälliset ihmiset jälleen mukaan lämminhenkiseen tanssitunnelmaan!
Tarkempaa infoa party-eventissä:
https://www.facebook.com/events/428310937599446/

Ja niille, jotka fb:a eivät käytä, tässä infoa (paitsi tässä ei arabia/persia/hebrea/kurdi -tekstejä, koska Ranneliike ei tue niiden kirjaimistoja)

Viidettä kertaa jo meillä viedään GayLBTIQ-maahanmuuttajien valitseman Lähi-idän modernin tanssimusiikin rytmien tanssipyörteisiin!
Clubitanssimusaa Irakista, persialaisita, kurdeilta, Libanonista, Syyriasta, Egyptistä, Marokosta, remixejä, vatsatanssimusaa ...

Tällä kertaa illasta aina yön pikkutunneille asti,
perjantaina 16.3. klo 21:00 - 03:30
Hercules gayclubin kellari-clubilla (yläkerrassa tavallista musaa)
Pohjoinen rautatiekatu 21 B, Helsinki

Ei pääsylippua. Klo 22:00 jälkeen narikkahinta 3€.
Ikäminimi 18 v.


Secular dance music from Middle East, selected by GayLBTIQ-immigrants.
Already 5th time this theme party, hosted by Hercules.
Iraqi, Persian, Syrian, Kurdish, Lebanon, Egypt, Morocco music, bellydance, remixes etc.
This time from evening to the small hours, on Friday 16/03 at 9.00 pm - 3.30 am
Hercules gayclub's Basement Club (upstairs regular music)
Address: Pohjoinen rautatiekatu 21 B, Helsinki
https://www.facebook.com/Herccu

Free entrance. After clock 22.00 cloakroom fee 3€.
Age minimum 18 year.
Because of Finnish legislation, customers who appears to be under 30 years need to have with valid identity document with recognizable face picture:
- passport or copy-paper of passport given, signed and stamped by Finnish police
- Finnish identity card (or foreigner identity card with latin alphabets text)
- Finnish residence card
- Finnish driving license or international driving license
(refugee reception center customer card is not valid identity document)

All GayLBTIQ and GLBTIQ-friendly people,
Tervetuloa! Welcome! Välkommen!
(and same greetings in arabic, persian, kurdi, hebrew, but Ranneliike don't support alphabets of those)

PS. At Hercules you can pay with cards and cash, but the most convenient and affordable way is to use Hercules own Diskoraha-paycard (card is free to get from Hercules with minimum value load 20€ by cash or cards).
With Hercules Diskoraha-paycard you get good discounts from listed products and you can pay cloakroom fee as well.
With Diskoraha-card Crazy hour prices at 21-22 and Happy hours prices at 22-24!

PSS. You can share this party add and invite LGBTIQ friendly people!
  • 3 / 4
  • human
  • 15.3.2018 1:17
Perjantai-illassa selviää, kuka on Irakin homojen rakastama, sikäläinen "Paula K.", kun hän paneekin päät ja fledatkin ihan pyörälle, tanssilattialla : )

Kun tämä on algerialainen perinteinen pyllynpyöritystanssi
https://www.youtube.com/watch?v=TYrqEPS0QfI
niin partyssä mennään koko joukolla kimppakivasti tuota, vähän modernimmalla versiolla : )

Persialainen menomusakaan ei ole yhtään hassumpaa
https://www.youtube.com/watch?v=gyAQSa7PPsc

Oma viehätyksensä Lähi-idän kasarihiteissäkin tanssilattialla varmasti
https://www.youtube.com/watch?v=7Igr7KK26A8

Tervetuloa yhdeksältä, liki 100 ja 1 tanssikappaleen Yön partyyn!
Tuo viimeisin party sujui varsin hyvin. Porukkaa, hlbtiq-maahanmuuttajia, heistä ensikertalaisiakin ja suomalaisiakin oli paikalla melko runsas joukko.
Monta tanssikappaletta veti tanssimaan liki koko porukan, spontaanit napatanssimaiset tanssibravuurit villitsivät, sekä partyyn tuomamme tuoreet baklava- ja muut herkut maistuivat.
Maahanmuuttajat pitivät Hercun kellari-clubista partypaikkana, sopivan tilavana, mutta tiiviimmänn tunnelman tarjoavana. Tanssittiin niin paljon että useimmille tuli väsy sitten jo puoli kolmen maissa.

Mutta, ikävänä episodina oli se että eräs, HeSeta:ssa toimiva irakilais-maahanmuuttaja tuli paikalle pienessäs humalassa, alkoi vaatimaan soitettavaksi erästä kappaletta, jota meillä ei musavalikoimassa ollut. Hän ei suostunut ymmärtämään asiaa, vaan alkoi räyhätä tiskijukalle ja lopulta yritti kaataa juominkinsa tiskijukan laitteiden ja läppärin päälle, mitä saatiin estettyä sen verran etteivät laitteet kärsineet ja kaatamansa juoma tuhri dj-kopin seinää ja tanssilattiaa.
Päätimme kuitenkin, käytöksensä vuoksi, pyytää vahtimestareita ohjaamaan hänet ulos ja kerroimme hänelle että kaikille vastaavan tekeville asiakkaille tehtäisiin samoin, kansallisuudesta riippumatta ... mistä seurasi kuitenkin häneltä "mother fucking racists" jne purkausta.

Hän ei ollut niin humalassa etteikö tekonsa olisi ollut ihan tietoinen. Muut maahanmuuttajat partyssä ainakin sanoivat ymmärtäneensä hänen ulos laittamisensa syyn. Saapas silti nähdä, mitä versiota asiasta ehkä kerrotaan HeSeta:ssa ja "rajat auki" aktivistiporukassa, jotka ovat aktiivisesti vastustaneet partyamme.

Toinen asia, joka huolestuttaa partyjen jatkamisen osalta, on se että osalla Lähi-idän hlbtiq-maahanmuuttaja-ryhmien ihmisistäkin on aikamoista dissausta, jopa "rasismia" toisiaan kohtaan, eli israelilaiset eivät tykkää Libanonin, Syyrian ... tanssimusasta, sekä osalla arabeista, kurdeista, persialaisista, turkkilaisista on kovaakin dissausta toisiaan ja tanssimusiikkejaan kohtaan. Osa esittää kantansa tyyliin "don't play that shit ***sh music, play only *** music". Asia on varsin häkellyttävä (joskin tunnettu) suhteessa aktivistipiirien "nolla-toleranssi rasismille" -julistuksille, etenkin koska nuo em. dissauksia esittävät maahanmuuttajat liikkuvat noitten aktivistien toiminnoissa. Ilmeisesti aktivistisuomalaiset eivät kuuntele sitä, mitä toimintaansa haalimat maahanmuuttajat osin toisistaan puhuvat ja ajattelvat. Etenkin "rajat auki" suomalaisaktivistien ja hlbtiq-maahanmuuttajien kesken vaikuttaa olevan ihan eri mielipiteet siitä, pitäisikö tänne ottaa kaikki - hlbtiq-maahanmuuttajat nimittäin eivät ole lainkaan innostuneita siitä, että tännekin tulisi heitä lähtömaissaan vainonneitten lailla ajattelevia ja hlbtiq-maahanmuuttajat täälläkin jo muutenkin välttelevät ja piilottelevat itseään osalta täällä olevia maanmiehiään. Ja osa hlbtiq-maahanmuuttajista pelkää toisia hlbtiq-maahanmuuttajia, koska nämä kuulemma voivat juoruta heistä.

Emme kuitenkaan halua Yalla Habibi partyissä edesauttaa eri osakulttuurien välisiä dissaamisia, vaan party halutaan pitää Lähi-idän & Pohjois-Afrikan musagenrejen tanssipartynä, eikä vain ainoastaan esim. irakilaismusaa pelkästään soittaen. Viimekin partyssä oli paikalla kuitenkin myös kudeja, syyrialaisia, iranilaisia hlbtiq-maahanmuuttajia - sekä palestiinalaismies, joka hienosti opetti irakilaisille, miten Levantin dabkea tanssitaan oikein ; )

Herculekselle käy hyvin että seuraava Yalla Habibi, kuudes, olisi 13. pv perjantaina huhtikuulla, myöskin koko yön Hercun kellari-clubilla.
Katsotaan nyt vain vielä sitä, kupliiko tuolla aktivisti-piireissä taas jotain maahanmuuttajien ja suomalaisten yhdessä tanssijuhlimisen vastaista.
Ja toki myös pitää löytää sopivasti uusia hyviä tanssikappaleitakin soitettavaksi, sillä aiemmissa partyissä ja etenkin viime partyn koko yössä on soitettu jo koko joukko Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan hlbtiq-maahanmuuttajien mielimusaa.