Suuseksiyritys pilasi elämän

  • 1 / 5
  • juoksupoika
  • 27.4.2017 22:45
Pari kuukautta sitten minulla oli yritelmä suuseksitä chatista bongatun miehen kanssa. Yritimme touhua autossa. Annoin hänen imeä kaluani vänän aikaa, mutta sitten pyysin lopettamaan ja viemään mut takasi. Tämän jälkeen minun kalu oli kuin tulessa ja sitä kirveli todella paljon. Kävin lääkärissä ja minulta otettiin klamydia, tippuri, kuppa ja HIV testit. Kaikki negatiivisia. Kalussa on jälkiä siitä, että iho on ollut rikki. Onko muilla vastaa vaa kokemusta. Miten kauan menee, että saan kaluni normikuntoon. Tämä kipu ja polttelu terskassa vaikuttaa jo elämän laatuun.
Epäilen, että tyyppi käytti hampaitaan. Ota seuraavaksi eläkeläinen vaari, joka ottaa tekarit pois...ehkä se menee paremmin. Niin ja varo kannibaaleja, haukkaavat vielä koko munan pois. Kannattais varmaan vetää käteen himassa ihan varmuuden vuoksi. You never know.
En tunne sinun tilannetta tarkemmin, enkä halua mitenkään syyllistää tai moralisoida, mutta se, että seksiä pitää harrastaa jossain parkkihallien varjoissa tai puistojen pusikoissa voi kertoa ongelmallisesta suhteesta omaan seksuaalisuuteen. Monet miehet eivät edelleenkään pysty tuomaan miespuolisia partnereitaan omaan kotiin tai muuten omalle intiimille elämänalueelle, koska se olisi yhtä kuin sen myöntäminen, että on tosiaan kiinnostunut miehistä ja haluaa olla heidän kanssaan. Homoseksuaalisuuden ulkoistaminen kruisailualueille ei ole koskaan ollut pelkästään käytännön pakko, vaan siihen on aina liittynyt myös tämä psykologinen puoli, että miehillä on tarve toteuttaa omaa homoseksuaalisuuttaan, mutta samalla torjua se omasta identiteetistään.