Olen femme bi, joka haluaa olla androgyyni mies

  • 1 / 5
  • Hölmö
  • 1.4.2017 20:51
Moikka,

Olen 27 -vuotias nainen ja aika ulapalla.
Kuten otsikossa sanottiin, olen todella femme bi, mutta ajattelen usein seksuaalisesti olevani androgyyni mies.
Toisaalta luulen että panseksuaali sopii paremmin kuvaamaan minua, mutta kuten sanottu, olen aika ulapalla, koska en ole saanut itseäni lokeroitua mihinkään ja on tunne että olen aika lailla yksin. Kaikista eniten minua miellyttävät androgyynit ihmiset ja haaveilen itse olevani mies, joka leikittelee eri sukupuolien yhdistelmillä.
Olen vuosikaudet haaveillut n. 50% fantasioistani siten että minä olen miehen roolissa, olin sitten minkä sukupuolen kanssa tahansa. Tavallaan voisi sanoa jopa että haaveilen homoseksistä miesten kanssa ja heteroseksistä naisten kanssa. Ööh.
Rakastan naisellista tyyliäni, mutta minua inhottaa kovasti oikeasti olla nainen. En kuitenkaan tunnu tämän takia oikein menevän myöskään mihinkään trans-muottiin, koska olen nainen joka haluaa olla mies joka on puoliksi nainen. :D
Onko kellään ollut mitään edes vähän vastaavia kokemuksia tai tunteeko kukaan ketään? Olo on niin orpo, koska koen olevani aivan täysin friikki enkä kuulu oikein mihinkään ja tuntuu, ettei kukaan voisi ymmärtää seksuaalisuuttani kun minäkään en sitä ymmärrä.
Ja ps. Ärsyttää, ettei ole mitään kategoria-lokeroa jotka ihastuvat androgyyneihin tai sukupuolettomiin ihmisiin. Minulla on siis kaksi asiaa joissa en tunnu mahtuvan muottiin.
Ns. identiteetti-tyyppi-lokerot pysyvät hyvin kasassa, kun ei sekoittele lokeroita aivan mahdottomasti/iksi.

Esim. "androgyyni mies" menee pöpelikköön. Selvillä vesillä lienet kun ajattelet että on mies tai nainen tai androgyyni - eli jokin noista, sillä ei mies ole androgyyni, eikä nainen ole androgyyni, vaan androgyyni on androgyyni.

Samoin, kun kerran olet bi(seksuaali), niin tämä kirjoittamasi "haaveilen homoseksistä miesten kanssa ja heteroseksistä naisten kanssa." ei ole realismia, sillä bi(seksuaalihan) et voi olla homo, etkä hetero, vaan olet bi. Eli tuo lausahduksesi menee omille vesillesi, kun ajattelet sen omalta kannaltasi luonnostaan sinä, mitä voit olla ts. mitä olet: "haaveilen biseksistä miesten kanssa ja biseksistä naisten kanssa."

"Ärsyttää, ettei ole mitään kategoria-lokeroa jotka ihastuvat androgyyneihin tai sukupuolettomiin ihmisiin."

Teitähän on varmasti monia muitakin androgyyni-bi:tä, joten ainukainen uniikki et varmasti ole, joten älä turhaan huoli.
bi:thän usein jopa julistavat että heillä on parhaat valinnanvarat, kun kaikki maistuu ja kelpaa, niin tuudittaudu siihen.
Taasko se human nyrjäytti aivonsa, kun yksiulotteiseen kategorisointiin perustuva korttitalo uhkaa lävähtää kasaan elämän yllättävän moniulotteisuuden lävähtäessä naamalle kuin keväinen lounainen ilmavirtaus?

Niin mies kuin nainenkin voi olla androgyyni. Homoseksi taas on kahden (tai miksei useammankin) samaa sukupuolta olevaa henkilön välistä seksuaalista kanssakäymistä. Se ei edellytä seksiä harjoittavien henkilöiden homoseksuaalisuutta.

Eikös määritelmällisesti panseksuaalit (eivät siis välttämättä biseksuaalit) ole selkein "kategoria-lokero", johon kuuluvien voi ajatella kiinnostuvan androgyyneistä tai sukupuolettomista ihmisistä? Jos nyt tällaiseen tarvitaan "kategoria-lokeroa".

Luulen, että ihastuminen on mahdollista ilman lokeroa (paitsi humanille), kun vaan kohtaa sellaisen oikeanlaisen.
Hei vaan!

Satuin lukemaan aloitusviestisi näin heinäkuisena lauantaina puoliltaöin. Monella tapaa tunnistin itseni kirjoituksestasi ja tästä johtuen haluisinkin hieman kirjoittaa omista kokemuksistani, jos se vaikkapa sinua tai jotain muuta henkilöä sattuisi auttamaan näiden vaikeiden ja usein ahdistavienkin pohdiskelujen keskellä!

Olen siis itse 30-vuotias mieshenkilö ja sellaisena maailma minua pitää, eikä minulla sinänsä ole sen kanssa juurikaan ongelmia. Aina näin ei kuitenkaan ole ollut, sillä kuten itsekin kirjoitat, tunsin todella pitkään etten kuulu oikeasti mihinkään lokeroon!

Minua ihan nauratti kuvauksesi omasta päänsisäisestä maailmastasi, sillä olen kokenut asit niin samalla tavalla, vaikkakin sitten miehen vartalosta käsin. Omalla kohdfallani asiat lähtivät ratkeamaan vasta pari vuotta sitten kivuliaan eron myötä, joka pakotti itseni työstämään nämä asiat kuntoon, jotta voisin itse elää eheää ja nautittavaa elämää ainaisten pohdintojeni sijaan.

Luonto on tosiaan minut sellaiseksi mosaiikiksi luonut, että tuntuu että minussakin on ikään kuin kaksi sukupuolta - mutta ei siinä määrin, että määrittelisin itseni perinteiseksi "transihmiseksi" - eikä myöskään siten, että tahtoisin sinänsä ilmentää erilaisuuttani arjen tilanteissa. Kovin on monimutkaista ja usein pidänkin tämän vain itselläni, sillä en yksinkertaisesti oleta, että kukaan muu tätä oikein tajuaisi :D

Minulla on ihan samalla tavalla, että kaikkein näkyvimmäksi oma erilaisuuteni tulee seksissä ja omissa fantasioissani. Vaikka olenkin täysin tyytyväinen miehen vartalooni, sen karvoihin, lihaksiini ja muihin sukupuolisiin tunnusmerkkeihin, niin siitä huolimatta jollain tavalla samastun naisten seksuaalisuuteen. Omalla kohdallani olen sen tien kulkenut, että olen pohtinut asuuko minussa transihminen siinä mittakaavassa, että minulla olisi dysforiaa, mutta näin asia ei omalla kohdallani ole.

Oman hämmennyksen on todellakin myös tuonut se, että olen "osin" biseksuaali. Kiihotun fantasioissani niin hetero- kuin homoseksistä. Kuitenkin oman sukupuoleni suhteen kiinnostukseni suuntautuu aika pitkälti vain peniksiin, mutta naisten kohdalla koko pakettiin. Tässä oli todella pitkäksi aikaa purtavaa itselleni, sillä jouduin ottamaan asioista selvää ns. juurta myöten, jotta pystyin itse saamaan varmuuden siitä missä määrin olen bi ja missä en.

Mitä siis tarkoitan kun sanon, että miehenä samaistun seksuaalisesti "naisiin"?

Noh, ehkäpä sitä että koska olen luontaisesti kunnon bottom (tämähän onnistuu heterosuhteessakin), niin tunnen että ymmärrän naisten roolia ja seksuaalista kokemusta aika hyvin, samaistun siihen ja pornoa katsellessa usein fantasioin että minä olisin se nainen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että haluaisin olla fyysisesti nainen - fantasioideni hetkellä tosin toivoisin olevani nimenomaan androgyyni!

Elämääni on mahtunut myös transvestisia kokemuksia, mutta klassinen transvestiitti en myöskään ole. Asiaan on aina liittynyt seksuaalinen aspekti, mutta se on ikääntymisen myötä jotenkin kulunut pois - itse tunnen, että sen tuoma kehitystehtävä on nyt ratkaistu, sillä olen saanut integroitua tämän feminiinisen puolen itseeni.

Ja lisämaustehan tässä (jotta itseä on vielä vaikeampi laittaa kategoriaan ikään kuin "miehenä") on se, että en kuitenkaan yleisesti viehäty maskuliinisuudesta tai miesten ulkonäöstä seksuaalisesti.

Ja ennen kuin kukaan ehtii heittää ajatuksia ilmaan, että minulla on tässä jotkin defenssit päällä, niin pääni sisäinen vaaka tosiaan keikahtelee tästä asennosta puolet ajasta miesmoodiin, jossa haluan itse panna ja toimia seksin aktiivisena osapuolena. En pystyisi elämään ilman sitäkään puolta.

Itse koen, että minulle on annettu lahjana kyky aistia ja tuntea molempien sukupuolien kokemuspohjaa seksuaalisuuden saralla. Ja tästä minä olen vasta nyt oppinut nauttimaan ilman häpeää tai alemmuudentunteita (miehenä).

Nykyään osaan myös muotoilla itselleni, että ihannekumppanini olisi sinunkaltaisesi femme bi-nainen, jolla on myös sisäisenä komponenttina viehtymys androgyniaan. Uskon vahvasti, että juuri siinä toteutuisi se ideaalitilanne, jossa istensä saisi tehtyä ymmärretyksi kumppanille ja vielä samaan suppuun edessä aukeaisi itselle luonnollisen sukupuoli elämän mahdollisuus. Minä kun tykkäisin oman rakkaani kanssa harrastaa ns. käytännön heteroseksiä ja fantasiamaailman kautta tutkia yhdessä molempien ihania omituisuuksia.

Tulipa vähän sekava teksti, mutta vaikeahan näitä on spontaanisti jäsennellä!

Loppukaneettina:

Älä luovu toivosta! Kyllä meitä on, jotka sinua ymmärtävät suorastaan telepaattisesti. Asia vain taitaa olla niin, ettei se vain näy ulospäin. Kannattanee siis olla rohkea, avoin ja häpeämätön omien seksuaalisten tarpeidensa suhteen parisuhteissa. Etsintä jatkuu niin kauan, että se sielunkumppani löytyy :)

Aurinkoista kesää sinulle!
  • 5 / 5
  • Yesman
  • 23.7.2017 10:49
Henkilökohtainen ketju. Olen utelias. Mua kiinnostais tietää, että kuinka paljon ajattelette omaa ulkonäköänne / omia ominaisuuksianne ja kuinka paljon ajattelette ulkonäkönne/ominaisuuksienne vaikuttavan siihen, mitä seksuaalista haluatte tehdä ihmisten kanssa?