Muna alkanut kiihottamaan?

  • 1 / 3
  • Johndoeguy
  • 16.2.2017 19:21
Tere. Uus tyyppi täällä, juttuja lukenut mutta vasta rekkasin :)

Eli olen 33-v mies, ilmeisesti bi ja naisen kanssa parisuhteessa.

Ja tässä viime vuosina jostain syystä alkanut kiinnostumaan munasta. En tiedä mikä tää juttu on mutten koe olevani homokaan tai olen kyllä miettinyt et voiko musta tulla homo vaiken sitä halua? Tuskin kait :D
Mutta muna kiihottaa, strap-on jutut kiinnostaa ja erityisesti kiinnostaa shemalet. Kerran pääsinkin kahden shemalen kanssa kokeilemaan mutta jännitti ilmeisesti liikaa ja se kerta oli aika nopea :)
Mikäköhän siinä on et ennen hetero nyt haluaisi imeä munaa vaikka koko yön :D
Vaimon kanssa tykkään alistaa ja etenkin olla alistettuna ja juuri alistettuna olisin valmis kahden miehenkin kanssa naimaan. Mutta noita shemaleja ei saa pois päästä millään...
Vaimonkin kanssa vähän puhuttu näistä asioista mutta se ei oikein ole ymmärtänyt kuinka paljon minä tätä asiaa ajattelen. Tosin en ole kyllä selventänytkään, vielä.
Aina olen ollut kyllä aika seksuaalinen jätkä mutta nyt en vaan jotenkin ymmärrä tätä eikä ole ketään kenen kanssa tästä asiasta keskustella. Toivottavasti täältä löytyis jotain apuja mietintöihin ja toivottavasti joku sai selvää turhan sekavasta kirjoituksesta :)
Ihan aidosto bisse-kukaltahan vaikutat ja se toinen kiinnostus-kukkavarsi on vaan ollut nupuillaan ja alkanut nyt vasta avautumaan.

Eli ei tarvitse "pelätä" että olsiit hetero tai homo, sillä ihan aidosti bisseltä kuulostat.
Eikä siinä ole mitään ihmeellistä, sillä osa ihmisistä vaan on bissejä, ihan syntymästään, eikä siitä muuksi muutu.

Kertoilitkin jo että bisse-puuhissa olet jo aika pitkällä kokeiluissa, joten siitä vaan sitä rataa.
  • 3 / 3
  • Kolmoisritti
  • 15.3.2017 2:15
Katso vähemmän pornoa.
Millainen sinusta on homo, kun minä en näe siinä mitään eroa, jos/kun homo imee sitä kyrpää tai sinä teet sitä? Vai imetkö jotenkin eri tavalla.
Missä tässä on se ero tai pervoilu tms. Missä tässä on se parempi ja huonompi.
En nyt käyttäisi näitä leimakirveitä. Jätä pois homo hetero bi tms."nimet" kokonaan.
Ihmisen seksuaalisuus on sellaista, että se liukuu yli rajojen myös niille harmaille alueille: onko tämä nyt joku uusi juttu sinulle.
Kyllä ne Thaimaankin(?) reissut saa kaikenlaista aikaiseksi, kun viina on halpaa. Ja mitä sanoisi tietokoneista www ( wild wild west ).
Mene seksuaaliterapeutille niin saat luvan tehdä mitä huvittaa, jos etsit luvan antajaa...hän antaa sen sinulle.
Seksuaalisuus on monesti villiä länttä ja tuntematonta maata. Vastuun siitä mitä teet ja mihin meet kannat kyllä sinä itse.
Niin ja lopuksi: kaikki loppuu aikanaan ja alkaa luopumisen tuska. Have fun!