Minne lähiviikkoina n. 15 transhenkilön kanssa tanssimaan?

  • 1 / 1
  • Tanssinopettaja
  • 14.8.2016 22:27
Hei,
Meitä on noin 15 hengen porukka, ehkä enemmänkin, joista suurin osa on transihmisiä. Kaipaisimme neuvoja ja vihjeitä transbilepaikaksi (jonkin virallisen tahon organisoima TAI omatoimibileet), johon tulisi mahd. paljon muitakin transihmisiä sekä miksei ystävällishenkisiä muitakin. "Muut" eivät siis ole se ongelma, vaan, että tällä porukalla ei ole mahdollisuutta Helsingisdä päin kovin usein käydä missään, saati sitten paikassa, jossa olisi muitakin transihmisiä. Jos paikalla on vain (inklusiivisia ja transystävällisiä) "muita", vesittyy idea muiden transihmisten kohtaamisesta. Lisäksi, olisi tärkeää, että olisi tanssia, paljon.

Osaisiko kukaan auttaa? Muutama viikko olisi se ikkuna ja tapahtuman tulisi olla vähävaraisillekin sopiva. Näin ollen, jos alkoholi on keskiössä, tapahtuma ei ole meille.
Kuten alussa totesin, kyseeseen voisi tulla myös omatoimibileiden järkkääminen, mutta silloin kuulisin mieluusti sopivista lokaatioista (vähävaraisuus!) ja myös siitä, milloin ja millaisilla "ehdoilla" tälläkin foorumilla vierailevat transihmiset tulisivat discoilemaan. Yksi vaihrtoehto voisi olla Hietsun uusittu paviljonki. Olisiko tulijoita? Ja jos kyllä, millaisina aikoina?

Ystävällisin terveisin, Tanssinopettaja