Tampere Pride Pääjuhla La 23.7. @ NightClub Mixei

Oisko Turusta muita tulossa?! Onko tällä sivustolla muuten mitään kimppakyytiosiota tai muuta vastaavaa jossa vois saada kavereita mukaan esim tällaisiin juttuihin?!
Itse haluaisin eka bileseuraa Turkuun ennen noita Tampereen bileitä ja sitten kyytiä ja seuraa tonne Tampereelle viikonlopuksi! Ketään?!!

Onkos muuten Turkuun tälle kesälle tulossa Pridea? Vai onko ollu jo?! Oon ihan out ku oon ollut ulkomailla vuoden.... http://turunhotellit.fi
Turussa pride on 22. - 28.8.2016 ja sen kulkue 27.8.2016. Tampereen ja Turun lisäksi prideihin voi osallistua kotimaassa tänä vuonna vielä ainakin Lahdessa, Hangossa, Tammisaaressa, Maarianhaminassa ja Paraisilla. Ajankohdat löytyvät pride-kalenterista ( http://ranneliike.net/tapahtumakalenteri?haku=pride ).

Takana päin ovat tämän vuoden osalta Rovaniemi, Joensuu, Seinäjoki, Tampereen ensimmäinen, Kajaani ja Helsinki.

Mielenkiinnolla odotan, koska esimerkiksi Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Kemissä, Kouvolassa, Kotkassa, Vaasassa tai Mikkelissä on aktiviteettia. Porvooseenkin varmaan syntyisi jotain Hämeenlinnassa oli viime kesänä.
  • 4 / 4
  • Vierailija 99
  • 21.7.2016 23:28
Sinänsä olen hengessä mukana, mutta mielestäni on sääli, että Tampereen kokoisessa kaupungissa pride-järjestäjät eivät sen vertaa tule keskenään toimeen, että järjestäisivät yhden yhteisen sateenkaaritapahtuman.

Edes New Yorkin tai San Fransiscon kokoisissa kaupungeissa ei ole kuukauden välein kahta pride tapahtumaa. Koska tämän kahden eripuraisen marssin järjestely laimentaa tätä tapahtumaa, toivoisin että ensi vuonna järjestävät tahot nielisivät ylpeytensä.