Luontaistuotteiden verkkokauppa

Jo yli 10 vuoden ajan vitamiinit, luontaistuotteet ja lisäravinteet on saanut edullisimmin tilaamalla ne verkkokaupasta.
iHerb verkkokaupassa on laaja tuotevalikoima, laadukkaat tuotteet, edulliset hinnat ja edulliset postituskulut Suomeen. Maksuvaihtoehtoina ovat luottokortti ja PayPal. Paketin toimitus Suomeen kestää keskimäärin noin 8-14 päivää.

Ostamalla iHerbista luontaistuotteita annat myös hyvää muille. iHerb lahjoittaa joka kuukausi hyväntekeväisyyteen 5 dollaria jokaisesta uudesta asiakkaasta 20 000 asiakkaaseen asti. Tällä hetkellä iHerb tukee lasten koulutusprojektia Kambodžassa. Vuonna 2015 iHerb lahjoitti hyväntekeväisyyteen lähes miljoona dollaria (971 772 usd). Vuosien aikana iHerb on tukenut myös esimerkiksi Haitin maanjäristyksen uhreja (2010) ja Ecuadorin orpolapsia.

Lisätietoja suomeksi osoitteesta http://terveyteen.blogspot.com jossa tuotesuosituksia, tilausohjeet ja muuta hyödyllistä ajankohtaista terveystietoa. Käy lukemassa.
  • 3 / 3
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 3.9.2016 17:10
Näyttää olevan "oikea" luontaistuotteiden kauppa. Valikoimassa mm. runsaasti nikotiini-vieroitustuotteita!

Ostan itse tarvitsemani luontaistuotteet, kuten yrttiteet, Ekokauppa Ruohonjuuresta. Valikoima on erinomainen ja palvelu on hyvä. Hintataso ei ole halvin.