Luentotilaisuus aiheena: Homoseksuaalisuus kuolemattoman sielun näkökulmasta

  • 1 / 2
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 20.3.2016 20:06
Brasilialainen lääkäri Andrei Moreira luennoi Helsingin yliopistolla lauantaina 16.4.2016 klo 11:00-13:00. Hän on perehtynyt perusteellisesti homoseksuaalisuuteen, ja on julkaissut vuonna 2013 kirjan Homosexuality from the Viewpoint of the Immortal Spirit (ISBN 978 85 6377 8 18 5). Moreira luennoi laajalti maailmalla Spiritistisestä opista ja myös homoseksuaalisuudesta. Hän puolustaa mm. vahvasti homojen tasavertaisia oikeuksia.
Spiritistisen opin perusteoksissa puhutaan varsin vähän ihmisen seksuaalisuudesta ja homoseksuaalisuudesta ei lainkaan. Moreiran kirja on hyvin myönteinen kannanotto homojen elämään ja oikeuksiin.

Tilaisuuden esittely:
http://www.allankardec.fi/wp-content/uploads/2016/03/Luento-ilmoitus-Helsinki-16.4.2016-Andrei-Moreira.pdf

Helsingin Yliopisto (Porthania), Sali 722, Yliopistokatu 3.
Tilaisuus on ilmainen, mutta sinne pitää ilmoittautua etukäteen varmistukseksi, että salissa on tilaa: info@allankardec.fi

Taustana Andrei Moreiralla on nk. Spiritistinen oppi, joka on syntynyt 1800 luvun alkupuoliskolla. Tutkija, joka käytti kirjailijanimeä Allan Kardec julkaisi vuonna 1857 tutkimuksiinsa perustuen ensimmäisen kirjan nimeltä Henkien kirja. Spiristisen opin perusta löytyy tuosta ja useista hänen kirjoittamistaan myöhemmistä kirjoista.

Oppia määritellään seuraavasti:
Spiritistinen oppi käsittelee asioita, jotka aikaisemmin olivat rajoitettuja kirkon esittämään uskonnolliseen tietoon, mutta tulkitsee niitä uudesta näkökulmasta. Se antaa johdonmukaisen selityksen opetuksille, jotka ovat kristillisen moraalin perusta ja vahvistaa uskoa. Se kannattaa suurinta osaa kirkon näkökohdista ja kunnioittaa syvästi pyyteettömiä ponnisteluja, jota kirkon piirissä harjoitetaan lähimmäisen hyväksi.

Spiritistisen opin historiaa ja periaatteita esitellään kirjoituksessa Allan Kardecin tutkimus - Tietoa tuonpuoleisesta uusin menetelmin
http://www.allankardec.fi/wp-content/uploads/2014/01/Allan-Kardecin-tutkimus-print-version.pdf
  • 2 / 2
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 13.4.2016 19:39
Tilaisuuden järjestäjät ilmoittavat, että luentotilaisuuteen mahtuu vielä mukaan. Ilmoittautumiset: info@allankardec.fi
Luento tulkataan portugalista suomeksi.