PervPark kinkybileet 2015

  • 1 / 14
  • lady Jane
  • 10.5.2015 13:11
Järjestämme tasokkaalla Wildclubilla Kirkkonummella toivottuja Pervpark kinkyiltoja. Tilat ovat siistit ja laitteissa löytyy paljon vaihtoehtoja.

Meillä voit tutustua aiheeseen ja myös toteuttaa itseäsi tällä saralla. Illoissamme on suomalaisia ympäri Suomen ja usein myös ulkomaalaisia on mukana.


2015
16.5 vk 20
5.9 vk 36
7.11 vk 45

Seuraavat PervPark kinkybileet järjestetään siis tulevana lauantaina 16.5. klo.21-03 Wildclubilla.

Pervpark illat järjestetään Wildclubilla joka kartanotyyppinen aikuisten kutsuvierastalo. Tilaa on suuremmallekin vierasmäärälle, eikä illassa pääse tuntumaan ahtaalta. Leikkitilaa siis riittää sekä intiimimpään että avarampaan, privaattiin ja yhteiseen oleiluun.

Jotta olet kutsuvieraamme, liity postilistalle ja pysyt myös ajantasalla tulevasta. Tutustuthan huolella etikettiin ja kotisivujen infoon muutenkin.

Ilmoittaudu iltaan tekstarilla: Kun olet varma tulostasi ilmoittaudu iltaan nimimerkilläsi tekstiviestillä Lähetämme vastausviestin vain siinä tapauksessa jos ilta on täynnä. Muuten emme siis lähetä vastausviestiä. Mikäli estyt, ilmoitathan peruutuksen. Tekstiviestin jälkeen olet illan vaieraslistalla. Käteinen sisäänpääsymaksu on 50 euroa. Kartan saat pyytäessä mailitse

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

p. 0440555602.

email: info@pervpark.fi
  • 2 / 14
  • lady Jane
  • 19.5.2015 10:58
Huh, mitkä pippalot. Porukkaa oli tuvan täydeltä ja tunnelmaa riitti loppuun asti.

Kiitos kaikille ja 5.9 uudelleen!
Muokkaa/Poista viesti
Kiitos bilevieraille ja mukavalle henkilökunnalle. :) Kuumat oli tunnelmat..
Pride -juhla oli mukava. Niin paljon porukkaa, ettei sieltä paljon tuttuja bongannut. PervParkin -porukalla olisi saanut olla joku kyltti, jossa on bileiden logo, että heidät olisi löytänyt paremmin.

Syksyyn on vielä pitkästi aikaa enkä malta odottaa seuraavaa playpartya :)
Olen lukenut ilmoituksen uudelleen ja yhä uudelleen. Tapahtuma kiinnostaa kovasti.
Uskaltaisikohan tuonne ilmoittautua. Taidanpa ilmoittautua!
Antti2
  • 7 / 14
  • Villi-Ira
  • 9.9.2015 16:22
Kiitos kaikille vieraille.
Minusta vaikutti, että porukalla oli hauskaa.
Alakerran darkroomikin oli hyvin käytössä ;)
  • 8 / 14
  • Nainen82
  • 6.10.2015 18:58
Hei. Olen kuullut näistä bileistä pelkästään hyvää ja nimen omaa siinä mielessä, että paikalla ei katsota kieroon, vaan voit olla ihan oma kinky itsesi. Kuitenkin hiukan hirvittää, kun en ole koskaan paikassa käynyt, tai sen puoleen muissakaan kinkybileissä, että miten porukka suhtautuu siihen, jos ei uskallakaan ekalla kerralla sessioida. Tai jos ei ollenkaan halua seuraavillakaan sessioida? Katsotaanko kieroon? Mieli tekisi ehkä vaan katsella muiden touhuja, jos ei mieluista leikkikaveria löydy..
  • 9 / 14
  • Villi-Ira
  • 14.10.2015 15:22
Uudet otetaan aina hyvin meidän kemuissa mukaan. Siitä on tullut paljon postitiivista palautetta ja sessiointipakkoa ei ole. 7.11 pikkujoululbileisiinkin on helppo tulla uutena ja ekakertalaisena mukaan.

Paikalla on esiintymässä show painija Englannista, tietenkin myös joulupukki ja Jayteasee piirtää halukkaista sarjakuvatyylisiä lyijykynäluonnoksia.

Nähdään pian.
Vuoden viimeisissä bileissä 7.11, joulupukin, tonttujej ja muiden esiintyjien lisäksi on esiintyjä Englannista.
Käydään joukolla tutustumaan esiintyjään, joka puolestaan voi tutustua vaikkapa joulupukkiin.
(lisätietoja PervPark-sivuilta).

Antti
Hei,
illassamme on nyt mahdollista ikuistaa itsensä ammattikuvaajan ottamiin kuviin, joten voitte itsestänne kauniita fetisistisiä otoksia yksin, kaverin kanssa tai muuten kinkyisissä tunnelmissa. ;) Valokuvausta varten on järjestetty Clubilta erillinen kuvaustila jossa kuvaaminen tapahtuu, joten vasten tahtoaan ei kuvattavaksi kukaan joudu.

Muuten kuvaaminen ja kaikenlaisten kuvaus-/tallennuslaitteiden käyttö illassa on kiellettyä.

Olemme saaneet jonkin verran kyselyitä koskien etkoja, eli sitä voisiko ennen PervParkin iltoja pitää yhteistapaamisia joista ihmiset voisivat lähteä yhdessä bilettämään.

Kyselemme nyt kiinnostustanne osallistua mahdolliseen etkotapahtumaan meidän tiimiläisen johdolla, jossa muihin samanmielisiin voi tutustua jo ennakkoon ja vähentää siten jännitystä illan osalta.

Jo olette nyt tai jatkossa kiinnostuneita tällaisesta voitte mailata joko info@pervpark.fi, tai allekirjoittaneelle eli Janinalle suoraan villi-iranwebmaster@wippies.fi


Helsingin messuilla :

http://www.sexhibition.fi/


Tiimiläisemme jakavat messuilla bilekortteja.

Wildclubin Swinger/Pervpark- miitit messuilla.

pe 30.10 klo 22-23 ja la 31.10 klo 19-20.



Edustajamme Juniper vastaa bilekysymyksiinne Helsingin seksimessuilla.


Kahvilaruokapaikan edustalla Hima & Sali, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, Bileisiin yhteistaksijärjestelyt mahdollisia ja kyytiin ilmoittautuminen hänen kautta. 9 hengen tilataksit lähtevät Kaapelilta Clubille la klo 20 varausten mukaan.

Taksit Clubille: 0451098689
Kinkyilta on visuaalinen ja toivomme että panostatte jokainen illan pukeutumiseen kaikkein vieraiden silmänruuaksi. Pukeutuminen luo tunnelmaa Nahkaa, kumia, pvc:tä, läpinäkyvää, glamouria jne…. Yleisöraati huomioi mielenkiintoisella, persoonallisella tavalla pukeutuneen vieraan. Lauantaihin;)
Kiitos kaikille kuluneesta vodesta Wildclubilla swinger ja kinkyilloissa. Tervetuloa mukaan myös vuonna 2016.