Otso-avajaiset-opening party 17.01.2015

Siis mikä Otso? Otso on musiikkia, Otso on hauskanpitoa ja hengailua, Otso on mutkaton, nallemiesten oma pieni klubi-ilta Helsingin Kampissa Café Cavalierissa. Tehty rakkaudella karhuilta - karhuille!

Avajaiset lauantaina 17.1.2015 klo 21-03. Vain miehille. Liput 5 €.
Tule ajoissa - paikka täyttyy nopeasti!

Avajaisten musiikista vastaa DJ Mr.A (https://www.facebook.com/DJMr.A)

Tervetuloa!

So..what is Otso? Otso is about music, Otso is about having fun and hanging out with your best mates, Otso is simple and straight-forward - made with love for bears from bears!

Opening party Saturday 17.01.2015, 9pm - 3am. For Men Only. Tickets 5€.
Be early, we have a very limited capacity!

Opening night music by DJ Mr.A (https://www.facebook.com/DJMr.A)

Welcome!
Molemmat linkit antavat ilmoituksen:

"Tämä sivu ei ole käytettävissä
Seuraamasi linkki voi olla virheellinen tai vanhentunut."

Ilmeisesti Otso(kin) on vain ihmisille, joilla on FB-tili?

Onko se niin vaikeata avata FB-sivu julkiseksi? Ihan oikeasti?
 • 3 / 13
 • Public eye
 • 13.1.2015 15:34
Eivät näköjään linkit aukea FB-tililäisellekään. Sivulle kyllä pääsee etsimällä Facebook-sivua Mr.A
 • 6 / 13
 • Public eye
 • 13.1.2015 21:38
No, rauhoitutaanpas nyt vähän :)
Kyllä tuossa avausviestissä näkyy jo olevan varsin hyvät tiedot niin, että kiinnostuneet osaavat paikalle, FB-sivuilla tai ilman...
 • 7 / 13
 • SaintJudy
 • 14.1.2015 0:14
Eikö karhut ole jo vähän ohi? Sitä seurannut lumbersexual oli vitsi, joka otettiin tosissaan. Nyt viimeisempänä trendinä on daddies.
 • 9 / 13
 • Public eye
 • 14.1.2015 20:03
Niinpä. Hipsterit on asia erikseen. Karhut on karhuja vaikka voissa paistais.
Itseasiassa karhut/bear kokivat jonkinlaisen trendinnousun muutama vuosi sitten. Kuten uuden tapahtuman mainonnassa näkyy, tapahtuma on nyt karhuilta karhuille, siinä missä ennen kaikki toivotettiin tervetulleiksi. Trendit ovat kiinnostavia silti, homouteen liitettävät varsinkin. Alkujaan karhut olivat vastakulttuuria, nykyään siitä on tullut osa homonormatiivisuutta omine sääntöineen ja määritelmineen.

Mut hei hauskaa kun tapahtumia järjestetään.
Täähän on varsin mielenkiintoinen debaatti. Onko karhuskene trendiaallonharjalla surffaava joukkio karvaisia miehiä jotka pitävät toisista karvaisista miehistä. Vai onko vaan kyseessä joukko vähän erilaisia ukkeleita jotka eivät koe kuuluvansa mihinkään joukkoon - ja vähät välittävät trendeistä joita tulee ja menee. Vaikea sanoa. Mä itse haluan nähdä asian jotenkin kaiken ulkoisen määrittelyn ulkopuolelta, meillä ihmisillä kun on hirvittävä tarve lokeroida itsemme (ja toisemme) poteroihini joista helposti tulee ansoja - hukutaan siihen liikaan määrittelyyn josta jokaisella kumminkin on omat mielipiteet ja näkemykset ja määrittely joka helposti sitten aiheuttaa konflikteja ja hajottaa.

Niin tai näin, toivon kaikille hauskaa iltaa ja olit *karhu* tai et, olet sydämellisesti tervetullut tarkistamaan menon tänään Cavaljeeriin!

-Antti (partainen, ei niin karvainen mies joka tykkää miehistä:))