Turussa toukokuu täynnä toimintaa perheeksi haluaville ja perheille

  • 1 / 1
  • Sk-perheet ry
  • 23.4.2014 8:49
Turussa on kansainvälisen sateenkaariperhepäivän ympärillä kuukausi täynnä toimintaa, tervetuloa mukaan!
Huom! Pe 25.4. päättyy ilmoittautumisaika 17.5. päiväristeilylle, ks. tarkemmin alla.

La 26.4. klo 15 menemme polskimaan Caribian kylpylään. 0-2-vuotiaat ilmaiseksi, muilta omavastuuhinta on 3 euroa per uimari. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta varaa tasaraha mukaan ja ole ajoissa paikalla. Tavataan sisällä kylpylän ala-aulassa.

Su 4.5. klo 16.45-18.30 Kansainvälisen sateenkaariperhepäivän lastenkutsut Mukkelis Makkeliksessa, os. Littoistentie 110. Lapsille pomppimista yms. liikuntaa ja lopuksi herkuttelua, aikuisille suolaista ja makeaa purtavaa sekä hyvää seuraa. Ilmoittautumiset ja tiedot mahdollisista erityisruokavalioista: turku@sateenkaariperheet.fi.

Ke 7.5. klo 18-20 Miten lapsia tehdään? -tilaisuus Turun Seudun Setan uudella toimistolla, Eerikinkatu 22 b B 20. Paikalliset sateenkaariperheiden vanhemmat kertovat eri poluista vanhemmuuteen ja näihin liittyvistä juridisista, sosiaalisista yms. kysymyksistä. Tilaa keskustelulle ja omille kysymyksille. Mehu- ja pullatarjoilu. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Huom! Alaovi on lukossa. Paina Tusetan ovisummeria ja kisko ovenkahvasta, kunnes ovi aukeaa. Ovesta ei kuulu mitään ääntä, josta voisi päätellä, milloin se on avattu.

To 15.5. klo 17.30 alkaen Mitä klinikalla tapahtuu? - tutustumiskäynti Väestöliiton Turun lapsettomuusklinikalle, os. Joukahaisenkatu 1, 6.krs. Vastaava hoitaja, kätilö Marja Tervonen on paikalla esittelemässä tiloja ja kertomassa asioinnista klinikalla, eri hoitomahdollisuuksista, alkuhaastatteluista jne. Siellä on myös mahdollisuus kysyä kaikkea mahdollista mielessä olevaa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta ole ajoissa paikalla. Alaovi on tuohon aikaan lukossa, joten odottele alhaalla, Marja Tervonen tulee hakemaan siitä puoli kuudelta. Jos myöhästyt, soita p. 040 7475508.

La 17.5. Päiväristeily Turku-Maarianhamina-Turku. Lähtö Turusta klo 8.45 Viking Amorellalla ja paluu Turkuun klo 19.50 Viking Gracella. Ilmoittautumiset pe 25.4. mennessä turku@sateenkaariperheet.fi. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä kaikkien matkustajien nimet, syntymäajat, sekä oma puhelinnumerosi. Risteilyn omavastuuhinta on 12 euroa per 12 vuotta täyttänyt matkustaja, nuoremmat ilmaiseksi. Jokainen maksaa itse ateriansa yms. kulut laivalla.