Heteroliitossa lapsia saaneiden sateenkaari-ihmisten ryhmät

  • 1 / 1
  • Sk-perheet ry
  • 14.1.2014 10:44
Kaksi ryhmää tulossa, toinen netissä ja toinen live-ryhmä Helsingissä


17.2.-17.3.2014 Suljettu nettiryhmä
Ryhmä toteutetaan perheaikaa.fi-palvelussa. Ryhmää vetävät Sateenkaariperheet ry:n työntekijä ja vapaaehtoiset vertaisohjaajat.
Ryhmään osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautuminen on auki 12.2. saakka. Rekisteröidyhttp://www.perheaikaa.fi -sivustolla ja ilmoittaudu ryhmään sivuston Ryhmät-kohdassa. Hyväksyntä ryhmään tulee ilmoittautumisajan päätyttyä joko perheaikaa -palveluun yksityisviestinä (kirjautumisen jälkeen näkyy kirjekuori yläreunassa oman nimimerkin vieressä) tai jos olet ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittanut sähköpostiosoitteesi, niin sinne.
Ryhmä on maksuton ja ryhmässä on tarkoitus keskustella muiden samassa tilanteessa olevien kanssa kaikenlaisesta, mikä nykyisessä elämäntilanteessa mietityttää, ilahduttaa tai ylipäätänsä siihen liittyy.
Lisätietoja ryhmästä voi kysellä info@sateenkaariperheet.fi

AMMATTILLISESTI OHJATTU RYHMÄ LUOMUVANHEMMILLE eli HETEROLIITOSSA LAPSIA SAANEILLE SATEENKAARIUUSPERHEELLISILLE (TAI SIITÄ HAAVEILEVILLE)
Kuusi tiistaita käsittävä ryhmä kokoontuu Kotolassa. Jokaisella kerralla on oma teemansa. Mitä useammalle kerralle osallistut, sitä enemmän saat irti, mutta voit tulla mukaan myös yksittäisille kerroille. Ryhmä on vetäjän psykoterapiaopintojen lopputyö. Ryhmä on vertaistuellinen.
Ryhmä kokoontuu tiistaisin aina kello 17:30-19:30, Yrjönkatu 29 A 1, Salonki-tila Kotolan perällä.
Ryhmä on maksuton ja sisältää kahvi-/teetarjoilua.
Ilmoittautuminen ryhmään olisi toivottavaa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@sateenkaariperheet.fi tai 050-321 7976.

Tapaamiskertojen aiheet:
14.1. Oma identiteetti ja sen rakentuminen
28.1. Ex-puoliso
4.2. Sukulaiset ja ystävät
11.2. Ulos kaapista ja ihmisiä kohtaamaan
25.2. Lapsen tarpeet ja niiden huomioiminen
11.3. Uusi elämä uusperheenä