Nettiryhmä perheydestä kiinnostuneille ja haaveileville

  • 1 / 1
  • Sk-perheet ry
  • 7.10.2013 20:59
Nettiryhmä alkutaipaleella oleville Perheaikaa.fi-palvelussa
Ryhmä kokoontuu verkossa ja toimii 18.11.-16.12.2013
Ryhmä on tarkoitettu sateenkaareville, eli seksuaalisuudeltaan tai sukupuoleltaan moninaisille, henkilöille ja pariskunnille, jotka suunnittelevat lapsiperheen perustamista, odottavat lasta tai elävän esikoisen kanssa vauva-aikaa.

Ryhmässä jaetaan ajatuksia perheen perustamisesta, perheyden mahdollisuuksista sekä kokemuksia näistä. Ryhmään pitää ilmoittautua etukäteen, ja vain ryhmään hyväksytyt jäsenet näkevät ryhmän sisällön. Ryhmässä kirjoitetaan nimimerkillä. Ryhmän ohjaajina toimii yhdistyksen työntekijä ja kaksi vertaisohjaajaa. Ryhmä on avoinna neljä viikkoa, jona aikana ryhmäläisillä on mahdollisuus ajatusten vaihtoon ja saada tietopaketteja ryhmää kiinnostavista asioista.

Ryhmän ensisijainen tavoite on vertaiskokemusten mahdollistaminen. Lisäksi tavoitteena on, että ryhmän aikana karttuu sekä fakta- että kokemustieto lapsenteko- ja perheasioista. Tämä toivottavasti aikaansaa sen, että jokaisen oma vanhemmuuden polku vahvistuu ja selkeytyy. Ryhmä toivottavasti tavoittaa perheellistymisestä kiinnostuneita ympäri Suomea ja etenkin heitä, jotka asuvat paikkakunnilla, joilla ei järjestetä ryhmiä sateenkaariperhettä suunnitteleville tai lasta odottaville.

Ryhmä kokoontuu perheaikaa.fi -sivustolla. Ryhmään osallistuminen vaatii rekisteröitymisen perheaikaa-sivustolle. Ryhmässä toimitaan anonyymilla nimimerkillä. Ryhmään ilmoittautuminen on auki 30.9-13.11: täällä https://www.perheaikaa.fi/nettiryhmat/

Tule mukaan!