Miksi olen niin pelkuri!?

  • 1 / 2
  • bernyl
  • 28.7.2013 18:24
Oltiin parhaan kaverin kanssa eilen DTM:ssä ja voi jeesuskristus, näin siellä TÄYDELLISEN unelmanaiseni enkä tietenkään ujona kömpelönä uskaltanut sanoa sille mitään. En ole koskaan tehnyt aloitetta. Koko hemmetin illan oli pasmat ihan sekasin ja asetin itseni tanssilattialla ja baarin luona niin että pystyin kaikessa rauhassa tuijottamaan sitä silmät selällään. Kuin mikäkin ällö stalkkeri...

Se oli 2 kaverin kanssa liikenteessä (ja ne oli parikunta). Mietin koko ajan että pitäis mennä sanomaan moi tai että se on täydellinen (hyi mikä repla, mutta niin totta..). Ajattelin että sellasella naisella on aivan pakko olla tyttöystävä, kuinka hän voisi mitenkään olla vielä sinkku? Ja kun lähdettiin koko kotimatkan potkin itseäni päähän kun jänistin enkä edes moikannut...

Ja ajattelin myös että niin upealla ilmestyksellä ei tietenkään voi olla mitään yhteistä mun kanssa, se olisi jo lottovoitto.. Tietenkin yritin selitellä itselleni miksi rohkeus olisi ollut huono idea ja että olisin vain saanut selkääni tai jotain, koska kadutti etten tehnyt mitään.. en ole vuosiin reagoinut kehenkään tällä tavalla, voi luoja..

Pitäisköhän seuraavalla kerralla repäistä, meni syteen tai saveen, ja moikata jos näkee jonkun tällaisen.. Voi olla hiukan noloa jos törmää siihen ihmiseen myöhemmin, ja DTM on meidän lempipaikka, mutta... eipähän tarvisi miettiä miksi oli niin pelkuri.. ääähhh..
  • 2 / 2
  • kesäpoika
  • 28.7.2013 21:27
Pitäisi repäistä kun näkee jonkun sellasen ja varmaan muutenkin useemmin, niin kynnys ei olisi niin korkea kun näkee sen jonkun huippuihanan. Ja tuskin sen mielestä olisi noloa törmätä suhun myöhemminkään ja oman noloutesi voit laimentaa ainakin asteella ajattelemalla, että kenenkään muun mielestä mitään kovin järisyttävää ei ole tapahtunut, joku nyt vaan sanoi baarissa jollekin toiselle moi. Ei se ehkä oo ihan ainutlaatuinen tapahtuma maalmanhistoriassa.