flashmobiin laulamaan 8.5.! (HKI)

  • 1 / 2
  • jonnu
  • 6.5.2013 16:20
Heippa tyypit,

8.5. on Tom of Finlandin eli Touko Laaksosen syntymäpäivä. Haluamme juhlistaa Toukoa ja koko Tom of Finland -ilmiötä järjestämällä flashmobin Helsingin rautatieasemalla 8.5. klo 8:30. Suunnitelmissa on, että joukko nahka-asuihin (nahkahousut, buutsit, aurinkolasit..) pukeutuneita miehiä astelee rautatieasemalle syntymäpäivän aamuna klo 8:30 ja laulavat flashmobina työmatkaansa tekevien ihmisten keskellä yllättäen onnittelulaulun "Happy Birthday to Tom". Tämä kaikki kuvataan usealla kameralla eri suunnista. Tarkoitus on saada flashmob-video leviämään youtubessa sekä muualla internetissä. Ideana on saada hyvän mielen tempaus aikaan sekä kunnioittaa Tom of Finlandia ja Touko Laaksosta. Flashmob on tarkoitus toteuttaa Haaviston Finlandia-hymni -flashmobin hengessä. (http://www.youtube.com/watch?v=wO63xt2jWtc). Kokoontuminen on klo 8:00, jossa annetaan pieni ohjeistus ja sen jälkeen lauletaan ja kuvataan, maksimissaan tunti menee koko hommassa.

Tempaus liittyy myös tulevaan TOM-elokuvaan, https://www.facebook.com/tomthefilm

Minuun voi ottaa yhteyttä jos haluaa lisätietoja tai muuta, ja ilmoittautua tässä tai sähköpostitse (jonnuska@yahoo.com).

Toivottavasti mahdollisimman moni nahka- tai seiloriasuinen mies lähtee mukaan!
  • 2 / 2
  • jonnu
  • 7.5.2013 22:17
Hei,

tempaus on valitettavasti jouduttu peruuttamaan logististen vaikeuksien vuoksi. Uusia juttuja on kuitenkin tulossa tulevaisuudessa :)

Terveisin,

TOM-tiimi