Minne mennä Tampereella ?

Jos ihan homobaariin haluaa, niin Mixei on varmaan paras (ja oikeastaan ainoa) vaihtoehto.

Pirkanmaan Seta järjestää säännöllisesti bileitä otsikolla "Leimarit". Niissä yleisö on melko nuorta ja naisvoittoista, mutta ei se meitä keski-ikäisiä(kään) varmaan sinänsä estä menemästä, vaikka viihtymiseen vaikuttaa kyllä se, kuinka samaa/eri maailmaa muut paikallaolijat edustavat.

En tiedä, kuinka homojen suosiossa mikäkin yleisbaari Tampereella on, mutta uskoisin kyllä, että keskustasta ja myös lähiöistä löytyy joku pubi tai vastaava, jotka ovat ns. homojen suosimia paikkoja.
  • 3 / 4
  • Terhola
  • 2.9.2012 10:54
Moikka!

Seuraavat Leimarit on 15.9. Bileissä on tosiaan lavea ikäjakauma ja porukkaa useita satoja. Samana iltana Mixei järjestää D.U.D.E-miesten bileet, jotka ovat myös olleet suosittuja. Teemme pääsylippuyhteistyötä, joten kumpaankin tapahtumaan pääsee pienellä alennuksella ja illan aikana voi halutessaan vaikka kiertää bilemestojen väliä pysyäkseen kartalla illan kehityksestä.

Hiukkasen rauhallisempaa menoa olisi puolestaan tarjolla Pirkanmaan Setan Aikuisten miesten ryhmässä, joka käynnistyy toimistolla 17.9. klo 18, kuninkaankatu 15 A. Ryhmä on suunnattu miehiksi itsensä katsoville, yli 35-vuotiaista ylöspäin, yli kahdeksankymppisille on luvattu järjestää kuljetus.

Annan mieluusti lisätietoja: mikko@treseta.fi

Kaikkien syksyn vertaisryhmiemme aikataulu julkaistaan ensiviikolla verkkosivuillamme. Mukana myös aivan uusia ryhmiä kuten "Ei kaikki muumit laaksossa"-sateenkaarivertaisryhmä, joka toteutetaan yhdessä Taimi ry:n kanssa. Kohdennettujen ryhmien (12) lisäksi aloitamme Kahvilla-illat, joihin kuka vaan voi tulla turisemaan ja istumaan iltaa yhteiseen olohuoneeseen. Itsekin koen nämä erilaiset erottelut ryhmien kesken vähän keinotekoisina, moninaiset kohtaamiset ovat parhaimmillaan äärimmäisen hedelmällisiä.
  • 4 / 4
  • Nermal
  • 2.9.2012 17:15
Ettäkö minne mennä Tampereella? No siellähän on vaikka kuinka paljon hyviä kohteita. Itselleni Tampereen vierailujen yhteydessä ohjelmaan kuuluu aina jaloittelua kauniilla ja historiallisella Finlaysonin-Tampellan alueella sekä Koskipuistossa. Jos lähtee vähän kauemmas keskustasta, Pyynikin harjun näkötornista on aivan upeat näkymät, samoin tietenkin Näsinneulasta. Ojakadulla on aivan ihastuttava vohvelikahvila, jossa on myös miltei pakko pistäytyä aina Tampereella käydessä. Lukuisat museot ovat myös houkuttelevia, samoin ravintolat; erityisesti panimoravintola Plevna on suosikkini. Shoppailua puolestaan voi harrastaa esimerkiksi Stockmannilla sekä Koskikeskuksessa. Kulttuuririennoista suosittelisin vielä erityisesti kaupungin loistavaa teatteritarjontaa.