Dark end of the Rainbow bileet 4.8.

Dark End of the Rainbow III
4.8.2012
klo 22-04
Klubi, Turku
Liput 12/10€ (norm./jäsenet)
K-18

Jo kaksi kertaa aiemmin Turussa säväyttäneet Dark End of the Rainbow -bileet tulevat jälleen!

TuSetan ja Turun Baletin yhteistyössä järjestämä tapahtuma täyttää taas Klubin kahdessa kerroksessa. Toisesta kerroksesta (Ilta) löytyy Baletin Fetish Club -puoli laitteineen kun taas kolmannessa kerroksessa (Live) TuSeta laittaa tanssijalan vipattamaan Club O’Gay -henkeen. Molemmat puolet ovat toki avoimia kaikille sisäänpääsyn lunastaneille. Ja ainakin edellisten vuosien perusteella balettilaiset ja setalaiset bilettävät sulassa sovussa molemmissa kerroksissa. Miksipä siis ei tänäkin vuonna! Meininki on siis avointa ja hyvä henki pysyy yllä läpi illan noudattamalla bile-etikettiä (johon voi tutustua tarkemmin Turun Baletin nettisivuilla).

Sateenkaaren pimeästä päästä löytyy tällä kertaa nahkaa, kumia, pitsiä ja samettia, sekä korkeita korkoja ja kireitä korsetteja – oikeastaan mitä tahansa, mikä saa aistit valpastumaan ja mielenkiinnon nousemaan. Nyt juhlitaan fetissejä! Erilaiset materiaalit, esineet ja vaatekappaleet saa nyt tuoda esiin ja tämä näkyy myös illan ohjelmassa.

Vaikka fetissipukeutuminen on suotavaa, ei tapahtumassa ole pukukoodia. Paikalle saa tulla siis juuri sellaisessa asussa kuin itse parhaaksi kokee. Paikan päältä löytyy myös tila vaatteiden vaihtoon.

Riisu itsesi - ainakin ennakkoluuloista - ja vaihda yllesi jotain mukavampaa!


http://www.facebook.com/events/393386564053469/