Rekisteröitymiskekkerit

  • 1 / 1
  • peter
  • 19.12.2011 11:02
Juhlapaikka on varattu ja vieraslistan ensimmäinen versio on valmiina, sen pidemmällä ei vielä olla valmisteluissa. Onhan tässä vielä vähän aikaakin, juhlat on vasta kesäkuun puolivälissä.
Tällä hetkellä ohjelmasta ja teemasta ei ole mitään tarkempaa, mutta tarkoitus on tehdä juhlista vähän häiden tuntuinen (mikä näkyy lähinna tarjoilussa ja ja tilaisuuden rakenteessa) mutta karsia perinteisiä häiden ohjelmanumeroita aika kovalla kädellä. Morsiamen ryöstöhän jää pois jo ihan luonnollisista syistä... Minkään sortin vihkimistä ei myöskään tule, koska kumpikaan ei kuulu mihinkään uskonnolliseen yhteisöön. Puheet täytyy kai sallia jos joku haluaa välttämättä jotain sanoa, mutta muuten meidän on tarkoitus olla vähemmän keskipisteeessä kuin hääpari. Tilaisuuden päällimmäinen tavoite on kuitenkin järjestää hauskat juhlat, joista me ja kutsuvieraat voivat kaikki nauttia.

Sitten näitä noviisin kysymyksiä kokeneemmille: Kuinka te juhlitte häitänne, vai juhlitteko ollenkaan? Mikä onnistui hyvin, mikä meni pieleen? Kertokaa!