Sateenkaariperheet ry haastaa hankkimaan lisää jäseniä

  • 1 / 1
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 26.8.2011 21:24
Sateenkaariperheiden puheenjohtaja Juha Jämsän toivomuksen mukaan haaste nyt myös ranneliike.netin sivuille.

Haaste: kaikki tuttavaperheet jäseniksi!

Nyt kaikki jäseniksi. Se on helppo tapa osallistua. Jäsenmaksu on pieni, mutta sen konkreettinen hyöty yhdistyksen työlle on paljon rahasummaa suurempi!

Sateenkaariperheet ry:llä on mahdollisuudet saada ensi vuonna kunnollinen avustus Raha-automaattiyhdistykseltä, jolloin olisi mahdollista työllistää ensimmäistä kertaa ihmisiä tekemään työtä sateenkaariperheiden hyväksi.

Osaltaan Raha-automaattiyhdistyksen päätös perustuu jäsenmääräämme. Nyt olisi vielä syyskuu aikaa tempaista jäsenmäärän hyväksi. Haluamme haastaa kaikki jäsenet innostamaan tuttavaperheitä liittymään jäseniksi syyskuun aikana. Tiedämme kyselyistä, että vain vähemmistö yhdistyksen palveluita käyttävistä perheistä on yhdistyksen jäseniä, joten potentiaalisia haastettavia riittää. Ihan kaikki ovat tervetulleita yhdistyksen jäseniksi!

Haluamme myös rohkaista jäseniä maksamaan jäsenmaksunsa viimeistään syyskuussa, koska vain maksetut jäsenet lasketaan. Jos jäsenmaksulaskusi on hukkunut tai et muista, oletko laskun maksanut, ole yhteydessä jasenet@sateenkaariperheet.fi

Jäseneksi voit ilmoittautua yhdistyksen kotisivuilla>> http://www.sateenkaariperheet.fi/index.php

***************

Sateenkaariperheiden jäseneksi voi liittyä myös kannatusjäseneksi. Ei siis tarvitse olla esimerkiksi omia lapsia taikka osallistua toimintaan. Jäsenkirje tulee sähköpostitse.