Valtakunnalliset Sinkkubileet30.9.Birdie

Birdiessä valtakunnalliset sinkkubileet, joihin järjestetään edestakaiset kuljetukset Turusta ja Tampereelta (15€) .Musasta huolehtimassa Mr.A (Danceteria), sekä Dj Anizza (Super,Fiesta). Miltäs kuulostaa? Käy tsekkailemassa lisäähttp://www.birdie.fi

Paikka:Birdie Hki Aika: 30.9. Klo 21-04 K-20 Free Entry
Keksikää omia uusia juttuja, eikä jo muiden ideoimia !!!
Vai kopioiko paikan ohjelmavastaavat edellisessä työpaikassaan olleet ideat. Köyhää !!!
Juhuu....toihan kuulostaa hyvälle! varmasti joutuu änkee itsensä bussin täytteeks!
  • 4 / 18
  • BearTrap
  • 13.9.2005 12:44
Hirveä narina kaikesta mitä toi Birdie yrittää. Onko homoissa tosiaan näin paljon elämäänsä kyllästyneitä kitisijöitä? Ei sinne Birdieen ole mikään pakko änkeä, jos ei kiinnosta. Siitä huolimatta vain jotenkin tuntuu, että valittajat katsovat Birdien jostain kumman syystä omaksi reviirikseen, jota on pakko kytätä kuin haukat. Mielenkiintoista.
Niinpä! Ja kyllä mun mielestä homobaareissa saisi olla enemmänkin pariutumista ja kumppanin löytämistä edistävää toimintaa. Nykyisin kun baareihinkin mennään vaan nyrpistelemään ja ylenkatsomaan toisia ihmisiä.
joo toi narina on sit ihmeellinen asia !
Mä en narise ainakaan, vaan aion mennä mestoille katselee.Narina voi alkaa, jos ei flaxi käy, mut siinä vaiheessa syy on TODENNÄKÖSESTI MUSSA ITSESSÄNI,Niih!
Hyvä vaan, että kopioivat hyväksi havaittuja ideoita. Mitenkäs ne hyvät asiat muuten leviäis?
  • 8 / 18
  • sunshine
  • 14.9.2005 17:28
Eikös tämä ole hyvä idea? En mä ainakaan muista, että tälläistä olisi Helsingissä koskaan ennen homoille ollut.

Ja noi marisijat voi vetään sen eräänkin asian päähänsä. Jos on oma elämä pilalla, niin sitten pitää jatkuvalla kitinällä rassata muidenkin hermoja. Missä, oi missä on vika?
Droidi taisi heittää aika pahan - omien sanojensa mukaanhan Tipula on "klubi gay-kansalle ja avarakatseisille heteroille - meille kaikille ja ihan kaikille".

Antakaa siis yllättää itsenne! Liekö tuo nyt niin vaarallista, vähän lisää jännitystä peliin.
Laitoin Birdieen kyselyn että onko kyseessä gay-sinkkubileet ja onko pelkoa että paikalle tulee heteroita töllistelemään,tälläisen vastauksen sain:

"Joup, kyl ihan poika porukoille kuin, myös tytöille on bileet tarkoitettu.Tietenkään tänä päivänä on vaikee kestään mennä sanomaan onko ihminen homo, hetoro vai kentis bi-seksuaali ja katselemassa että, josko ura urkenisi aidan toisel puolen :)
Mutta pelkoa siitä ettäkö tänne ketään töllistelemään otettaisiin, ei ole!"
Ihan kelpo kekkerit oli! Paljon porukkaa, vanhoja ja uusia naamoja. Ja rento meininki muutenkin. Tommosia sais järjestää useamminkin.
Kiitos Damonille mielipiteestä....Birdienkin puolesta kemut olivat oikein onnistuneet ja jatkoa on luvassa.kunhan tässä nyt hetki odotellaan ja keksitään uutta kivaa!!!