Hesan homobaarit

mun mielestä hesan baarit ja yökerhot ovat menneet todella alaspäin.
mitään järkevää uutta ei ole tehty pitkiin aikoihin.
DTM on yhtä tyhjä kuin ennenkin tai täynnä heteroita vaikka sen pitäis kyllä olla pullollaan homoja.
Se varmaan on meidän oma vika kun siellä ei käydä , mutta se vaan on niin auttamattoman tylsä paikka ja samat transushowt pyörivät päivästä toiseen.
Hercules on vanhoille homoille ja keskiikä näyttää olevat pitkästi yli 30v
Room avasi entistä pienempänä ja jos mahdollista tylsempänä.
Hombres myytiin ja kai sieltä myytiin asiakkaatkin jonnekin kun ei siellä ketään ole kuten ennen.

Nyt kyllä kaivattais uusia tuulia ja ideoita ... vaan eipä mullakaan tule mieleen ....

t. tylsistynyt 23 -v
Jos et viihy Hesassa/Suomessa, niin sitte vaan POIS! Muilla mailla on vaikka mita nahtavaa ja koettavaa!
  • 3 / 16
  • Ben Furman
  • 15.9.2005 14:23
Alex, näytät kärsivän tyypillisestä syysmasennuksesta... ja vielä neljänkympinkriisistä!!!
  • 4 / 16
  • Schlager
  • 15.9.2005 15:00
Mitä jos valtaisitte jonkun heterobaarin?

Tosiaan, nyt taitaa olla niin, ettei missään enää soi euroviisut kuin korkeintaan satunnaisesti.
  • 5 / 16
  • Hmmmmmmm
  • 15.9.2005 15:16
Schlager kirjoitti: Tosiaan, nyt taitaa olla niin, ettei missään enää soi euroviisut kuin korkeintaan satunnaisesti.

Ja olisiko se sitten paha asia? Minusta maailmasta tulisi vaan pikkuisen parempi paikka taas elää.....
  • 6 / 16
  • Public eye
  • 15.9.2005 15:17
Mitä ihmeen hyötyä olisi jonkin uuden baarin "valtauksesta", sama kitinä jatkuisi samojen ihmisten toimesta, vaikka heille tarjoiltaisiin kuu taivaalta hopeatarjottimella.

Yleensä paikalla kuin paikalla on jonkinlainen palautteenantomahdollisuus, jonne voi laittaa viestiä siitä, millaista sisältöä ja palveluntarjontaa toivoisi saavansa ja missä olisi parantamisen varaa. Olen saletti siitä, että jokainen ravintoloitsija ottaa riemusta kiljuen vastaan uudet ideat, kunhan ne esitetään asiallisesti ja rakentavasti eikä pelkästään haukkumalla lyttyyn nykyistä toimintaa.

Ja se Connan iänikuinen euroviisujen veivaus ei nyt tainnut ihan riittää toiminta-ajatukseksi. Ihan kivaa ja piristävää silloin tällöin, mutta päivästä toiseen jatkuvana käy useimpien hermoille, ja asiakaskuntakin alkoi olla pääosin aika väsähtänyttä porukkaa.
  • 7 / 16
  • Irokeesi
  • 15.9.2005 15:46
Heteroravintolapuolella on ollut jo pitkään suuntauksena segmentoida ravintoloita tarkemmin rajatuille ja pienemmille asiakaskunnille. Tämän seurauksena Helsingissä löytyy paljon pieniä erikoistuneita klubeja erilaisille musiikkigenreille samoin kuin baareja ja ravintoloita joiden asiakaskunta on selkeästi jonkin tietyn ammattikunnan tms muodostamaa. Viimeinen onnistunut "koko kansan" suurempi ilta/yöravintola oli aikanaan (vanha) Metropol Fennian talossa. Joitakin onnistuneita lyhytikäisiä yritelmiä on toki ollut sen jälkeenkin. Ravintola tarjonnan lisääntyminen ja askaskunnan genreytyminen ajoittuu kuitenkin aika vahvasti noihin Metropolin "hautajaisten" jälkeisiin aikoihin.

80-luvun lopulle asti homoille oli tarjolla vain kaikille homoryhmille suunnatut Gambrini ja Bottan maanantai-illat, enemmän mixed sunnuntait Kaisaniemessä ja kohtuullisen kostea Vanhan Kellari.

Homoille suunnattujen paikkojen ja baarien määrä on noista ajoista moninkertaistunut. Edelleen kaikki paikat yrittävät miellyttää kaikkia potentiaaleja asiakkaita iästä ja sukupuolesta yms riippumatta. Tähän on muutamalla suuremmalla homoravintolalla myös pakko, koska tarkemmalla segmentoitumisella ei saavutettaisi riittävää asiakasmassaa. Toisaalta esim. DTM:n ja Herculeksen heteroituminen myös karkoittaa osan potentiaalisista asiakkaista.

Vanha totuus on kuitenkin, jos yrittää miellyttää kaikkia, ei lopulta miellytä ketään. Siis, kun yhteen suuntaan kumartaa, pyllistää toiseen.

Nykyisten homoravintoloiden suurimmaksi ongelmaksi näen liian suuret yksiköt. Toisaalta pienemmiltä baareilta tuntuu puuttuvan rohkeus profiloitua ja segmentoitua. Loppujen lopuksi ratkaisevaa ei ole seinien väri ja design sisustus, vaan asiakkaat. Nyt tuntuu, että ainakin osa GLBT alagenreistä ei oikein löydä omia porukoitaan nykyisissä "sekaravintoloissa"

Hesarilla toiminut naisten ravintolakaan ei varmasti kaatunut siihen, etteikö Helsingissä olisi kysyntää vain (lesbo)naisille suunnatulle ravintolalle, vaan tuon ko. ravintolan liian suureen kokoon suhteessa todelliseen kysyntään.
  • 8 / 16
  • turkuboy
  • 15.9.2005 18:34
kylläpäs siellä helsingissä näyttää olevan tylsää :)
Tulkaa Turkuun niin ei ole enään tylsää ;)
  • 9 / 16
  • Irokeesi
  • 15.9.2005 18:54
Tuleehan sitä Turussakin käytyä, mutta se teidän paikallinen aukeaa niin myöhään, että sieltä ehtii aina pois ennen sen avaamista =)
Kyl ne valitukset paikkojen tylsyydestä pitäis sinänsä ottaa vakavasti. Muutenhan homma olis kuin ennen VR:llä: valittakaa mitä valitatte ei se siitä parane…Kyllä paikkojen pitää mennä itseensä ja tehdä parhaansa poikkeuksellisen krantun asiakaskuntansa suhteen. Erityisesti nyt kun gay-paikat on ”se juttu”, ja kaikki hetskut yökiitäjätkin tulee paikalle. Itse olen viihtynyt DTM:ssä aina hienosti valomerkkiin asti. Nautin paikan fiiliksestä, nuore(kkaa)sta asiakaskunnasta, hienosta musiikista ja siitä että paikalla on myös hetskuja. Kaikkea sekasin! Ja itsestä se lopulta on kiinni miten ilta menee.
Manskuun en voi mennä lainkaan, Herkkuun juuri ja juuri. Ne on niille jotka tykkää vanhemmistä miehistä, ei mulle. Roomi puolestaan on pistäytymis- ja tapaamispaikka. Hesassa tarjontaa on mielestäni ihan riittävästi, jokaiselle jotakin, kiitos järjestäjien. Mutta myös arvostelua täytyy osata ottaa vastaan. Se vain on pelin henki se.
Taidettiin olla cafe Metropolissa yhtä aikaa ;)

Oisko kiinnostusta vanhalla kasariporukalla=nykynelikymppisillä tempaista kerran vielä?
Pannaan "kertaklubi" pystyyn vanhojen aikojen kunniaksi.
Oma ideani olisi jopa "konservatiivinen" siinä mielessä, että viinan kanssa ei tarttis lotrata kauheasti=mieluummin ruokapuolta ja vaikka terveysmehuja vois korostaa... (juuei, en biletä enää, eli vanhuuden myötä myös terveelliset elämäntavat ovat tulleet tärkeiksi)..
Musapuolella kelpaisi soul-jazz-groove (sen saran musamestoja on muutenkin vähän, Eerikinkadulta vois saada klubitilan, tuttuja muusikoitakin löytyy...suomen huippumiehiä)

Kuulostaa keski-ikäisen seestyneeltä, mutta jotain tommosta. Soulsisters meininkiä?

Ja kotoisan olon lisäämiseksi paikalle vois roudata vaikka afrikantähtipelin, ettei homma mee turhan vakavaks. Meilatkaa, postiloota liitettynä.
Laittakaa vaan paljon peilejä joka homokapakkaan, niin voi Alex`kin sitten peilailla itteänsä, jos tuntuu tylsältä.

Olisittepa vaan eläny silloin kun EI OLLU valinnanvaraa. Se siinä oli kivaa, kun KAIKKI meni samaan paikkaan.

Hyvä lääke oliskin VÄHENTÄÄ kapakat muutamaan...ja Alexille oma pikku peilikaappi.
Varsinainen tempaisu neiti B:llä mielessä: terveysmehuja, soul-jazz-groove, afrikan tähti...

Vanhainkodit ja Storyville on jo keksitty. Kumpaakohan kaipaat enemmän.

Itselleni iskee paremmin Birdien alakerta viikonloppuna. Onnistuisi vain mahduttamaan aikatauluihin useammin kuin kerran kahteen kuukauteen.
vali,vali,vali.... onko turhempaa valituksen aihetta kuin homobaarit? samat alkoholistit ja "tiltut" niissä istuu kaiket illat. menee silloin kun miellyttää ja muulloin pysyy poissa, siinä se!
Conna on huomenna 8.10. viimeistä päivää auki vanhalla nimellä. Kasvojenkohotuksen (toivokaamme, että onnistuneen) jälkeen Bar Stuff avautuu 15.10.