Riitta "Ritu" Suomisen läksiäiset

  • 1 / 29
  • kalkkuna
  • 14.9.2005 10:04
9 vuotta hän järjesti DTM:sä meille bileitä bileiden perään! Nyt on meidän aika kiittää häntä siitä!
Olet Sydämmellisesti tervetullut ystäviesi kanssa viettämään Ritun läksiäis bileitä, joista on muodostumassa vuoden BILEET.
Lavalle nousee Ritulle 9 vuoden aikana Rakkaita ja Tutuksi tulleita artisteja.

Sunnuntaina 18.09.2005 klo: 1800
UNIQ
Yliopistonkatu 5

Jos haluat osallistua lahjakeräykseen on keräyskuori DTM cafeessa aina lauantai yöhön asti. Siellä myös selviää mikä lahja on:))) Mutta tärkeintä on että sinä saavut sunnuntaina paikalle:))

Jos asian tiimoilta jotain kysyttävää, vastaan mielelläni niihin mailitse.

Kalkkuna
Uskon että tulee upeat, bileet. Mikä sinne on ikäraja ja paljonko sinne maksaa sisälle?
  • 4 / 29
  • klik klik
  • 14.9.2005 20:56
japa, klikkaappa sitä kalkkunan nimen vieressä olevaa @-merkkiä...
Siis bileisiin ikäraja on 18v ja tietenkin ilmainen sis, pääsy. Narikka luonnollisesti on!
  • 10 / 29
  • voi helvetti
  • 17.9.2005 19:51
Miksiköhän ainakin jossain vaiheessa työssään ansioituneen RS:n läksiäisiä ei pidetä DTM:ssa???
  • 12 / 29
  • voi helvetti
  • 17.9.2005 21:58
No luulisi pitkäaikaisen ex-työnantajan sen verraavan sponssaavan juhlia, että tarjoaisi juotavaa (ja ehkä vähän syötävää). Tällaiset juhlajärjestelyt antavat aina vaan tukevamman aiheen ajatella, että potkut tuli... Sitä mielleyhytmää eivät Afrodite Oy:n hallituksen kiitokset hälvennä.
Mitä väliä sitten vaikka olisikin tullut irtisanominen? Oletko sä joku saatanan salapoliisi joka saa nautintoa siitä jos saat selville ihmisten henk.koht elämän tragedioita.
Muistutuksena: tänään 18.9. klo 18 alkaen V U O S I S A D A N bileet Uniq:ssa... Be there or be square!
PS.Kiitokset kaikille Ritun lahjaan osallistuneille...
  • 17 / 29
  • voi helvetti
  • 18.9.2005 19:11
Mielestäni DTM:n asiakaskunnan kuuluu saada tietää, lähtikö RS vapaaehtoisesti vai vähemmän vapaaehtoisesti.
  • 19 / 29
  • voi helvetti
  • 18.9.2005 21:10
Ei ole RS:n ja Afroditen välinen asia. Asiakkaan on syytä tietää ravintolan hallinnon toimimistapa, jotta voi halutessaan päättää, meneekö kyseiseen paikkaan vai jättääkö menemättä.
Kuinka hyvin sä sitten tiedät muiden ravintoloiden tai palveluiden toimintatapoja henkilöstön ja hallinnon osalta? Faktahan on, että kukaan ei työskentele koko ikäänsä samassa paikassa. Ja jos Ritun lähtöön jokin laiton tai muuten hämärä irtisanominen olisi liittynyt, asia tuskin olisi jäänyt tuohon vaan homma olisi viety saletisti työtuomioistuimeen. Ai niin, mutta ethän sä tässä ole millään tavalla huolissasi kenenkään oikeuksista, haluat vaan saada niin kovasti tietää että saiko R potkut vai ei. Just niin homoille tyypillistä ilkeyttä. "Minulla on oikeus tietää!" Huh, älä vaan kadota yöunias pohtiessas asiaa. Mene koputtelemaan Maman toimiston ovia ja vaadi saada tietää vastaus tähän Kyllikki Saaren sekä Bodom-järven surmiin verrattavissa olevaan mysteeriin!
Tämä on inhottavaa. Ritun ansiot dtm:n imagon rakentamisessa on kiistattattomat ja vertaansa vailla. Niiden vaikutus myös ilmapiiriin Suomessa on merkittävä. Miten ja millä tapaa voi olla mielipidekysymys.
Niistä saavutuksista pitäisi jokaisen homon ja suvaitsevan ihmisen olla iloinen. Kaikki loppuu aikanaan, paitsi ilmeisesti homon kitinä.
sunshine on oikeassa. Sitä paitsi on vaikea kuvitella, että Ritu olisi saanut kenkää.
Jokaisen homon ja suvaitsevan ihmisen pitää todellakin olla iloinen Ritun työstä dtm:n imagon rakentamiseksi.

Iso Roobertin (tuleva Iso Ritun) kadulle pystytettävästä Ritu patsaasta on valtiovalta lupautunut kustantamaan puolet. Toinen puoli varoista saadaan keräyksellä, johon jokainen voi käydä tiputtamassa roponsa lauantaisin dtm:n 2. kerroksessa. Keräyksen suojelijana toimii ex ympäristöministeri Sirpa Pietikäinen.

Toukokuun 1. päivänä kaikki homot ja suvaitsevat ihmiset kokoontuvat laulamaan ”aikuista naista” Iso Ritun kävelykadulle. Tämän tilaisuuden kunnioittamiseksi Etelä Suomen lääninhallitus on päättänyt myöntää pysyvästi Annankadun ja Fredrikinkadun väliselle osuudelle Iso Ritun kadusta anniskeluoikeudet 30.4. klo 18.00 – 2.5. klo 03.30

SETA säätiön varoista irroitetaan puolet perustettavaa Ritu säätiötä varten. Ritu säätiö jakaa neljänä perättäisenä vuotena Drag Queen stipendin ja wanna be julkkis –palkinnon. Yli jäävillä rahoilla tuetaan kaikkien sellaisten megajulkimoiden alkoholin käyttöä, jotka ovat saaneet nimensä vähintään kerran 7 päivää –lehteen.
häh?? mitä tuo nytten on? tuo ritu saa patsaan? ja mistä hyvästä? taas jaellaan verorahoja nollatarkotukseen!
Nyt voisi Smo lukita tän keskustelun. Menee vähän turhan ilkeäksi Ritua kohtaan. Minusta R&A ei kuulu muille!

Kiitos Ritu ihanista bileistä ja menneistä ajoista, jos luet tätä palstaa. Iso Hali :D

Kia
kiitos kaikille upeista bileistä sunnuntaina ! kiitos esiintyjäkaartille ja puheille ! kiitos lahjoista ja kukista- varsinkin keltaisen ruusun kukkakimppu on metrin halkaisijaltaan-aivan upea ! kiitos henkka ja muut ruusut. hekilökunnalle iso halaus-olette mun aarre, nähdään tandem- hyppy bileissä !
kiitos kuuluu tottakai kaikille ihanille asiakkaille näistä yhdeksästä vuodesta, joita olemme saaneet yhdessä viettää. siihen mahtuu monen monta juhlaa ja bilettä. dtm oli elämäni rakkutta työhön ja homokulttuuriin. näin veimme suvaitsevaisuutta eteenpäin ilolla ja juhlalla.
vuodet vierivät ja näin dtm:nkin on mentävä eteenpäin uudella johdolla ja uusilla ideoilla. ritun aika päättyi, nähdään muissa merkeissä ! kiitos teille, pus pus ja halauksia ja rakkautta talven tuuliin ! ritu
Lämmin kiitos sinulle Ritu Suominen,olet tehnyt osasi (PITKÄN OSAN) ja tulet vielä tekemään katkerien ja omahyväisten homojen etujen saavuttamiseksi,hyvin voimiseksi.
Kaikesta julkisesta toiminnasta saa Suomessa vain "paskat silmille" teet sitten mitä tahansa tai missä tahansa,aina on panettelioita.

Tämän jälkeen OLET YKSITYISHENKILÖ noita parjaajia kohtaan,muista se!,toimi siis sen mukaan!

Kaikkea hyvää sinulle ja tulevaisuudellesi olet SYDÄNMESSÄNI!
ja uskon että satojen muidenkin SYDÄNMISSÄ!

Maurice