SETAn valt. krist. ja eläm.katsom. leiri

Vuoden 2005 SETAn valtakunnallinen kristillinen ja elämänkatsomuksellinen leiri pidetään Rantalahden kurssi- ja leirikeskuksessa (www.media2000.fi/rantalahti/) Janakkalassa (www.janakkala.fi) 16. - 18. syyskuuta.

Leirin teemana on "Raamattua sillä silmällä".

Leirin hinta on SETAn jäsenille 70 euroa ja muille 74 euroa. Hinta sisältää majoituksen omin lakanoin (liinavaatemaksu talon lakanoista on 7 euroa) ja ateriat.

Sitovat ilmoittautumiset 9.9.2005 mennessä sähköpostitse otsikolla "Kristillinen leiri 2005" osoitteeseen syysleiri.malkus@meininki.net. (16.8. alkaen voi ilmoittautua myös SETAn toimistoon joko sähköpostitse otsikolla "Kristillinen leiri 2005" osoitteeseen sirkka.silin@seta.fi tai puhelimella numeroon 09-6812 5810.)

Ilmoittautuessa pitää kertoa ainakin nimi ja osoite sekä mielellään myös puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Myös mahdollisista erikoisruokavaliotoiveista, allergioista ja SETAn jäsenyydestä kannattaa mainita.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa on mm. saapumisohjeet ja tarkempia tietoja leiristä.

http://www.heseta.fi/malkus/#LEIRI
  • 2 / 5
  • Jorma Hentilä
  • 2.8.2005 23:52
Lisyksenä edelliseen leiri-infoon:

Aiheesta "Raamattua sillä silmällä" pitää alustuksen tutkija Petri Merenlahti Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan eksegetiikan laitokselta. Keskustelua käydään sekä työryhmissä että koko joukolla.

Lauantai-iltana on leirin ohjelmaan kuuluva vesper keskiaikaisessa Pyhä Laurin kirkossa. Sunnuntaina on mahdollisuus osallistua messuun ko. kivikirkossa.
  • 3 / 5
  • Jorma Hentilä
  • 30.8.2005 10:49
Yksityisesti lähetettyyn viestiin sisältyneeseen kysymykseen vastattakoon myös yleisesti:

Kristilliselle leirille Rantalahteen voi tuoda koiran. Siitä on kuitenkin sovittava ilmoittautumisen yhteydessä.
HUOM!

Setan toimistotyöntekijä on lähtenyt lomalle perjantaina, joten kaikki ilmottautumiset osoitteeseen syysleiri.malkus@meininki.net.

Jos olet lähettänyt perjantaina (2.9.) tai sen jälkeen ilmottautumisesi Setan toimistoon, ole hyvä ja lähetä siitä varmuuden vuoksi kopio myös ed. mainittuun osoitteeseen. Kiitos.
Vuoden 2006 SETAn valtakunnallinen kristillinen ja elämänkatsomuksellinen leiri pidetään niin ikään Rantalahden kurssi- ja leirikeskuksessa (www.media2000.fi/rantalahti/) Janakkalassa (www.janakkala.fi) 15. - 17. syyskuuta.

Merkitkäähän kalentereihinne valmiiksi ;)