Alternative Gay-club FAG YOU! 8.9.

The Only Alternative Gay-club in Town:

FAG YOU!
(thursday 8.9. at Birdie/Annankatu 10, 2e, klo 21-04)

by:
DJ Pearly (Anvil, Lost Paradise, Club Discoma)
DJ Shoplifter (Autobahn klub)
DJ Joona Braf/Plastic pony(Pump, Voodoo)
+ DJ JanneSiironen (Lipsync)

Music: electro/Indie/italo/Garage/leftfield-disco/new wave/punk'n rock//
juliet, ponihoax, chikinki,le tigre, siouxsie and the banshees, peaches, david bowie, depeche mode, new order, iggy pop,kaos, the smiths, the sounds, primal scream, ruede hagelstein, duran duran, the rapture, chicks on speed, the knife, patrick wolf, pj harvey, interpol, booka shade, franz ferdinand, suede, placebo, gang of four, the ark, shonen knife, propaganda, gina X, hong kong counterfeit, silver city, clashing egos//
Hei, joo todellakin! Viimeks oli sikahyvät kemut, ja jatkossa tosiaan FAG YOU! joka kuukauden toinen torstai....loppuvuodelle on jo vaikk mitä villejä suunnitelmii, mm ehkä mahdollista live-settii....Mutta ens torstai ny kuiteskin ensin:)
Hei mun levyhyllyst löytyy noin kaikki mitä tos teidän biisilistas on!! En oo ees tienny että tällainenki club on! Pakko tulla zekkaa!
  • 5 / 15
  • Fag you too
  • 6.9.2005 15:53
Munkin hyllystä löytyy noi ihan kaikki. Tää on justiin mua varten. Siis ihan pakko tulla joraan. Tää on siis ihan mielettömän kova juttu. Aivan ihanaa. Ihanaa olla lesbo. Aivan mieletöntä. Mää rakastan teitä, kun pistätte pystyyn universumin parhaan klubin. Aivan sairaan siistiä. Kyllä te ootte hyviä. Kaikki meidän luokan muijat käy teillä, kun ootte paras kaikista maailman baareista. Te ootte paljon parempi kuin Highlight ja Fever. Me ei käydä enää missään muualla kun teillä! Sikamakeeta, kun ei tartte näytellä luokkakavereiden kanssa mitään, kun ne on niiiin suvaitsevaisia. Se on pelkästään teidän ansiota. Ihanaa!!!!
Kovasti haiskahtaa homo-anvililta...


ja nag nag nagilta jo nimensä perusteella.

Elik pitääkö mun mennä homobaariin musiikin takia?sellainenkin päivä on jo siis koittanut vaikka eläkkeelle siirtymässä la-la landistä.
miesmies kirjoitti: "Birdie mainostaa itseensä täällä! Säälittävää."

Nythän on niin että clubi ja sen venue eivät aina, melkeimpä suurimmassa osaa tapauksista, ole sama organisaatio. On clubi ja sen promoottorit ja on ravintola, omistajineen ja henkilökuntineen. Itse en ole milloinkaan törmännyt näin kummalliseen vääntöön asiasta. Esimerkiksi yhden, vähemmistölle suunnatun, kauneudenhoitotoimenpiteen nimeä kantavan clubin mainontaa täällä ei ole tyrmätty näin totaalisella tavalla. Samalla reseptillähän täällä pitäisi haukkua Feveriä, joka on ko. clubin suojiinsa tällä kertaa ottanut. Että kehtaavat mainostaa täällä, vielä kun ovat muuten meidät homot jo aikaa sitten hyljänneet!...

Toisekseen, eikö ole hyvä että erilaisesta tarjonnasta ilmoitetaan myös tällaisellakin foorumilla, emme kuitenkaan pelaa sellaisella markkinointibudjetilla että voisimme laittaa Hesariin sivun ilmoitusta ja miksei vaikka muutamaa looppia pyörimään Maikkarille. Emme tee tätä rahasta vaan siitä että Helsingistäkin löytyisi tarjontaa myös muuhun kuin mainstream-makuun. On typerää, ja tavallaan myös huvittavaa, seurata ihmisiä ottamassa kokonaisia palkoja nenään asian tiimoilta, ottamatta tässä edes kantaa asiattomiin kommenteihin, joita näyttää myös riittävän.

No, kaikille mukanaolijoille superkiitos, oli hyvät kemut, lisätietoja seuraavista clubifoorumeilla (esim. klubitus.org), mainonta täällä loppuu ainakin tältä erää n-y-t nyt!

Jeah!