mikä sporttimerkki in?

Naisten keskuudessa ainaskin Röhnisch ja David ovat suosittuja etenkin tiukkojen triikooasusteiden osalta.
Ostaako joku ihan oikeasti urheilukamat vain sen perusteella mikä on "in"?
  • 5 / 16
  • Public eye
  • 29.5.2005 22:49
Ei kai kukaan sentään merkkiurheiluvaatteita urheilua varten osta ;))
Toivottavasti ei. Esimerkiksi Puman kenkämalleista suurin osa on täysin käyttökelvottomia kaikkiin urheilulajeijin. Ihan oikeat urheiluvarusteet on erikseen. Asicsia parempia juoksukenkiä ei olekaan, vaikka merkkiä ei ole näkynyt kertaakaan GQ:n sivuilla.

Mutta mikä tulee seuraavaksi? Hm. Adidas yritti kovasti niillä retromalleilla, mutta sekin lienee jo vähän ohi. Tänä vuonna on täällä näkynyt tennareita joltain autorengasmerkiltä, taisi olla Dunlop tai Goodyear. Lieneekö siinä seuraava juttu...
Karhu on ehdoton tän kesän juttu, mutta sen takia jo menossa ohi, joten ei kannata ostaa :) ?? Sitä paitsi - amat Karhun lenkkarit jotka 70-80-luvun vaihteessa maksoivat 15 mk silloista rahaa, maksavat nyt sellaset 100 euroa..
Minusta on suorastaan ihmeellistä ja mautonta se, että liikutaan/pukeudutaan porttivaatetukseen muulloin kuin silloin kun kuntoilua/urheilua harrastetaan. (Vaikka viimevuosina muotitalot ovatkin pukanneet sporttihenkisiä kleduja mallistoihinsa) Urheilupusakat, kengät ja muut asusteet eivät yksinkertaisesti mielestäni kuulu muihin tilaisuuksiin. Sen jotenkin ymmärtää, jos joku läskiperse juntti vetää kotona verkkareissa kaljaa, mutta ei muuten. Itse en voisi ajatellakaan pitäväni esim. verrytteluhousuja asioidessani kaupungilla, käydessäni tuttavien/kavereiden luona, tai edes kotona. Pitää nyt joku roti elämässä olla!
Tiesitteks, että joissakin maissa saa tilattua kännykän taustakuvaksi haluamansa urheilutossujen kuvan.

Kun ensin kuulin tosta, haukoin henkeä ihmisten rajattoman tyhmyyden takia, mutta nyt olen kyynistynyt niin paljon, etten enää jaksa.
Karhun lenkkareita kannattaa ostaa sillä ne ymmärtääkseni ovat ainoat tällä hetkellä, joita ei tehdä orjaatyövoimalla jossain vinkuintiassa.
chironin kirjoitukseen 17.06.2005, 09:52:

mitäs merkitystä sillä on miten kukin pukeutuu? aika yks lysti lienee. toinen tykkää pikkutakeista, toinen verkkareista. miks ihmiset on niin huolissaan toisten tyyleistä?
Mikään mikä liittyy sporttiin ei ole in. Vain dropoutit on sporttisuudesta kiinnostuneita. Elämä on... jossain muualla.
Meinasin kirjoittaa, että ehkäpä joidenkin kiinnostuksen kohteet eivät kulje sen mukaan, mikä on in tai out.. Mutta kun lukaisin tarkemmin aiheen, niin ehkäpä tämä olikin se muotikeskustelu eikä kiinnostuskeskustelu :)
Muodistakin saa olla kiinnostunut ja sekä siitä voi keskustella jos osaa, mutta se onkin vaikearasti monelle sellaiselle jolla ei ole tyylitajua. Kukin kulkekoon niitä polkujaan jotka on valinnut, kohden sitä ylevyyttä kaiken ja kaikkien yläpuolelle tai alapuolelle kohden turhan turhuuden alennuksen laaksoa.
Hmmm.... mä yritän käyttää salilla&urheilemassa kaikki vanhat ja risaset t-paidat, alkkarit jne. pois.