TRE: Mixei tapahtumien yö to 11.08.

Tapahtumien yönä tapahtuu myös mixeissä!

Illan aikana lavalle astuu Mega-Paulan dragshow!

Mukana yön menoissa ovat myös Mr Finland finalisti -tutut Eetu ja Juuso!

Vapaa pääsy!


Mansen homointa menoa ! -http://www.mixei.com
  • 2 / 18
  • JohnnyFinland
  • 3.8.2005 14:34
Mitä tarkoittaa "mukana yön menoissa"? Kyseiset herrat poistuvat asunnoiltaan yöksi laskettavana ajankohtana? Lisäksi herrat saapuvat Mixeihin? Lisäksi herrat viettävät Mixeissä yli 5 minuuttia? Lisäksi herrat esiintyvät jotenkin muutenkin kuin oleilemalla paikan päällä?
  • 3 / 18
  • Sonnenschein
  • 3.8.2005 19:27
Eivätköhän nuo ole ne samat komistukset kuin Mixein avajaisissa ja Tampereen Setan jäsenillassa viime syksynä? JohnnyFinlandin negatiivisuutta voi vain ihmetellä.
Samat komistukset tietääkseni ovat mamassa tekemässä promoa aika useinkin ilman paitaa. Kyllä kelpaa mansessakin.
on siinä katsomista, jos 5 min siellä viivähtävät, mainos Mixeille, jos vaikka toisi muutaman ihmisen lisää henkilökuntaa enemmän asiakkaita.
  • 6 / 18
  • JohnnyFinland
  • 4.8.2005 1:41
Negatiivisuuteni koskee vain mainoksen epämääräisyyttä. Olettaen, että a) Eetua ja Juusoa pidetään yleisesti komeina, ja b) he vain oleskelevat Mixeissä, mainos voidaan esittää muodossa: "Tapahtumien yönä Mixeissä oleskelee ainakin kaksi miestä, joita pidetään yleisesti komeina". Tuo taas taitaa olla totta joka tapauksessa, jolloin mainoshehkutuksen informaatioarvo lähentelee nollaa.

No, Mega-Paulan dragshow riittää minulle syyksi pysyä poissa Mixeistä kyseisenä torstaina, joten kommenttini ovat pelkkää akateemista pohdistekua. :-)
Olkaa hyvät ihmiset menemättä Mixeihin, jos noin paljon ahdistaa, mutta lakatkaa kitisemästä.

Ohjelma on, jos ette huomanneet, MAKSUTON, joten senttiäkään (no pun intended) ei mene hukkaan, jos Eetu ja Juuso ovat paikalla mielestänne liian vähän aikaa.
  • 8 / 18
  • JohnnyFinland
  • 4.8.2005 12:11
Valitan, Riku, arviosi ahdistumisesta meni mönkään enkä aio lakata kitisemästäkään vain siksi, että sinä kitiset kitisemisestä. :-)

En arvostellut liian lyhyttä paikallaolosta. Se olisi mahdotontakin, mainoshan ei kerro mitään Eetun ja Juuson paikallaolon pituudesta eikä luonteesta. Juuri tätä epämääräisyyttä arvostelin.

Baarien ansaintalogiikka lienee aina perustunut ensisijaisesti juomamyyntiin eikä pääsymaksuihin. Omistajan kannalta riittää siis houkutella paikalle kylliksi ihmisiä, jotka ostavat juomia. Siksi ei ole merkityksetöntä, millaisilla lupauksilla ihmisiä paikalle houkutellaan.

Tuhlata voi muutakin kuin senttejä, esimerkiksi aikaa.
Minä en nyt oikein ymmärtänyt.. Onko sinne baariin ylipäätään mikään pakko mennä tuhlaamaan jotakin, esimerkiksi aikaa?

Jos ohjelma on maksuton, voi koko ohjelman sivuuttaa ja toimia, kuten sinä päivänä muutenkin olisi toiminut. Tai tietenkin voi jättää menemättä, jos baarissa on erityisen epämiellyttävä esiintyjä.

Toki voisi mainoksessa olla ilmoitettuna tarkemmin, mitä nämä muskeliheebot tekevät, tai kauanko ja monta/mitä biisiä Pola lauleskelee. Silti tämä natina nyt tuntuu aivan naurettavalta.

Tuntuu käsittämättömältä, että jos baarissa tarjotaan maksutonta ohjelmaa, niin siitäkin löydetään valittamista, että "kauanko sen nyt sitten kestää, ettei MINUN AIKANI TUHLAANNU, jos ohjelma kestää LIIAN VÄHÄN AIKAA!". Tjsp. (Kärjistys, joten palkokasvit nenistä pois.) ;-)

Olisi ilmeisesti ollut parempi, jos ohjelmaa ei olisi ollenkaan?

Sitten voisin ymmärtää jollakin tavalla marinan, jos tilaisuus olisi maksullinen, sinne olisi pakko mennä ja huomaisi menneensä turhaan. Nythän ei näin ole.
Niin jos en väärin muista niin pojat taisivat Tammikuussa ainakin illan aikana tarjoilla asiakkaille ja taisivat olla aika pitkään paikalla...
  • 11 / 18
  • JohnnyFinland
  • 4.8.2005 15:47
Kaipasin lisätietoja siitä, mitä "mukana yön menoissa ovat myös Mr Finland finalisti -tutut Eetu ja Juuso" oikeastaan tarkoittaa. Kiitoksia, nimimerkki SeHeteroPoke, tuon tiedon tarjoamisesta. Tieto lopetti kritiikkini tiedon puutteesta. Mitään muuta kritiikkiä en ole esittänytkään.

Sen sijaan "kitinästä kitiseminen", kirjoitusten huolimaton lukeminen, tahallinen väärinymmärtäminen ja vääristelevä kärjistäminen elää ja voi hyvin. Olen seurannut sähköisiä mielipidefoorumeja kohta parikymmentä vuotta eikä tilanne ole paremmaksi muuttunut. Sääli.

Toivotan Mixein kävijöille antoisaa iltaa myös tapahtumien yönä! Ja toivotan Rikun tervetulleeksi lausumaan asiassa viimeisen sanan - olen lähes varma, että hänellä on vielä jotakin sanottavaa. :-)
Ei minulla olisi muuta ollut enää, mutta kun niin nätisti pyysit. <3

(öh.. mikä on viimeinen sana? Joissakin puhelinluetteloissa se on usein Öörni, joten käyköön se tähänkin.)

;-)
Mainoksessa puhutaan lavasta, oih niitä vanhoja aikoja, jolloin koko kadunpätkä saatiin tapahtumien yössä käyttöön, ihmisiä tungeksi päästäkseen katsomaan esitystä ja se oli myös muutakin kuin draggiä, nyt se ohjelma sitten viedään kellariin...

Ja muutenkin miksi ihmeessä ohjelma on pysynyt tismalleen samana liki 10-vuoden ajan? Eikö mitään muuta pystytä tarjoamaan, kun kaksi komeeta miestä paidattomana heilumassa (jotka siis ovat heiluneet ympäri Suomea vähän jokaisissa bileissä) ja se iänikuinen drag show, eikös sellaisen aika ole jo oikeastikin OHI!

Harmittaa kun kaikki pitää aina tehdä vasurilla ja ryssiä koko touhu.
Kellon aika, illan aikana lavalle astuu...
Aiemmin tapahtumien yöstä tiedottavissa lehdissä oli tarkat esiintyjäajat, josta oli siis helppo seurata monelta showt ovat. Montako showta illan aikana on? Siitä ei ole mainintaa.

Vaikka on kyse ilmaistapahtumasta ei silti tarvinne olla huolimaton?
Mixein alakerran lavan tapahtumia ei tosiaankaan näe muut kuin lavan edessä seisojat. Hukkaan menee koko esitys.

Olen sentään 180 cm pitkä, mutta Priden miestenbileissä lavalta pystyin näkemään vain esittäjästä vähän päälakea.
Eiks sun pääsi osu niihin viemäri- ja ilmastointiputkiin kun alakerta muutenkin matala. Lavahan on sellainen matala koroke vain.
Groove barin tanssilattia on kellarissa ja matalemmalla katto kuin Miksussa...Kiva tai Diva on entinen elokuvateatteri ja tanssilattia teatteri "montussa". Entisen Onnenpäivien (puutarhakatu) tanssilattia oli kellarikerroksessa...
Mutta valitetaan kun voidaan,. Miksei kukaan ehdota uusia ideaoita Mixein henkilökunnalle esiintyjistä jne...
Groove baarissa ei järjestetä Drag esityksiä, joten tanssimiseen matalakin tila kelpaa hyvin. Miksei ehdoteta mitään henkilökunnalle sanoo edellinen kirjoittaja, onko se joku amatööri porukka vai eikö riveistä löydy innovatiivisuutta?

Todella säälittävää!