Alternative Gay-club: FAG YOU! 14.7!

The First and Only Alternative Gay-club In Town:

FAG YOU!
Thursday 14.7 at Birdie
Welcome to start new rougher countdown to weekend with us:
DJ Mini (Vikings of Bass -tour, Rose Garden, Liberté, Erottaja)
DJ Sophie-Ellis (Aftershave at We got Beef)
+ DJ Janne Siironen (Lipsync) & Alexis (Lipsync)

Music: electro/Indie/italo/Garage/leftfield-disco/new wave/punk'n rock//stuff like that//

Eli tersetuloo kaikille jotka on kaivanneet hieman rähäkämpää gay-iltaa; torstaina 14.7 starttaa alternative-club FAG YOU!, paikkana Birdien alakerta, sis.pääsy 2 euroo....Luvassa sähäkkä ilta!!

Terveisin: DJ Janne Siironen
No jeh, toivottavasti tuo menestyy niin ei joudu jättämään viimeiseksi kerraksi. Minä ainakin tuun. Markkinoikaas nyt kuuluvasti! Soittoa vaan Nyt-liitteen, Cityn ja muiden menopalstoille, jos ei lehtimainoksiin ole varaa.
osaaks henkilökunta tuolla ollenkaan suomea vai tarviiks tulla sanakirjan kanssa, tosta ilmoituksesta päätellen ei taida suomenpuhujat olla kohderyhmä ollenkaan, eikä kai engelsmannitkaan, oli sellaista sekakieltä se..
Ihan rentoa ja hauskaa suomea tuo oli. Vai miten kääntäisit nuo termit? Indie = riippumaton musiikki? Anna mun kaikki kestää.
Seuraava club Fag You! on torstaina 11.8 (paikkana Birdien alakerta), tiedossa astetta rankempaa soundia!

Lisäinfoa ASAP!
No sopii tosiaan toivoa, että olis parikin astetta rankempaa musiikkia. Viimeksi "alternatiivius" ei näkynyt missään. Ihan oli kuin tavallinen ilta DTM:ssä.
JanneS kirjoitti: "Seuraava club Fag You! on torstaina 11.8 (paikkana Birdien alakerta), tiedossa astetta rankempaa soundia!"

Eli tällä kertaa jo kokonaista 2 Bon Jovin biisiä .... way to go!!!